Evlenmeye niyeti var mı yoksa beni mi oyalıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaşlarını yanlış aldığın için hep bunlar.. Hep..
moralim bozk dalga geçiosn. hem ben sarısın sayılırm tenim beyaz kılım çok az cnm kaşımı 1 yıl almasam da anlaslmz yani. Kaslarımın sekli de doğustan keman gibi ondan olmaz yani

moralim bozk dalga geçiosn. hem ben sarısın sayılırm tenim beyaz kılım çok az cnm kaşımı 1 yıl almasam da anlaslmz yani. Kaslarımın sekli de doğustan keman gibi ondan olmaz yani
Ne zaman müsaitsin diye sormuş o gün konusacak galiba bana niyeti temiz gibi geldi yağız yakisikli 185 errrrkegin

Bir dilde yapılabilecek bütün hataları yapmış üstüne dilimiz de olmayan bir harf eklediğiniz için de sizi kutlarım. Sayeniz de alfabemiz gelişti (!)

Bi kendin oku bakalım bu adam evlenmeye niyetli mi? Açık açık kullanıyor seni işte...

İnanırım gördüğüm tüm gaylerde o kaşlardan mevcut. Sende de olması olağann yani.

Bacım sen çok yanlış anladın ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…