Özenilmek istiyorsun ve haklısın. Ne olurdu şu ouslar biraz daha düşünceli olsalar bu konularda.
Kavgadan sonra geleceğine önceden gelse o hediye çiçek hayatı cennet bahçesine dönecek.
İnsan istedikten sonra bir kıymeti kalmıyor işte. Eşimin bana yaptığı teklifin de genel hatlarını ben ayarlamıştım. Hayallerimdeki gibi falan olmadı ama hiç yoktan iyidir.
Seviyorsan ve yanında mutluysan fazla inceleme çünkü bu onlar için angarya bir iş.
tatlım inş beklediğin gibi bi teklif alırsın ve torunlarına bile anlatırsın
ama ben hala teklif almadım evleneli 3 sene 11 ay oldu
canım eş durumuyla atanır yanıma gelirsin demen bile onunla herhalukarda evlencenin sinyalini vermiş olman demek degilmi belkide bu teklif olaylarını falan aştınızı düşünüyo olabilir ama ben illede evlilik teklifi istiyorum diyosan bunu senin dile getirmen gerekiyo sanırım
hanımlar benım 4 buçuk yıldır süren bir ilişkim var evlenmeyi de düşünüyorduk fakat sevgilim önce bana yakın bir yere veya yanıma atanacak sonra askere gidecek o arada biraz para biriktirecektik ve öyle sade bir düğünle evlenecektik
fakat bu sene sevgilimin atanmasına sevinemedim ben ülkenin bir ucundayım o başka bir ucuna atandı.
onu tanıdığım için gitmeyeceğini tahmin edebildiğimden sen git bir sene içinde en kötü nikah yaparız eş durumuyla gelirsin dedim
bana çok güvendi gitti göreve başladı
fakat şimdi düşünüyorum ben kendimi evliliğe hem hazır hissetmiyorum hem de olanlar usulüne azcıkta olsa uysun istiyorum
ben öyle deli gibi adet gelenek diye düşünen bir insan değilim zaten ailelerimiz farklı şehirlerde olduğu için bir kere gelmelerinde söz nişan evde bir arada çıksın istiyorum
her neyse asıl mesele şu ki biz bu kadar evlilik evlilik diye düşünürken sevgilim hala bana bir evlilik teklifinde bulunmadı..
o kadar kesin gözüyle bakıyor ki onunla evleneceğime bu çok küçük bir ayrıntıymış gibi geliyor ona
halbukı geçen yıl bana evlenme teklif ettiğinde beğenmediğim ve içime sinmediğinden kabul etmemiştim, buna ne kadar önem verdiğimi biliyor
ben ne söz ne nişan ne bohça ne bilezik derdinde değilim sadece hatırladığımda gülümseyebileceğim bir teklif istiyorum ondan ve o bunu biliyor.yoksa hangi kız evlilik teklifini reddeder ki
her neyse bir diğer sorunumda bu yıl para biriktirip bir araba almak istiyordum şimdi evlilik telaşından onuda yapamıycam
sankı evlenirsem isteklerimi yapamadan kendimi ev temizlerken bulacakmış gibi hissediyorum
off kafam çok karışık ne derdim var inanın bende karar verebilmiş değilim
hah asıl sorunum benım bu kadar cepte görülmem tamam ben ona bu guvenı verdim ama böyle hissedince ben onunla inadına evlenmek istemiyorum hatta ağzını burnunu kırmak istiyorum o kadar sinirleniyorum
bu ara ilişkimiz boyunca etmediğimiz kadar kavga ediyoruz ve ben gitgide soğuyorum fakat buna hakkım yok havada karada onu oradan getirmeliyim diye vicdan azabı çekiyorum
siz bu duruma ne derdiniz?
Bende teklif almaycaktım galiba
Aklıma da gelmedi
Bi abla vardı eski işyerimde, dedi ki teklif almadan evlenme sonra aklına gelir hep.. ( Onun öyle olmuş )
Bende öyle ayıldım
Ya isteme olmuştu ya da söz
Dedim ki 'bilmem, evet der miyim acaba nikah günü çünkü evlenme teklifi almadım ki ben'
Bunun üzerine bi hafta sonu evlenme teklifi aldım
Ama çakmıştım tabisürpriz olmadı
e siz zaten evlenmek için birlikte değilmisiniz bu adamla?
daha neyin teklifi.
ki adam teklifde etmiş yani, neyin beğenmemezliği.
ayy bu kadınların kaprisleri çekilecek dert değil
Evlilige hazir degilseniz,evlenmeyin, yoksa iyi bi evlilik olmaz,icinize sinmeye sinmeye yaptiginiz bi isten nekadar memnun kalirsaniz, ayni öyle olur... Keskelerle yasarsiniz sonra... Ama sunuda demeden edemiycem,sevgilinize cok haksizlik etmissiniz,umutlandirmissiniz... Hep erkeklere kiziyoruz ama biz kadinlarda az degiliz yani... Simdi ona bi söz vermissiniz oralara gönder,issiniz ve simdi kiviriyosunuz, sonra evlilik teklifi istiyosunuz ki yapmisdaha neki? Tamam begenmemissinizde o teklifi almadan evlenenler cooookkk, mutsuzmular? Sanmiyorum, bitanesi benim ... Bende isterdim süper bi teklif alayim ama napayim yani... Simdi tamam anliyom sizin icin önemlide, zorlamayla, fiseklemekle gelen süper bi teklif olsa ne yazarki :44: bana göre bi anlami olmaz,icinden gelip benim hic ummadigim düsünmedigim bisey olursa anca süper olur, bu benim düsüncem tabiii... Evet evlilik kolay bisey degil ve ben sizde evliligi kaldiracak bi bag göremedim, yani yanlis anlamayin, yeterince emin degilsiniz,hazir degilsiniz,evlenecek kadar sevmiyorsunuz gibi... Evlilik üzerine konusurken ortada baska sorunda yoksa insan sevgilisinden sogumaz, tam tersi hele böyle merakli, tarih belirleyen,kafa yoran bi sevgili olursa insan bi kez daha asik olur diye düsünüyorum :26:
siz iyice emin olmadan bu adimi atmayin derim, hem kendinizi hem sevgilinizi yakmayin,sakin kafayla iyi düsünüp karar alin, imza atilinca hersey biraz daha zorlasiyor...Evlilik mutlu olmak icin yapilmali,acabalarla keskelerle yasamak sizi mutsuz eder ... Hakkinizda hayirlisi olur insallah....
canım bizde 9 sene flört ettik tamamen spontane yüzük almaya gittik ben elinden kaptım parmağıma geçirdim, öyle yani
Kuzum benim, yanlis anlama ama bana senin bu ise gonlun yok gibi geldi. Bu adami sevdigine, evlenmek istedigine emin misin? Yani evlenecek olmaktan heyecan duymuyotr musun?
evlenme teklifi etmediğini ne zaman hatırladım biliyor musun nikah yapmaya yanıma geldiğinde
ee dedim bana evlenme teklifi etmedin dedim elinde menemenlik malzeme vardı benimle evlenir misin aşkım çünkü sen hayatımın kadınısın dedi evet dedim menemeni yapıp yedik ertesi günü nikahımız oldu anlattıkça yüzümde hoş bir tebessüm olur çünkü eee eşimin deyimiyle kimin böyle özel bir evlenme teklifi olur dimi ama yeter ki sev yeter ki bu doğru adam de eğer değilse isterse sana balonlarla yazsın önemli değil önemli olan sana iyi koca lur mu ailene iyi damat olur mu ilerde çocuğuna baba olur mu yoksa teklif çok öenmsiz bir ayrıntı evlilik hayatında diyim ben san önce sen kafandaki bu sorulara cevap ver
sevgilinin seni çantada keklik olarak gördüğünü sanmıyorum o ilerde evleneceğiz bir yola girdik diye safçana düşünüyor diye düşünüyorum
Geçen sene evlilik teklifini mi beğenmediğin için kabul etmedin.Yani güzel teklif etse,şöyle şaşalı romantizmin dibine vurmuş şekilde kabul edecektin.Yani burda önemli olan,teklif eden kişi değil,teklifin şekli.Evlilik teklifi dediğin şey nasıldır biliyor musun?Bir insanla görüşmeye başlarsın,ilişki olur,aşk olur,evliliğin e si konuşulmaz ama.O raddeye gelince de karşındaki insan teklif ederiaklına yatıyorsa kabul edersin.Sizinkinde zaten kafadan evlenme kararı verilmiş,tayin durumu şe durumuna göre ayarlanmış.Sonrasındada sırf şekil olsun diye anlamını yitrmiş bir teklif mi olmalı.Doğru insanla evlenmedikten sonra,yapıla n en güzel evlilik teklifinin yanına daha güzel anılar koyamadığın sürece,yıllarca kuru kuruya evlenme teklifin hatırlasan ne hatırlamasan ne?
Hani demişsin ya,gelinlik hayali kurmadım,çocuklara dönüp bakmam....Bana göre değil....Her sağlıklı,hayata geleceğe ışık saçan gözlerle bakan,idealleri olan,yaşama enerjisi olan kız evlilik gelinlik hayali kurar.Hee şaşalı düğün istemez,nişan istemez,şaşalı gelinlik istemez ama ufakta olsa hayalleri vardır.Çoook büyük konuşma derim,bugün çocuk istememeni anlarım ama,o dönüp bakmadığın çocuğun hasretini yaşatmasın Allah derim.
Sen yemeği,temizliği külfet görüyorsan,evlenme teklifini bu kadar kafana takıyorsan,evliliğin ne demek olduğunu idrak etmeden zaten evlenme canım.
♥gözyaşı♥;31983218 .!.:Bana göre evlilik teklifi mühim değil zira evlilik isteği tek taraflı değil ki neden bunu sadece erkek yapmak zorunda..
bence senin kafanda özellikle anne babanın durumundan ötürü hala şüphelerin korkuların var ve bu yüzden kendine bunu bahane ediyorsun..
Eğer karşında ki adamı gerçekten seviyorsan (bak ona bir söz de vermişsin) bir birinizi yıpratmayın derim ben..
Evet ev işi zor, yemek mevzuda bazen can sıkıyor ama ağladığında başını koyacak bir omuz, üşüdüğünde seni sarıp sarmalayacak bir kol, hastayken ateşini ölçecek bir el her şeyi unutturuveriyor..
Zaten zahmetsiz rahmet olmaz, yuva kurmak zor gibi görünebilir ama ciddi anlamda insanı tamamlayan bir durumdur..
Umarım hakkında hayırlısı olur, ama karşında ki adamı gerçekten seviyorsan bu konuları danışabileceğin bir aile danışmanı sana çok yardımcı olacaktır..
evlenmeden hiç gel git yaşadınız mı?
acaba doğru mu olacak iyi mi olacak demediniz mi?
böyle hiç tereddütsüz mü evlendiniz?
evlenmeden hiç gel git yaşadınız mı?
acaba doğru mu olacak iyi mi olacak demediniz mi?
böyle hiç tereddütsüz mü evlendiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?