- Konu Sahibi Hazal zamani
-
kızlar ben ve iş yerinden arkadaşım 30-33 yaşlarındayız.evlenmedik.evlenemedik..aradık gönlümzüce bulamadık..gönlümüz yanımıza yakışşın,iş güc sahibi oldun,sadık olsun,bize ve ailemize değer versin dedik..
Olmuyo hepsi bir arada olmuyor..şu anda va isteyenler amma aşk yok..hele ben aşka aşık bir kızım.arkadaşım daha mantıklı bize değer versin yeter diyor.kolumuza yakışmayanı alabiliz..
Ben diyorum;seveyim.gözlerine bakmaktan sıkılmıyım.buluşurken heycanlanayım..kısaca aşk evliliği yapayım.
Arkadaşım diyoki;yaş artık gidiyor,çocuk yaşımız geçiyor..kim beni daha çok seviyorsa ona gideyim diyor.
Ve biz şu anda tartışıyorz.doğru olan nedir?beklemek mi..yoksa zamanı yememek mi?
Off nedir bu evlilik meselesi?
Evlilik hem çok güzel hem çok zor...
Her şeyin dört dörtlük olmadığını ve olamayacağını artık herkes biliyor
Deli divane olsan bile mutlaka sana uymayan bir özelliği çıkacaktır ama seviyorsan buna katlanmak daha kolay.
9 aylık evliyim yeniyim aslında ama şunu da rahatlıkla söyleyebilirim ki aşık olmasam, sevmesem çekemezdim ben bu evliliği.
Çekemezdim deyince yanlış anlaşılmasın. Çok mutluyum Allah'ıma çok şükür. Çalışan biri olarak yeri geliyor yorgun olduğum halde yemek hazırlamak zorunda kalıyorum. O yorgunlukta bile sevdiğim insana yemek hazırlamak koymuyor ama sevmediğim biri olsa hadi be sen kalk ta bana hazırla derdimya da her akşam çoraplarından birini ters çıkartmayı başaran eşimin çoraplarını suratımda sırıtma ile düzüne çevirmezdim. Yüzüne atar şunları adam gibi çıkarmayı öğren derdim
Aslında olay şöyle arkadaşın bile olsa neden senin yanında: sen sevdiğin için, yanında olmasını istediğin için. Ki eş en önemlisi yeri gelecek gözlerini kapatıp sırtını ona yaslayacaksın bence sevgi olmadan çok zor. Tabi herkesin kendi düşüncesi.
sevgi çok önemli ama hiçte sevmediğin biriyle mantık evliliği yapmak çok zor olmazmı sonuçta içine sinecek sevecek sohpetinden hoşlanacaksın ona dokunmaktan tiksinmeyeceksin yanında sıkılmayacaksın bunlarda önemli sırf evleneyim diye evlenip dahada mutsuz olmak var belli bi yaştan sonra akıllanıyo insan eş seçmek dahada zor oluyo insanları daha iyi tanıyo oluyosun çünki yanlış yapma şansız azalıyo en iyi evlilik yaşı 30 civarı
bence sart, yoksa bu kadar uzulmezdim
bence sart, yoksa bu kadar uzulmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?