- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 40
Ya ben anlattiklarinda mantiksiz asilamayacak bi sey goremedimzaten gezi planımız da var o konuda sıkıntı yok ama hepsi birlikte çok pahalı olcak ben bindallı düğün set bilmem ne istemiyorum ama o düğün istiyor illa e düğün olacaksa haliyle gelinlik ve iki bilezik de taksın bir zahmet diye düşünüyorum. Hem yurt dışı tatili hem başka masraflar hem önceki borç hepsi bir araya gelince evlenmek için acele etmesi saçma geliyor çünkü durumumuz yok.
maaş konusunda zaten tabiki hayat müşterek ama şimdiden benim maaşıma dair planlarının olması çok mekanik bir hayat anlayışının olduğunu hissettirdi herşey planlı duygular nerde ? bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum
Tek sorun sana sormadan planlar yapmasi.
Yani senin maasinla ilgili sana sormadan plan yapmasi sorun.seni manipulen ediyor.ona daha mantikli tekliflerle git bakalim ne diyecek ev meselesine mesela.cunku kendi soyledikleri makul aslinda.evi satalim altinlari da koyalim.kita odemeyelim oturacagimiz yerden ise yakin yerden ev alalim de bakalim.ne diyecek? Ev ikinizin olur diger turlu adamin ev borcunu odeyeceksin hakkin da olmayacak hic makul degil. Bunu kabul ederse anla ki amaci yuva kurmak bi an once.ama etmezse seni bankamatik olarak goruyor