- 28 Nisan 2019
- 30
- 23
- 88
- Konu Sahibi Pulmicort_Combivent
-
Ay canım ya yorumları okudum da gerçekten şok oldum dalga geçen mi dersin sert konusanmi bu insanlar ne kadar acımasız ya bazilarida yorum yapmak için yorum yapmışlar zaten Rabbim gönlüne göre versin insallah güzel kardeşim yolun bahtın açık olsunYorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Çok haklısınız insanlar kendi yaşadıklarını başkalarına kılıf olarak giydirmeye ve herkesi kendileri görmeye çalışıyorlar. 25 yaşına gelmiş insanlar tek başlarına bir gün geçirecek olsalar aç kalırlar bu nedenle evliliğe de öcü gözüyle bakıyorlar ya da 28e kadar tavsiye etmiyorlar. Ben evlenmek istiyorum yazdığım an bana git görücü usulü bul madem çok istiyorsun hadi git evlen filan yazmışlar. Ben sizler gibi düşünen insanlardan tavsiye istedim çevremde böyle birilerinin olmadigini karşıma çıkarsa nasıl bir sürecin beni beklediğini evliliği nasıl zorlaştirmayip kolaylaştiracagimi bilmek istedim. İnsanlar okuduklarını anlamadıkları gibi herkesi kendi zihniyetinde sanıyorlar
canım o kadar vahi durma geldiki o yuzden acele etme.. fakat kısmet tabi umarım duzgün kişi çıkar karşına.. haa evlilik oyle güllik gülüsanlık bişey deil söyleyim canım. bekarken cidden sultansın kıymetini bill :)Acele değil aslında evlilik yaşı düşüncesi kişiden kişiye değişir nedense çevrem 28ime kadar beklemem gerektiğini veya evlenip ne yapacağımı daha kimseyle gorusmememe rağmen çok mutsuz olacağımı filan söylüyorlar. Bana göre çok geciktirmek doğru değil annelik acisindan da böyle düşünüyorum. Mutsuz olacağım konusundada bunu Allah'tan başka kimse bilemezki insanlar evliliği bana asla tavsiye etmiyorlar bu kadar vahim bir hâl mi aldı bu durum ?
ÇocukkkkArkadaşlar herkese teşekkür ederimyorumlariniz beni sert elestirenlerinizde olsa benim için kıymetli. Tüm söylediklerinizi dikkate alıyorum. Sadece şunu belirtmek istiyorum ki bazilariniza göre hayatı yaşamak paraşütle bir yerden atlamak, bara gitmek, sabaha kadar gezmek, arkadaşlarla şehir şehir gezmek, tatillere gitmek. Benim için hayati yasamaksa asla bu kadar basit değil. Ben bu söylediklerinizi zaten kendime uygun gördüklerimi yapıyorum. Evlenmek istemek evlendikten sonra gezmemek anlamında değil ki gerçekten evlenmek istemeyisinizin nedeni daha çok gezmekse siz küçük dusunuyorsunuzdur. Bu yorumu hayatı yaşamayı akşama kadar gezmek isteyen arkadaşlar için yazıyorum. Onun dışında nasip deyip hakkımda hayırlı olacak benimde onun hakkında hayırlı olduğum bir eşi ve evliliği gerçekleştirmek isterim. :) Kısmet bakalım ama dediklerinizi dikkate alıyorum uyarilarinizida ve teşekkür ediyorum
24 yaşındayım ciddi ilişkim var. Ben bile evlilik için erken 1 sene bekleyeyim diyorum sen çok küçüksün. Anlamıyorum bu kadar koca merakı niye gençler bu kadar niye evlilik meraklısı
Acele değil aslında evlilik yaşı düşüncesi kişiden kişiye değişir nedense çevrem 28ime kadar beklemem gerektiğini veya evlenip ne yapacağımı daha kimseyle gorusmememe rağmen çok mutsuz olacağımı filan söylüyorlar. Bana göre çok geciktirmek doğru değil annelik acisindan da böyle düşünüyorum. Mutsuz olacağım konusundada bunu Allah'tan başka kimse bilemezki insanlar evliliği bana asla tavsiye etmiyorlar bu kadar vahim bir hâl mi aldı bu durum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?