evlenmek istemiyormuşum

Sanırım sevgilinizden geçici bir soğuma yaşıyorsunuz insanlık hali tabi. Ama karşınızdaki bunu anlayamaz onu sevmediğinizi düşünür. En iyisi ona pek belli etmemeye çalışın. Yoksa pişman olabilirsiniz Bu geçici durumunuz onda kalıcı hasar bırakabilir.

Bunu neden mi yazdım.. Çünkü benim de başıma geldi, fazlasıyla belli ettim. Sonuç: Ayrıldık iki gün önce Birbirimizi çok sevdiğimiz halde ayrıldık salak mıyız neyiz ( Böyle yazdığıma bakmayın çok üzülüyorum aslında )

bence uzun süreli ilşkin olması senin için bir şans . neden mi çünkü insanlar bir sene içersinde evleniyorlar kimdir nedir bilmeden sonra hüsran ... böle uzun süreli olunca insan daha iyi tanıyor. 5 seneden beri birlikteysen seni seviyor sende onu seviyorsun belli . bence öle düşünme . seni cepte falan gördüğünden değil sevginden emin olduğu için öle düşünüyordur . bence mutlu olmaya bak .. her evlilik monoton değildir sanmıyorum

Geçen sene beğenmedin adamın teklifini geri çevirdin öyle mi? Ve bu konuda da bilgi sahibi oldu erkek arkadaşın.

Şimdi eğri oturalım doğru konuşalım...nedir bu erkeklerin kadınlarının hayallerinden ,beklentilerinden,romantik olma isteginden çektikleri.

Erkek arkadaşının yerine de koysana kendini...O da birine ilk kez evlenme teklifi etmişti.Belki sıradan ,belki kötü sana göre ama onun elinden gelen buydu ve o anın heyecanının sen beğenmeyerek mahvettin...

Kırılmış olması ve sen ne kadar beklesen de bir daha etmemeye karar vermiş olması ihtimal dahilinde bile değil mi_?

Haydi odun deyip gülüyoruz da EVLENMEYE KARAR ALMIŞ BİR ERKEK SEVİYORDUR,TESLİM OLMUŞTUR,MUHTEŞEM BEKAR HAYATINDAN VAZGEÇMİŞTİR VE ADANMIŞTIR KENDİNCE...YANİ ÇOKKK BÜYÜK BİR ADIM ATMIŞTIR ASLINDA KENDİ DOĞASINA GÖRE...

Yani karşında seni seven,iömrünü birleştirmek için planlar yapan,bunu paylaşan biri varken benimle evlenir misin kelimesini afilli bir biçimde duymak gerçekten sahici mi--anlamlı mı bu kadar?

Ben olsam takılmazdım.Ben senin yaptıgın gibi kabul etmesem bir daha teklif gelmese kalıp şeklinde hak verirdim karşımdakine...

Biz hayatımızda süpermenlar,acayip romantik adamlar istiyoruz da şunu fark etmiyoruz...Rol model yok bu ülkede ...kim yetiştirecek o muhteşem adamları ...Kim kaybetmiş biz bulacagız...

Başka sorunlar varsa,soguduysan o başka...ama sırf teklif güzel degil diye mesafe sokma araya derim yazık adama...
Evlilik öyle zor meşakatli ki kırma bu kadar şey için...Yatırımlarını gelecege yap...
dilerim her şey gönlünce olsun

Son düzenleme:
Arkadaşım, kusura bakma ama şımarıklık ediyorsun
İnsanlar 30'unu geçip hala evlenecegi insanı bulamıyor
Ya da buluyor ama çeşitli sebeplerle evlenemiyorlar, gece yastık yorgan kemiriyorlar
Bence teklifmiş, arabaymış, bunları geç
Uzun süreli bi ilişkin oldugu için şükret, ve aşka teslim ol
Ya da gerçekten evlenmek istemiyor musun ? Bu da olabilir, oldu bittiye gelmesin, evlenmeyin bu sene o zaman.
Ama sevgilin oldugu için şükret, ve teklif olayını abartma bu kadar.

Valla benim esim de daha tanistigimizin 3. ayinda evlenme teklif etmisti
hem de yuzukle falan .
Ben de sen kendini ne saniyorsun ,
daha birbirimizi bile tanimiyoruz ki diye terketmistim :)
Ondan sonra da etmedi zaten ama evlilige ikna etmesi 7. yil da oldu :)

Yalniz bence bu tur iliskilerde erkek kadindan daha cok seviyor,
genelde gemileri yakmaya hazir taraf kadin oluyor .
Bence iyi de oluyor :)

Teklife bu kadar takma
zaten sen soyledikten sonra yapacaksa ne onemi var ki?
Ayrica seni cepte gormuyordur emin ol ?

Bence sen sevgilinle evlenirsen mutlu olursun
cunku seni zor elde etmis olacak .
zor olan kiymetli olur ...

Yemek ev isi konusunda da neden sadece kendin yapacagini dusunuyorsun.
Beraber yaparsiniz .
Evlilikte o gorev senin bu gorev benim diye bir sey yok.
Esler calisiyorsa herkes elini tasin altina koymali ki hayat kolaylassin...

sevgilinin evlenme teklifini beğenmeyip kabul etmemek nasıl bir şey?

kendimi onun yerine koydum da... kız arkadaşıma evlenme teklifi etsem ve o bunu kabul etmese bir daha onunla bir evlilik düşünmezdim. bu basbayağı hakarettir ya da ben seninle evlenmek istemiyorum demektir.

bence tekrar teklif bekleyeceğine, yat kalk dua et ki, seviyormuş seni...

ben burdayken düğünü 2 yıla yaparız diyodum tayin çıktı gitti mi eşim şimdi biri düğünü bi hafta ileri atalım daha uygun dese camı çerçeveyi indiriyorum.

uzaklık seni hiç etkilemiyo mu yavrum? insan çok özlüyo bee

Son gelişmeleri yazayım.nişanlandım 1 ay sonra nişanı attım.şu an ayrıyız

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bana da 5 senenin sonunda teklif gelmişti hiç de beklemiyordum. meğer görümceler gaz vermiş ve ayarlamış her şeyi. Biri söyler ön ayak olursa yapar yoksa pek düşünebileceğini zannetmiyorum:)

Son gelişmeleri yazayım.nişanlandım 1 ay sonra nişanı attım.şu an ayrıyız

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de ilk mesaja göre yorum yapıyorum neden öyle oldu

evlilik teklifi almışsın ve red etmişsin belki kırılmıştır.

evlenmeden de evi süpürüyorsun sonuçta dimi onlara takılma
evlilik teklifine gelince de erkekler imadan anlamıyor ne yazık ki.
adam gibi teklif almadan kabul etmeyeceğim de.
ayrıca evleneceğim diye kendini kasma.
hazır ol öyle evlen.

Uzun sureli iliskilerin geldigi nokta bu canim
Sana hak veriyorum emek verilsin istiyorsun cok sey degil istediklerin
Bir evlilik teklifini omur boyu hatirlayacaginiz sekilde yapmak da zor degil haklisin
Insallah hersey gonlunce olur
Ama evlilikten korkmana gerek yok hemen temizlik vs icinde bulmuyorsun kendini
Esin sorumluluk sahibi bir insansa evlilik en buyuk ozgurluk ve mutluluk haline geliyor

konu eskiymiş
bende yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…