- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
- Konu Sahibi Pulmicort_Combivent
-
Konunun özetiYaş 22
Sağlık çalışanısın
Ama sağlıklı düşünemiyorsun
Mutlu olmak isteyen kendisi ile evlenir NETMerhaba kızlar. Yaşım 22 olacak inşallah. Ciddi görüştüğüm birisi oldu ama uzun uzun flört etmedik üç sefer görüştük olumsuz oldu, içim ısınmadı. Görücü çıkıyor bir sürü ancak ya akraba (akrabalık ilişkilerimiz zaten çok kuvvetli değil bu yüzden akraba istemiyorum büyük konuşmadan...) Komşular aracılığı ile talipler oluyor onlarla da ya benden küçükler ya bana uygun değiller ya ben onlara uygun değilimSağlıkçıyım, iş yerinden de görüşmek isteyenler oldu ama yine birbirimize uygun değildik. İş yerinde de etrafımda kimse yok zaten öyle. Evet evlenmek istiyorum. Anne olmak istiyorum. Kendi evimde kendi istediğim gibi, hem mutlu ettiğim, hem mutlu olduğum bir yuva istiyorum. Yaşın daha küçük çıkar karşına birisi derseniz de şu anki hayatımda öyle bir sosyalligim yok. Nasıl birisi çıkacak karşıma nereden çıkacak belki hiç çıkmayacak bilmiyorum büyüklerimden tavsiye istiyorum
Bol bol dua edip. Rabbimi vekil kılıp hayırlı bir evlilik işte. Emin ol hiç beklemediğin bir anda karşına çıkacak nasibin.Merhaba kızlar. Yaşım 22 olacak inşallah. Ciddi görüştüğüm birisi oldu ama uzun uzun flört etmedik üç sefer görüştük olumsuz oldu, içim ısınmadı. Görücü çıkıyor bir sürü ancak ya akraba (akrabalık ilişkilerimiz zaten çok kuvvetli değil bu yüzden akraba istemiyorum büyük konuşmadan...) Komşular aracılığı ile talipler oluyor onlarla da ya benden küçükler ya bana uygun değiller ya ben onlara uygun değilimSağlıkçıyım, iş yerinden de görüşmek isteyenler oldu ama yine birbirimize uygun değildik. İş yerinde de etrafımda kimse yok zaten öyle. Evet evlenmek istiyorum. Anne olmak istiyorum. Kendi evimde kendi istediğim gibi, hem mutlu ettiğim, hem mutlu olduğum bir yuva istiyorum. Yaşın daha küçük çıkar karşına birisi derseniz de şu anki hayatımda öyle bir sosyalligim yok. Nasıl birisi çıkacak karşıma nereden çıkacak belki hiç çıkmayacak bilmiyorum büyüklerimden tavsiye istiyorum
tepkilere cok şaşırdım sanki 18 yaşındayım demissinYorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Çok haklısınız insanlar kendi yaşadıklarını başkalarına kılıf olarak giydirmeye ve herkesi kendileri görmeye çalışıyorlar. 25 yaşına gelmiş insanlar tek başlarına bir gün geçirecek olsalar aç kalırlar bu nedenle evliliğe de öcü gözüyle bakıyorlar ya da 28e kadar tavsiye etmiyorlar. Ben evlenmek istiyorum yazdığım an bana git görücü usulü bul madem çok istiyorsun hadi git evlen filan yazmışlar. Ben sizler gibi düşünen insanlardan tavsiye istedim çevremde böyle birilerinin olmadigini karşıma çıkarsa nasıl bir sürecin beni beklediğini evliliği nasıl zorlaştirmayip kolaylaştiracagimi bilmek istedim. İnsanlar okuduklarını anlamadıkları gibi herkesi kendi zihniyetinde sanıyorlar
Canım ne zaman cıkar karsına allah bılır.Acele etme.Merhaba kızlar. Yaşım 22 olacak inşallah. Ciddi görüştüğüm birisi oldu ama uzun uzun flört etmedik üç sefer görüştük olumsuz oldu, içim ısınmadı. Görücü çıkıyor bir sürü ancak ya akraba (akrabalık ilişkilerimiz zaten çok kuvvetli değil bu yüzden akraba istemiyorum büyük konuşmadan...) Komşular aracılığı ile talipler oluyor onlarla da ya benden küçükler ya bana uygun değiller ya ben onlara uygun değilimSağlıkçıyım, iş yerinden de görüşmek isteyenler oldu ama yine birbirimize uygun değildik. İş yerinde de etrafımda kimse yok zaten öyle. Evet evlenmek istiyorum. Anne olmak istiyorum. Kendi evimde kendi istediğim gibi, hem mutlu ettiğim, hem mutlu olduğum bir yuva istiyorum. Yaşın daha küçük çıkar karşına birisi derseniz de şu anki hayatımda öyle bir sosyalligim yok. Nasıl birisi çıkacak karşıma nereden çıkacak belki hiç çıkmayacak bilmiyorum büyüklerimden tavsiye istiyorum
Hayatın gerçek yüzünü gördüm görmeye de devam edeceğim sanırım.. ponçik bir evlilik beklemiyorum bu yaşıma kadar da ponçik yaşamadım zaten. Hayırlısıyla evlenmek istiyorum o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?