Evlenmek istemek

Zamana bırakın yasınız henüz çok genç.
Bu yasta Evliliği takıntı yapmayın. Gezin arkadaşlar edinin değişik hobiler bulun. Es bulma odaklı yaşamayın. Hayat zaten çıkarır Karşınıza. Kafanıza uyan birisiyle de evlenirsiniz. Daha çok yolunuz var.

24 yaşındayım ciddi ilişkim var. Ben bile evlilik için erken 1 sene bekleyeyim diyorum sen çok küçüksün. Anlamıyorum bu kadar koca merakı niye gençler bu kadar niye evlilik meraklısı

Önce bi rahat ol. Sabir ve tevekkül kelimeleri hayatima cok zorlanarak aldiklarim oldu. Birseyi cok istersen sinavin olur. Evlenmek cok kolay mutlu olmak zor. Önce kendinle baris kendinle mutlu ol. Sonra güzel enerjileri toplandiginda hersey yoluna girer.

Aslinda sende zorladiginin farkindasin yazdiklarin belli ama gerçeklerle yüzleşmekten kaçıp at gözlügü takmiş bir şekilde, kriterleye uyan koca ve cocuk diye önüne çıkan herkese kocam olabilirmi olamazmı diye bakıyorsun. Ne sıkıntın varsa önce onlarla yüzleş bir tamir et kendini.

Mutlu olmak isteyen kendisi ile evlenir NET Çalış kazan kendi paranı harca. Arkadaşlarınla gez, sinemaya git kitaplar oku. Evlenmeden önce doğan cüceloğlunun evlilikle ilgili bir kitabı var. Onu oku, çıkarımlar yap. Sex and the city izle. Vizyonunu genişlet. Dünyada nasıl yaşandığını gör. Sonra evlen. Çünkü 1 kez dünyaya geliyoruz. Hayat mutsuz olmak içim çok kısa

Bol bol dua edip. Rabbimi vekil kılıp hayırlı bir evlilik işte. Emin ol hiç beklemediğin bir anda karşına çıkacak nasibin.

Gecen gun kuzenimde evlenmek istiyorum diyordu. Heh sende istiyorsun gel evlendireyim sizi. Muhendis evi barki var teyzemden de ama iyi kaynana olur benden söylemesi biraz marifetli gelin ister ankarada da yasarik dersen tamam bu iş.

Ne güzel çalışıyorsun paranı doyasıya harca bol bol gez yeni insalar yeni hayatlar tani yurtdışına gitme imkanın varsa git. 24 yaşında evlendim bazen diyorum keşke 30 da evlenseydim sizin yaşınız da daha küçük erken sorumluluk almanın anlamı yok illa ki evleneceksiniz

Canim 24 yaşımda evlendim bende, çocuk konusunda bin sükrüm oğlum, hatta keşke daha da erken yapsaymisim..

Ama evlilik için aynı şeyi söylemeyim, keşke şuan 7 senelik değil de, 1 senelik evli olsaydım, ki eşimle bir sorunum da yok pek fazla.
Standart yani, her evlilikte olabilecek şeyler..
Ama yine de yıpranıyor insan.
Gerek yok diyim kısaca, çok heveslisin ama gez toz bence

tepkilere cok şaşırdım sanki 18 yaşındayım demissin bide ne yani gec evlenince daha mi mutlu oluyor evlilikler ? hakkında hayırlısı olsun . evlenme isi birazda kismet isi aklinda yokken birden bi bakıyorsun karşına çıkıyor biri evleniyorsun. :) tavsiyem hayatına normal devam etmen kısmetin seni bulur

24 yaşımda evlendim, 7 senelik evliyim, şimdi keşke bir senelik evli olsaydım diyorum çoğu zaman
Ama oglumu daha erken yapsaydım gibi beyin yakan düşüncelerim var..
Evlilik güzel de olsa, karşındaki insan doğru da olsa, rutinden sıkiliyor insan..
O yüzden acele etme, yoksa tabi ki evlilik berbat falan değil.
Zamanla çok şey tükeniyor ya, o yüzden acele etme diyor herkes

Canım ne zaman cıkar karsına allah bılır.Acele etme.

Ne yazayım bilemedim
Ben 22 yaşındayken evlilik kafamın ucundan bile geçmiyordu
Belkide bu yüzden evde kaldım 30 yaşında ve bekarım bu yüzden size yapmayın diyemem

Hayatın gerçek yüzünü gördüm görmeye de devam edeceğim sanırım.. ponçik bir evlilik beklemiyorum bu yaşıma kadar da ponçik yaşamadım zaten. Hayırlısıyla evlenmek istiyorum o kadar.

Cok gormus gecirmis gibi konusuyorsun da... Daha tecrubesizsin bence, yoksa bu kadar acele etmezsin. Ne bu acele?? Gorucu usulu evlenme kaldi mi hala aklim almiyor. Adamin belki ayagi basi kici kokacak ne bileceksin butun hayatinin mahvolmayacagini.. erkek egemen bir toplumda yasiyoruz.. evlilik zor bir is. Daha vahim bir hal almadi zaten vahimdi ama kadinlar gik diyemeyip boynunu bukup oturup sukrediyordu. Simdi ise haklarini ariyorlar ve dile getiriyorlar. KK da bu platformlardan biri.. bence abla tavsiyelerine kulak vermeni oneririm.. ille de evlenecegim taktim bu ise diyorsan sana tavsiyem uygun bir hobi kurs vs edinip onlara gidebilirsin, seminerlere veya sivil toplum kuruluslarina uye olup katilabilirsin.. bu vesileyle kafana uygun birinin karsina cikmasi daha olasi..
Once tani gorus daha sonra karar ver bence gorucu usulunun saglikli oldugunu dusunmuyorum.. karsina ilk cikanla evlenmenin de sirf evlenmek icin, saglikli oldugunu dusunmuyorum.. onumuzde 4, 5 sene tanisip gorusup sevgili olup barisip ayrilip sonunda ne istedigine karar verebilirsin bence. Ha bana sorarsan insanin hayat amaci olmali. Ve evlenmek bence bunlardan biri degil. Ha benim hayatimin amaci evlenmek cocuk yapmak diyorsan saygi duyarim. Ama bence kendini gelistirip baska isler yapip bunun yani sira bu yolda sana destek olacak bir hayat arkadasi da bulabilirsin pekala...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…