evlenmek istiyor ama borç var

zaten gezi planımız da var o konuda sıkıntı yok ama hepsi birlikte çok pahalı olcak ben bindallı düğün set bilmem ne istemiyorum ama o düğün istiyor illa e düğün olacaksa haliyle gelinlik ve iki bilezik de taksın bir zahmet diye düşünüyorum. Hem yurt dışı tatili hem başka masraflar hem önceki borç hepsi bir araya gelince evlenmek için acele etmesi saçma geliyor çünkü durumumuz yok.

maaş konusunda zaten tabiki hayat müşterek ama şimdiden benim maaşıma dair planlarının olması çok mekanik bir hayat anlayışının olduğunu hissettirdi herşey planlı duygular nerde ? bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum
Ya ben anlattiklarinda mantiksiz asilamayacak bi sey goremedim
Tek sorun sana sormadan planlar yapmasi.
Yani senin maasinla ilgili sana sormadan plan yapmasi sorun.seni manipulen ediyor.ona daha mantikli tekliflerle git bakalim ne diyecek ev meselesine mesela.cunku kendi soyledikleri makul aslinda.evi satalim altinlari da koyalim.kita odemeyelim oturacagimiz yerden ise yakin yerden ev alalim de bakalim.ne diyecek? Ev ikinizin olur diger turlu adamin ev borcunu odeyeceksin hakkin da olmayacak hic makul degil. Bunu kabul ederse anla ki amaci yuva kurmak bi an once.ama etmezse seni bankamatik olarak goruyor✋

Öyle demedi sadece bir maaşı harcarız bir maaşı biriktiririz dedi.
nereden tutarsan elinde kalıyor tama borcu olabilir de ben devamlı para muhabbeti yapan insanı sevmiyorum. kendim de tutumlu biriyimdir erkek arkadaşıma çiçek aldırmam pahalı hediye kesinlikle aldırmam dışarıda yemeyiz genelde yemeğe çıkalım dediğinde evde hazırlar yeriz temiz temiz hem hijyen hem maddi açıdan daha sağlıklı gerçi de. bi sadece gezmeye para harcarız güzelce. bunları yapan söyleyen de benim o fazla cömert kalıyor bu durumda. tutup alttan alta bana masraf yaptırma mesajı vermeye çalışsa soğurdum. 4 aylık ilişkide dese 5.aya çıkamazdı o o kadar dieyim. gelecek planı yapma derim borcu derdi bitene kadar.

Arkaniza bile bakmadan kacin bence 4 aydir tanisyrsnz daha soyledigi laflara Bak sanki 4 yildr gorsyrsnz o bile abes bence madem evlenmek istyr ona gore kendini hazirlasn be demek birikim Yap Alton isteme sanki siz illede evlen benimle demissnz de o start sunuyr:KK9:

escada35 escada35 sorun o 4 ay degil Ben de esimle 5 ay icinde tanisip evlendm(12yillik evliym) ama hic Boyle sacma sapan konusmami olur Adam dupeduz gel borclsri odeylm bir suru birc yapms hsrcamis etmis daha 4 aydir tanistigi kiza birikimini ver diyor basindan belli sonu

Ev alabilecek kadar durumu varsa eğer size altın isteme nasıl diyebilir. Neler görüyoruz burada.değerinizi düşürmeyin. Hiç bir erkek için değmez. Bi de düğün alışverişinde herşeyi burnunuzdan getirir. Size çok değer verse o şekilde planlar yapmaz. Evlilik öncesi böyleyse o evlilikten çok çekersiniz.

Son düzenleme:
escada35 escada35 sorun o 4 ay degil Ben de esimle 5 ay icinde tanisip evlendm(12yillik evliym) ama hic Boyle sacma sapan konusmami olur Adam dupeduz gel borclsri odeylm bir suru birc yapms hsrcamis etmis daha 4 aydir tanistigi kiza birikimini ver diyor basindan belli sonu
peki sizin eşiniz de evlenmiceksen uzatma gibisinden şeyler hissettirdi mi size ya da sürekli sevlilik planalrından bahsetti mi ?

Adam size asık değil neticede sadece mantık yönüyle bakıyor. Buda ister istemez maddi konuları konusturıyor. Ben olsam ışık hızıyla kaçardım ileride sizi ne cimriliklet bekliyor tahmin bile edemezsiniz. Bu kadar kısa sürede evlenmesi gerekiyorsa eski askı evlenmiştir ona nispet yapıyordur yada ailesi baskı kuruyordur. Siz olmasanız baskasıyla evlenecek illa ama illa evlenecek ve borcları beraber ödeyebilceği ve ondan bişey talep etmeyen biri ile. Niye kurban olacaksınız ki ben böyle birisini tanıdım inan.

tabii ki yani ben de aslında süreye takılmıyorum kısa sürede de insan birbirini tanıyıp adım atabilir ama maddi durumu buna el veriyorsa ne borcu varsa borcum bitmesini bekler adım atmak için yani karşı tarafı darlama az dün yapmayalım çok bir şey almayalım altın isteme bunlar zaten hani dışarıdan kötü görünen şeyler haklisiniz insanın aklına da hani düğünde işlerini Kahta gelen altınlar belki de şu anda onu borcunu kapatır belki de bu yüzden acele ediyor düşüncesini getiriyor

Borcu bitmeden sakın evlenmeyin,onu isteme bunu isteme oldu paşam deseydiniz gereken herşeyi iyi kötü isteyin ,ne kadar alttan alırsanız o kadar değersiz olursunuz.
Kesinlikle katılıyorum 👍

Konu sahibi,sevgilin borcunun olmasını avantaj olarak kullanıp hicbir maddi sorumluluk almayacak ondan acele ediyor.Maddi sorun olunca evlilikte zaten tat olmuyor.Gezmek istesen " para yok" olacak,bir şey almak istesen "para yok ".. vs vs para mevzusu bitmez hiç borcunu bitirsin bir zahmet,acele etme sakın

Kredi kartı tarzı borç ne demek?
Kredi kartı mı yoksa başka bişey mi? Niye net değil?

Kredi kartı borcunu abartan kişi zaten har vurup harman savuruyordur, hesabını kitabını bilmiyordır...Böyle biriyle borç hiç bitmez ki...

Ayrıca ne cabuk evliliğe ikna oldun da sıra düğünde altın isteme lafına geldi?
Çok itici daha baştan bu derece zorluk ve kısıtlayıcı durumlara girmeye razı olacak kadar özelliği nedi3 bu adamın?

Kredi kartı tarzı borç ne demek?
Kredi kartı mı yoksa başka bişey mi? Niye net değil?

Kredi kartı borcunu abartan kişi zaten har vurup harman savuruyordur, hesabını kitabını bilmiyordır...Böyle biriyle borç hiç bitmez ki...

Ayrıca ne cabuk evliliğe ikna oldun da sıra düğünde altın isteme lafına geldi?
Çok itici daha baştan bu derece zorluk ve kısıtlayıcı durumlara girmeye razı olacak kadar özelliği nedi3 bu adamın?
Çünkü bu konuda en baştan niyetim evlilik dedi ve evlilik hakkında konuşuyor yani hep olmasa da genellikle. Sanki evlenmem desem terkeder gibi. Birkaç kez bu durumun beni gerdiğini söyledim hemen yarın mı evlenelim diyorum diyor yakında karar veririz evlenip evlenmiceğimize diyor.

Bence senin sevgilinin borçları değil tavırları ondan soğumana neden olmuş ve seni duygusal olarak kötü hissettirmiş ve henüz fol yok yumurta yok, sanırım itici bir karektere sahip onun karekterini çözmeden nişana dahi yanaşma!

Çünkü bu konuda en baştan niyetim evlilik dedi ve evlilik hakkında konuşuyor yani hep olmasa da genellikle. Sanki evlenmem desem terkeder gibi. Birkaç kez bu durumun beni gerdiğini söyledim hemen yarın mı evlenelim diyorum diyor yakında karar veririz evlenip evlenmiceğimize diyor.

Daha en baştan evlilik diyen bi erkek ya seni kısa yoldan tavlamak istemiştir bu palavrayla ya da borcunu ödetmek....Bu adamda 2. Madde gecerli

Bu kişi yakında nasılolsa evlenicez, ikimiz için diyerek borç isterse aman terkeder diye vermeye kalkarsın muhtemelen...

Bu adam senle evlenmeyecek...Sakın paranı kaptırma

‘’ama o beklemek istemiyor bana sürekli para biriktir, altın isteme, pahalı şeyler isteme alt metinli konuşmalar yapıyor.‘’

yaşadım biliyorum bunu diyen adamla mutluluğu unut. Kaç kurtar kendini.

siz ikimizin mutluluğu aman altın olmasın aman çok masraf olmasın ben de çalışıyorum yaparız herşeyi seviyorum dersiniz o sinsi sinsi maaşınızı harcamalarınızı birikiminizi hesaplar düpünde takılacakları hesaplar. Takılarla ev almayı düşünüyorum diye test edin bakalım ne diyecek ya da bankada kasa kiralayıp koyarım diyin deneyin bi şekilde

Ben takıları birikim yapacagım zaten yasal olarak benim hakkım . Bilezik falan da isterim kusura bakma diye söyleyin bakalım adam sizden direk ayrılır zaten.

Daha en baştan evlilik diyen bi erkek ya seni kısa yoldan tavlamak istemiştir bu palavrayla ya da borcunu ödetmek....Bu adamda 2. Madde gecerli

Bu kişi yakında nasılolsa evlenicez, ikimiz için diyerek borç isterse aman terkeder diye vermeye kalkarsın muhtemelen...

Bu adam senle evlenmeyecek...Sakın paranı kaptırma
İyi de ben evlenmek istemiyorum ki tavlamak için kullansın hatta onun kadar ciddi değilim diye ayrılmaya kalktı bir ara

‘’ama o beklemek istemiyor bana sürekli para biriktir, altın isteme, pahalı şeyler isteme alt metinli konuşmalar yapıyor.‘’

yaşadım biliyorum bunu diyen adamla mutluluğu unut. Kaç kurtar kendini.

siz ikimizin mutluluğu aman altın olmasın aman çok masraf olmasın ben de çalışıyorum yaparız herşeyi seviyorum dersiniz o sinsi sinsi maaşınızı harcamalarınızı birikiminizi hesaplar düpünde takılacakları hesaplar. Takılarla ev almayı düşünüyorum diye test edin bakalım ne diyecek ya da bankada kasa kiralayıp koyarım diyin deneyin bi şekilde
Ben takıları birikim yapacagım zaten yasal olarak benim hakkım . Bilezik falan da isterim kusura bakma diye söyleyin bakalım adam sizden direk ayrılır zaten.
Sizlerin dediği gibi takılar benim bilezik de isterim dicem bakalım ne diyecek

Bende bir akrabam aracılığıyla biriyle tanışmıştım o da herşey biran önce olsun bitsin istiyordu daha bir hafta oldu hiç istemediğimi bildiği halde ailesiyle tanıştırdı sonra da biz size ne zaman gelcez demeye başladılar nişanlanacakmışız en fazla dört ay içinde evlenecekmişiz bu arada adam mimardı başka şehirde yaşıyordu bi ofise bağlı çalışıyorum aylık beş bin TL kazanıyorum diyordu sonra bi yere bağlı çalışmadığını proje gelirse çalıştığını itiraf etti iki ay sonra da 23000 TL borcu olduğunu itiraf etti bana evlenelim fazla bekleyemem diye baskı yapıyordu ama kenarda parası olmasını bırak 33 yaşında adam hala kyk borcunu bile ödememiş benle evlenip borçlarını bana kapattıracaktı çakal bende bastım tekmeyi yüzsüzlük yapıp peşimi bırakmak istemedi ben çalışıyorum ailemin durumu iyi diye zor kurtuldum sen de kaç kurtar kendini

borcu niye varmış?
deyin ki;
önce borcunu bitir,
düğünde istediğiniz altın eşya vsden de hiç taviz vermeyin..
bakalım ne diyecek..

Back
X