Çok haklısınızen fazla 4 yil okul bitene kadar surer. hersey yoluyla yordamiyla olsun. yarin oburgun ailesi istemeyecek o da istemeyecek. sana deger verse ailelerin onunde herseyden once seni kacmis kinumuna dusurmez. dugunle dernekle olsun ister.
hasili pisman olursun. o buyuk ask bi imtihan olsun zamanla sabirla bakalim devam ediyo mu tuz buz mu oluyo
Evet haklısınızBirşeylerden kaçmak için evlenilmez,baskı altında verilen kararlar kendi iradenle verdiğin karar değildir.. .mecburiyetten verilen kararlar genelde bizi hüsrana uğratır ve pişmanlık getirir..
Okuyor mu kendileri? Bana pek mantıklı gelmedi bu iş.Merhaba kızlar 19 yaşında ankarada dört yıllık bir bölümde okuyorum. İkinci sınıfa geçtim. 1 yılı geçen aşk dolu çok güzel bir ilişkim var. Ailemle aram pek iyi değil zaman zaman bana şiddet uyguluyorlar evimizden kavga eksik olmaz hakaretler küfürler ... erkek arkadaşım da artık bu duruma dayanamıyorum onun da ailesi okulı btmeden evlenmesine izin vermez benimde . Kaçalım diyor. Maddi açıdan sokıntımız pek olmaz onun maddi durumu iyi. Herşeyin üstesinden gelebiliriz. Ben sadece ailemi üzmek istemiyorum ama bir yandan da kurtulmak artık sevdiğim adama kavuşmak istiyorum. Bana bi akıl verin
Merhaba kızlar 19 yaşında ankarada dört yıllık bir bölümde okuyorum. İkinci sınıfa geçtim. 1 yılı geçen aşk dolu çok güzel bir ilişkim var. Ailemle aram pek iyi değil zaman zaman bana şiddet uyguluyorlar evimizden kavga eksik olmaz hakaretler küfürler ... erkek arkadaşım da artık bu duruma dayanamıyorum onun da ailesi okulı btmeden evlenmesine izin vermez benimde . Kaçalım diyor. Maddi açıdan sokıntımız pek olmaz onun maddi durumu iyi. Herşeyin üstesinden gelebiliriz. Ben sadece ailemi üzmek istemiyorum ama bir yandan da kurtulmak artık sevdiğim adama kavuşmak istiyorum. Bana bi akıl verin
Sakın. Şimdi sevgiline kaçsan evlendiğinde mutsuz pişman olsan o zaman kime kaçacaksın? Kendine yatırım yap sık dişini okulunu bitir işe gir. Kendine güven önceMerhaba kızlar 19 yaşında ankarada dört yıllık bir bölümde okuyorum. İkinci sınıfa geçtim. 1 yılı geçen aşk dolu çok güzel bir ilişkim var. Ailemle aram pek iyi değil zaman zaman bana şiddet uyguluyorlar evimizden kavga eksik olmaz hakaretler küfürler ... erkek arkadaşım da artık bu duruma dayanamıyorum onun da ailesi okulı btmeden evlenmesine izin vermez benimde . Kaçalım diyor. Maddi açıdan sokıntımız pek olmaz onun maddi durumu iyi. Herşeyin üstesinden gelebiliriz. Ben sadece ailemi üzmek istemiyorum ama bir yandan da kurtulmak artık sevdiğim adama kavuşmak istiyorum. Bana bi akıl verin
Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum ancak Şu özet kısmını düzeltmek istedim önce Allaha güven sonra kendine. Cünkü Allah kimseyi yarı yolda koymaz.Özetle önceee kendine güven sonra Allaha sonra başkasına.. Elinde ekmeğin olsun sonra kimle istersen onunla evlen.. Pişman olursan geç olacak demedi demeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?