• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmenin yaşı kaç?

kadın için 24-27 bence o da doğum açısından. erkeklerin 25 yaşından önce evlenmesini onaylamıyorum çünkü malum, geç olgunlaşıyorlar. :31:

Erkek 30 32 gıbı erkek oluyor oncesınde cocuk
Kadınları bılemem her yesta evlılıge hazırlar genelde:) ama 25 olabılır bıraz daha olgunlasılıyır sanırım

bence erken yaşta anne olmamalı kadın.
neden derseniz?
keşkesini tüketmiş olmuyor.
keşke şunu yapsaydım ama çocuk oldu kaldı demektnse geç olması daha iyi.
ayrıca kadın kendini yetiştirip, geliştirmeden çocuk yapmamalı bence.

erkekler için en az 30,bayanlar 24-25 den sonra evlenebilir diye düşünüyorum... ben ve eşim gibi :)

bayan için 22-25 bence . 25 i geçince de zor oluyor . o yaşa kadar bekledim bare iyi biri olsun diyorsun . alternatiflerin azalıyor . çoğu kişi evli oluyor . o yüzden bayan erkenden evlenmeli tabi 22 falan erken benim için . 22 den öncede olmaz üniveristeyi bitirmeli kesinlikle çünkü . erkeklerden 30-40 arası iyorum ben . anca olgunlaşıyorlar .

En güzel evlilik yaşı 20 -25 bana göre.Daha öncesi çok ama çok erken geliyor genç anne olmak için iyi ama mantıklı ayarında bir ilişki için ideal yaşlar 20-25 Kariyerdi lisanstı işti falan o zaman daha geç olabilir elbet nasib birde ama görüşüm bu

Yıllaaar yıllaaar önce,tam 18 yıl önce ;)) ben 23 eşim 27 yaşındaydı evlendiğimiz de...
Bizim için ideal bir yaştı o dönem.. ama günümüze göre erken diyorum..
Kızımdan 27 oğlumdan 37 yaş büyüğüm...Bilin bakalım kaç yaşındayım.:27:
İki çocuğumda planlı programlı dünyaya geldi.. arada ki yaş farkı sorun teşkil etmedi bizim için..

Kİmimiz çocuğumla arkadaş olmak istiyorum demiş...Arkadaş olmak yaşla alakalı değil.yaklaşım.hayata bakış, algılayış ve empatiyle alakalı bir durum...
Bir de şöyle bir gerçek var çocuklarımızın zaten arkadaşı var asıl ANNE olmak önemli...Onlara anne gerekli...:34:

Evlilik için ideal yaş yoktur.
İdeal eş vardır.
Buldun mu onu evlenirsin.
Not : 18 - 25 yaş arası ideal eş seçme potansiyelimiz pek olmuyor.Genelde ideal sanılıyor.

Erkek 30 32 gıbı erkek oluyor oncesınde cocuk
Kadınları bılemem her yesta evlılıge hazırlar genelde:) ama 25 olabılır bıraz daha olgunlasılıyır sanırım[/QUOTE
30,32, biraz fazla gec kaliyorlar okadarda deyil ....

Ne için geç evleniyorlar 20 yasında çocuklarla sonra olmuyorolmaz tabi... erkeğin olgun kadının çıtır olması iyidir

bunun bir yaşı olduğuna inanmıyorum ne zman hazır hissedip tamam işte bu adam benim kocam olmalı dediğin kişiyi bulduğunda evlenicen 18 den 35 e kadar yolu var bunun :52:

Evlilik için ideal yaş yoktur.
İdeal eş vardır.
Buldun mu onu evlenirsin.
Not : 18 - 25 yaş arası ideal eş seçme potansiyelimiz pek olmuyor.Genelde ideal sanılıyor.

+1
Once kisiligin oturmali, hayatta neler isteyip, neler istemedigini bilirsin. Sonra sana uygun biri cikarsa evlenirsin.

29 (aşk nasılsa 1 yılda bitiyor, yirmili yaşları evli ve aşık yaşamak için yeterli 1 yıl:))

Biz evlendiğimizde ben tam 25 yaşımdaydım.Annem seneler seneler önce evlenmek için 25 ini bekle 24 bile değil 25 demişti.Eşimi 7 yıllık tanışma ve 4 yıllık sevgililik döneminden sonra tanıdığıma ne kadar emin olsam da ben bekledim 25imi.Sebebini 25 yaşına geldiğimde anladım (: Kendim için de yaşayabildim hayatımı gezdim tozdum okudum evliliğe gerçekten hazır olduğumu hissettiğimde gerçekten 25 yaşında idim.Eşim de 30 yaşındaydı.Allah herkese geçim versin ağzımızın tadını bozmasın.

Son düzenleme:
Back
X