Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum ancak Şu özet kısmını düzeltmek istedim önce Allaha güven sonra kendine. Cünkü Allah kimseyi yarı yolda koymaz.
Anladımmm sanırum yanlış yazmışsınız :/ kusura bakmayın yanlış anladım yada. Aynı şeyi demişiz aslenTeşekkür ederim . Muhakkak Allah en güvenilirdir .ben yarı yolda bırakır gibi bir niyetle söylememiştim. Allah'tan sonra insan kendine güvenmeli o anlmda söyledim
Tabiki bazen yanlış kelimeler seçiyorum :)))Anladımmm sanırum yanlış yazmışsınız :/ kusura bakmayın yanlış anladım yada. Aynı şeyi demişiz aslen
Merhaba kızlar 19 yaşında ankarada dört yıllık bir bölümde okuyorum. İkinci sınıfa geçtim. 1 yılı geçen aşk dolu çok güzel bir ilişkim var. Ailemle aram pek iyi değil zaman zaman bana şiddet uyguluyorlar evimizden kavga eksik olmaz hakaretler küfürler ... erkek arkadaşım da artık bu duruma dayanamıyorum onun da ailesi okulı btmeden evlenmesine izin vermez benimde . Kaçalım diyor. Maddi açıdan sokıntımız pek olmaz onun maddi durumu iyi. Herşeyin üstesinden gelebiliriz. Ben sadece ailemi üzmek istemiyorum ama bir yandan da kurtulmak artık sevdiğim adama kavuşmak istiyorum. Bana bi akıl verin
Sevgilin ultra cahil bi insan.Mesele senin ailenden şiddet gormense versin paranı seni özel bi kız yurduna yerlestirsin madem.Ben zaten kesinlikle olmaz dedim reddettim yine de bi düşün değerlendir dedi acaba o mu haklı diye açtım başlığı
sakınnnnnnnnn SAKINNN SAKINNN.....ANNEM HEP DER VE DOĞRU DER KENDİ PİSLİĞİN ELİN PİSLİĞİNDEN İYİDİR DİYE..YAPMA GÜVENME.Merhaba kızlar 19 yaşında ankarada dört yıllık bir bölümde okuyorum. İkinci sınıfa geçtim. 1 yılı geçen aşk dolu çok güzel bir ilişkim var. Ailemle aram pek iyi değil zaman zaman bana şiddet uyguluyorlar evimizden kavga eksik olmaz hakaretler küfürler ... erkek arkadaşım da artık bu duruma dayanamıyorum onun da ailesi okulı btmeden evlenmesine izin vermez benimde . Kaçalım diyor. Maddi açıdan sokıntımız pek olmaz onun maddi durumu iyi. Herşeyin üstesinden gelebiliriz. Ben sadece ailemi üzmek istemiyorum ama bir yandan da kurtulmak artık sevdiğim adama kavuşmak istiyorum. Bana bi akıl verin
Ayyy anladık mermer ocağı var... Kapısını açıp, önünü süpürüp bir de sandalye atınca olmuyor o işler...Kendisi benden 1 yaş büyük o da okuyor. İşi şuan yok ama aktif hale getirebileceği bi mermer ocağı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?