Evlenmemeyi başarısızlık olarak görmek


Ankara da , Bursa da , İzmir de filan iş başvurusu yap yada firmanın başka şehirde çalışma alanı varsa oraya geçiş iste .hem şehir değişikliğii başka insanlar iyi gelir hem de aile baskısından kurtulursun
 
30 yaş bunalımı denen şey gercekmiş demek ki, bir de benden birkaç yaş küçük erkeklerin bana şakayla karisik evde kaldin demeleri de başladı iyice dibe battim... teşekkür ederim yorum icin

Saçmalamış onlar da iyice birkaç yaştan bir şey olmaz. Ben 29um, 3 yaş 4 yaş küçük elemanlardan bile yazanım var birbirimize uygun değiliz almam yani, o ayrı ama karakterlerimiz uygun olaydı 3 yaş küçük olana belkim bakarsım fena yakışıklı çünkü
 
Gezip tozacak arkadaş lazım.Gidecek yer olması lazım.Hele yurt dışına arkadaşsız gidilmeZ ..Para var insan yok bunun için.
 

Evlenmemek başarısızlık değildir. Nişan atmak, boşanmak da değildir. Bunlar hayatın olağan akışı içinde olabilecek şeylerdir. Başarısız olmak üzerine bu kadar kafa yormayın lütfen. Hayatında tek başarısı zengin bir adama kancayı pardon halkayı takmış bir kadın olmak mı isterdiniz yoksa ? Bana göre kendini seven, hayatta bir amacı olan, asalak gibi yaşamayan kadın başarılı kadındır. Kendinizi sevin lütfen.
 
Evlilikten korkuyorum, aldatilmaktan, anlasamayip bosanmaktan, sevgimin bitmesinden ya da karışımdaki kişinin sevgisinin bitmesinden korkuyorum.

miniminimarg seni o kadar iyi anliyorum ki. Benim de korkularim hep bu yönde.
Bir de burda acilan konulari okuyunca iyice korkar ve evlilikten kacar hale geldim. Bu gercekten cok kötü bi durum.
Sonumuz hayrolsun...
 
miniminimarg seni o kadar iyi anliyorum ki. Benim de korkularim hep bu yönde.
Bir de burda acilan konulari okuyunca iyice korkar ve evlilikten kacar hale geldim. Bu gercekten cok kötü bi durum.
Sonumuz hayrolsun...

Tamam da burası Bir Derdim Var bölümü. Heralde aldatanları, kötüleri okuyacağız. Açın iyi örnekler de var diğer bölümleri okuyun. Kötüyü davet etmeyin böyle düşünüp.
 

kendinize bir uğraş bulun. böyle saçma takıntıları da bırakın.
evliliğin neresi başarı da evlenmemek başarısızlık olsun?
 
Malesef yok, çok ısrar edersem annem çok üzülüyor gozleri doluyor ben de vazgeçiyorum...
 
Aa çok güzel.Hiç evlenmemiş mi o?Nasıl tanıştınız tekrar..Ömür boyu mutluluk olsun nasibiniz.
2003te aynı isyerinde tanıştık,çok kısa sürdü ayrildık,bu sekilde suskun küskün 5 sene calıştik.sonra tekrar yakınlaştık,evlilik kararı dahi aldık ama soğukluğu,ilgisizliği canımdan bezdirdi ayrildım.çok pişmanım ,seni seviyorum deyip 2009da duştu peşime.ben de gecen sene tamam dedim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…