hanımlar benım 4 buçuk yıldır süren bir ilişkim var evlenmeyi de düşünüyorduk fakat sevgilim önce bana yakın bir yere veya yanıma atanacak sonra askere gidecek o arada biraz para biriktirecektik ve öyle sade bir düğünle evlenecektik
fakat bu sene sevgilimin atanmasına sevinemedim ben ülkenin bir ucundayım o başka bir ucuna atandı.
onu tanıdığım için gitmeyeceğini tahmin edebildiğimden sen git bir sene içinde en kötü nikah yaparız eş durumuyla gelirsin dedim
bana çok güvendi gitti göreve başladı
fakat şimdi düşünüyorum ben kendimi evliliğe hem hazır hissetmiyorum hem de olanlar usulüne azcıkta olsa uysun istiyorum
ben öyle deli gibi adet gelenek diye düşünen bir insan değilim zaten ailelerimiz farklı şehirlerde olduğu için bir kere gelmelerinde söz nişan evde bir arada çıksın istiyorum
her neyse asıl mesele şu ki biz bu kadar evlilik evlilik diye düşünürken sevgilim hala bana bir evlilik teklifinde bulunmadı..
o kadar kesin gözüyle bakıyor ki onunla evleneceğime bu çok küçük bir ayrıntıymış gibi geliyor ona
halbukı geçen yıl bana evlenme teklif ettiğinde beğenmediğim ve içime sinmediğinden kabul etmemiştim, buna ne kadar önem verdiğimi biliyor
ben ne söz ne nişan ne bohça ne bilezik derdinde değilim sadece hatırladığımda gülümseyebileceğim bir teklif istiyorum ondan ve o bunu biliyor.yoksa hangi kız evlilik teklifini reddeder ki
her neyse bir diğer sorunumda bu yıl para biriktirip bir araba almak istiyordum şimdi evlilik telaşından onuda yapamıycam
sankı evlenirsem isteklerimi yapamadan kendimi ev temizlerken bulacakmış gibi hissediyorum
off kafam çok karışık ne derdim var inanın bende karar verebilmiş değilim
hah asıl sorunum benım bu kadar cepte görülmem tamam ben ona bu guvenı verdim ama böyle hissedince ben onunla inadına evlenmek istemiyorum hatta ağzını burnunu kırmak istiyorum o kadar sinirleniyorum
bu ara ilişkimiz boyunca etmediğimiz kadar kavga ediyoruz ve ben gitgide soğuyorum fakat buna hakkım yok havada karada onu oradan getirmeliyim diye vicdan azabı çekiyorum
siz bu duruma ne derdiniz?
Uzun süreli ilişkilerin zırt dediği noktadasınız mlkcim :)
Biz de 5 yılın sonunda evlenmiştik ve ben de evlilik teklifi almamıştım. cok acı değil mi?
Ağzını burnunu kır ama suandaki kavgalarınız icinde bulunduğunuz durumun belirsizliğinden.
Teklif olayı cok mu mühim senn icin, istersen enişteye bir dost adı altında mail atabilirim:) cünkü biğri dürtmediği müddetce yapmayacak, kaldı ki daha önce yapmış
Bence evliliğe hazır değilsen acele etmeye gerek yok
1 yıl duran 1 yıl daha dursun kendi tayin yerinde ne olacak
teklif dedinde....
benımkı de unutmustu ılk ben hatırladım nısanlıydık
sen bana evlenme teklıf etmedııııın demıstım
ettı evlendık....
ya ilişki uzun ama ben daha en azından 2 yıl veriyordum kendimi buna hazırlamıştım
ya inan nişan söz muhabbetinden daha önemli olan şey benım için teklif,garip gelebilir ama taktım yanı bu teklif meselesine.
daha önce yaptı evet ama geçen konuşmamızda ben şubatta geldiğimde şu işi halletsek dedi çıldırdım
olur ya hallederiz iki dakika ne oalcak dedim
ondan sonra yok ben öyle demek istemedim, yok ben kendimi ifade edemedim, yok sen benı yanlış anladın
başlarım yanlış anlamasından dedim evlenmiyorum senle ne yaparsan yap 5 yıl kal orada gör gününü dedim
bende manyaklaştım iyice...
ben çok ciddi şu an evlilik korkusu yaşıyorum sence terapiye gitsem mi ciddi ciddi bunu düşünür oldum
işte ben ona verdim gazı aslansın kaplansın aşkım gidersin dedim
yoksa gitmezdi gitse de istifa eder dönerdi ve ben bir yıl daha onun kpss muhabbetini çekemezdim ayrılırdım sinirimden...
şimdi o kadar odakladı ki kendini temmuzda dönmeye 1 yıl daha kal desem inanılmaz hayal kırıklığı yaşayacak ve ben ona hem kıyamıyorum hem de korkuyorum.
Kaç yaşındasın
Evlilikteki soru işaretlerin neler ?
25 yaşındayım annem babam 9 yaşımda ayrıldı evlilik hakkında pek iyi fikirlerim yok
sevgilimle normalde çok iyiyiz yan yanayken ama sanırım ben burada okuduğum konulardan da çok etkileniyorum..
ayrıca ev sorumluluğu hiç bana göre değil daha hala yemek yapmayı bilmiyorum ve öğrenmek istemiyorum
mesela çocuk doğurmak bana inanılmaz uzak ve soğuk geliyor dışarda bebek gördüğümde dönüp bakmam bile
hani kızların gelinlik hayali olur ya ben hiç öyle hayal kurmadım ne düğün ne gelinlik hayali..
ayrıca ben evlenince annem yalnız kalacak bu da hiç içime sinmiyor...
dışardan bakınca basit gibi mi görünüyor sence?
ben abartıyor muyum? herkes yaşıyor bunları sonuçta
25 yaşındayım annem babam 9 yaşımda ayrıldı evlilik hakkında pek iyi fikirlerim yok
sevgilimle normalde çok iyiyiz yan yanayken ama sanırım ben burada okuduğum konulardan da çok etkileniyorum..
ayrıca ev sorumluluğu hiç bana göre değil daha hala yemek yapmayı bilmiyorum ve öğrenmek istemiyorum
mesela çocuk doğurmak bana inanılmaz uzak ve soğuk geliyor dışarda bebek gördüğümde dönüp bakmam bile
hani kızların gelinlik hayali olur ya ben hiç öyle hayal kurmadım ne düğün ne gelinlik hayali..
ayrıca ben evlenince annem yalnız kalacak bu da hiç içime sinmiyor...
dışardan bakınca basit gibi mi görünüyor sence?
ben abartıyor muyum? herkes yaşıyor bunları sonuçta
Ben galiba sözlendikten sonra evlilik teklifi almıştım
1 erkek 1 kadın dizisinin evlenme teklifi bölümü aklıma geldi,senin için buldum.
Özellikle şu kısım :
Kadın : Leyla'yla Eda'ya ballandıra ballandıra anlatabileceğim bir teklif istiyorum.
Erkek : Bütün mevzu bu di mi ?
Kadın : Evet başka ne olacak ki ?
Aşağıdaki linkte 2.parça 05.25 inci dakikadan itibaren 3.parça sonuna kadar,lütfen izle :
Bir Erkek Bir Kadın 51.Bölüm Full ve Hd İzle - Startv.com.tr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?