Evlenmeye niyeti var mı yoksa beni mi oyalıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet gçlü kuvvetli brisi herkesin gözü hep onda ama o bni seviyo. Her şey çok iyi ama o evlenmek istemiyo 30 olayım sonra dusunuruz diyoooo

üzlme canım önemli olan kader benimki 185cm esmer fit oldu da ne oldu?? :,( önemli oln kocanla hzurlu olman kas boy şart dgl. bak bnmki kaslı ama bni sevmiyo evlenmiyo :,(

Seviyor mu sevmiyor mu, bir karar ver.
Herkesin gozu de ondaymis kiz, isin zor valla.

Yaslar kac?

Cınım bu erkaklerin hepsi böyle. Uyudun mu diye msj atarlar belli yağni gece o msjı beyniyle yasmıyö. Eylencelik kız var evlenmelik kız var cnm şimdi senlen eyleniyo o kadar belli ki bak nasıl gülmüş. Bi de pis seks kelimeleri kullanmış ben hayret ediyorum ki insan insana bunu yapar mı? Bu saatte konuşursan ancak +18 ki ex aşkımlan +35 konuşmalara doğru gidiyordu o zaman dedim olmaz böyle ben bilmiyor sen nece konuşuyorsun? Biras evlenilçek kız gibi ol. O saman evlenir. Bence eyleniyor.

üzlme canım önemli olan kader benimki 185cm esmer fit oldu da ne oldu?? :,( önemli oln kocanla hzurlu olman kas boy şart dgl. bak bnmki kaslı ama bni sevmiyo evlenmiyo :,(
Kizlar ben anladim bunun niye 185 diyip durdugunu.
Senin boyun buyuk ama baska yerlerin minnak mi kaldi. Kes kökünden kurtul bu dertten. O zaman kol kanat gereriz sana

185 İSKİ ALO çık aradan, acil hatlar bile buna uyuyor.

Kizlar ben anladim bunun niye 185 diyip durdugunu.
Senin boyun buyuk ama baska yerlerin minnak mi kaldi. Kes kökünden kurtul bu dertten. O zaman kol kanat gereriz sana

185 İSKİ ALO çık aradan, acil hatlar bile buna uyuyor.
kızzz bi sevgilimin boyunu kıskanmamıstn 185i bu kadar kıskandysan salatlığın boyunu duysn kalpten gdicen heralde kızzzzzzzz allah sna da nasip etsn bn asla kötu nyetli dglm cnım bana kısknçlıkla glme yeter lki

Nasihatler boşaa gidiyahhh

haklı olabilrsn canım. Başta evlenmdn s*xe ben de krsydm elimi fln tuttu bn izn vrdkçe bana dedi ki ya sn ne kafa kzsın hiç diğer kezbnlar gibi dğlsn dedi. Ben ona izin vrdikçe bana svgisi arttı. Senin gbi kafa kz kaf dağında blamazdım dedi. Ben de o öyle ddikçe ilerye gttm yani. Sence artık kendimi ağrdan mı stayım yani bu saaten sonra etki edr mi bilemedm canm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…