Tatlım burdaki hanımların önce sınav ders okul diyerek kafanı karıştırmasna izin verme. Bence önce evlilik ve hemen bir bebek. Sınav kaçmıyor ya. Sürekli düzenleniyor değil mi? Ama nişanlın bugün var yarın yok. İyi tutmak lazım. Neden dersen anlatayım.
Eşinle oturup bu bayram sizin memleket mi bizim memleket mi konuşmasından daha mutlu eden ne var. Ben söyleyeyim. Hiçbir şey.
Özene bezene yaptığın yemeğe adamın gelip ama ben bunu böyle sevmem ki anneme sorsaydın espirisi yok mu!? Gül gül ölürsün
Annemin doğum günü, babamın kandili, ablamın işe başlama yıldönümü derken kocaman bir aile olursunuz. Sana hangi okul ders bunları yaşatacak?
Ben oruçlu değilim iki aylık bebem var ama eşim oruç ve sahur yapıp işe gitti. İftara yakın gelecek adam aç. Ben daha mutfağın kapısından girmedim. Neden? Çünkü kuzum uyumuyor ve deli gibi ağlıyor yalnız kalınca. Neden? Çünkü beni çok seviyor ve hep yapışık olmak istiyor. Sıpa uyurken bile elim üstünde olursa uyuyor. Şimdi sen hayatında böyle sevgi gördün mü. Böyle sevildin mi. Hayır. O zaman evlen ve çocuk yap
Bu arada çok açım sadece su içebiliyorum. Onuda sağolsun eşim beş litrelik su şişesini yanıma bırakmış işe giderken. Tuvalete gitmek için kronometre açıyorum kendi rekorumu kırmak üzereyim. Bak evliliğin faydaları işte gördün mü. Yeni bir olimpiyat dalı icat etmek üzereyim. Doğum kilosu hemen gidiyor koşturmaktan.
Bu arada ben üniversite okurken evlenince yalnız evde daha rahat çalışırım yeeaa diyerek evlendim. Yaş 27 oldu okul elbet biter. Bi daha koca bulamam dedim. İyi demişim ağzıma sağlık

şimdi 29 oldum. Üniversite bekliyor. Allahtan ikinciye okuyordum. İlk olsa daha kötüymüş.
Ağustos nişan, ekimde düğün yaptık. Arada bin km mesafe ve evimiz iki ilin tam ortasında kuruldu. Zor olmadı.
Madem nişanlısınız eşyayı yavaş yavaş alabilirsiniz. Ön ödemeli kampanyalar oluyor. Ben koltuk takımı aldım ama iki sene sonra evlendim. Düğün tarihi kesinleşince sipariş verdik yapıldı ve teslim edildi. Beyaz eşya da öyle alınabiliyor. Ufak tefek eşyaları listele ve yavaş yavaş almaya başlayın. Amaaaaa sakın ortak almayın. Yatak odasını sen aldıysan sen öde. Buzdolabını karşı taraf aldıysa onlar ödesin. Gelin ata binmiş ya nasip demiş. Ola ki ayrılık oldu. Hesaplar karışmasın.
Bence evlen. ❤