- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
Goster ama elletme yada ellet ama gosterme ikizi birden olunca kacmistir sen agirdan al sadece ellethaklı olabilrsn canım. Başta evlenmdn s*xe ben de krsydm elimi fln tuttu bn izn vrdkçe bana dedi ki ya sn ne kafa kzsın hiç diğer kezbnlar gibi dğlsn dedi. Ben ona izin vrdikçe bana svgisi arttı. Senin gbi kafa kz kaf dağında blamazdım dedi. Ben de o öyle ddikçe ilerye gttm yani. Sence artık kendimi ağrdan mı stayım yani bu saaten sonra etki edr mi bilemedm canm
Salatalık mı? salatalık dediğin soyunca falan küçücük birşey kalıyor patlıcan de bence daha çok imrenirizkızzz bi sevgilimin boyunu kıskanmamıstn 185i bu kadar kıskandysan salatlığın boyunu duysn kalpten gdicen heraldekızzzzzzzz allah sna da nasip etsn bn asla kötu nyetli dglm cnım bana kısknçlıkla glme yeter lki
evet onu diyom ya sabahtndır ALOOOOOOOOOOOOOOAyyy hanii elini koyuyodu poponaaa salatalikta mi koyduuu ben sokbence hemen boşan
cnm ya kocan 5cm olunca böyle seylr yzman dogal vibratör evlilignizi çözer canım hiç zülmeSalatalık mı? salatalık dediğin soyunca falan küçücük birşey kalıyor patlıcan de bence daha çok imreniriz
Yaaa bak ben konuyu hic anlamamisim tuhh kusura bakma canim benim salataliksizligimevet onu diyom ya sabahtndır ALOOOOOOOOOOOOOO
ciden ise yarar mı snceGoster ama elletme yada ellet ama gosterme ikizi birden olunca kacmistir sen agirdan al sadece ellet
Kesin yarar ama acilen salataligi birakman lazimciden ise yarar mı snce
haklı olabilrsn canım. Başta evlenmdn s*xe ben de krsydm elimi fln tuttu bn izn vrdkçe bana dedi ki ya sn ne kafa kzsın hiç diğer kezbnlar gibi dğlsn dedi. Ben ona izin vrdikçe bana svgisi arttı. Senin gbi kafa kz kaf dağında blamazdım dedi. Ben de o öyle ddikçe ilerye gttm yani. Sence artık kendimi ağrdan mı stayım yani bu saaten sonra etki edr mi bilemedm canm
tmam deniycem teşk ettim :*Bi dene cnm belki olur ama bir anda çekersen de neden çekiyossun kendini benden der. Bunun bi ayarı var. Göstercen ama elletmiyçen elletince gerisi geliyo. Bugün elini veren yarın neresini vermes dimmi ama haksıs mıyım? Erkaklerde hemen anlıo dil bu kıslan eylenilir diyo evlenmiyö. Şimdi hep öyle değil midir ama dometis alacaksın pazardan ekleyip alırs ay o başka bi şeydi dur aklım karıştı. Ne diyordum Hah, göster ama elletme cnm, sürtün ama koklama, çek bırak bas konuş.
kızzz bi sevgilimin boyunu kıskanmamıstn 185i bu kadar kıskandysan salatlığın boyunu duysn kalpten gdicen heraldekızzzzzzzz allah sna da nasip etsn bn asla kötu nyetli dglm cnım bana kısknçlıkla glme yeter lki
komikmi simdi buKesin yarar ama acilen salatiligi birakman lazim
-kamu spotu
Bi dene cnm belki olur ama bir anda çekersen de neden çekiyossun kendini benden der. Bunun bi ayarı var. Göstercen ama elletmiyçen elletince gerisi geliyo. Bugün elini veren yarın neresini vermes dimmi ama haksıs mıyım? Erkaklerde hemen anlıo, bu kıslan eylenilir diyo evlenmiyö. Şimdi hep öyle değil midir ama dometis alacaksın pazardan ekleyip alırs ay o başka bi şeydi dur aklım karıştı. Ne diyordum Hah, göster ama elletme cnm, sürtün ama koklama, çek bırak bas konuş.
tmam deniycem teşk ettim :*
Etegi acicak otururken gostercek karsi sandalyesine oturcakAma sevgilisi cafede otururken elini koyuyormuş hemen poposunu avuçluyormuş nasıl gösteripte elletmecek?
Benimkide 185 merak etme sen. Sen sana girene bak, baskasininkini kiskanmakızzz bi sevgilimin boyunu kıskanmamıstn 185i bu kadar kıskandysan salatlığın boyunu duysn kalpten gdicen heraldekızzzzzzzz allah sna da nasip etsn bn asla kötu nyetli dglm cnım bana kısknçlıkla glme yeter lki
Off öyle mi diyosuncnm ya kocan 5cm olunca böyle seylr yzman dogal vibratör evlilignizi çözer canım hiç zülme
Ayyyy koptum
Ayyyy bisey dicem cok asabisin olmuyo boyle ama cocuk bu yuzden evlenmiyo seninlekomikmi simdi busninki kullnmya kullanmaya kurumus sahra çöli olmussn
canları çeker bunlarınki sahra colu olms canm ya dogru diyon vllaRiça ederim bebişim ne demek. Sen buradaki kadınlara da bakma onlar bilmesler ne bilçekler, bis kader arkadaşıyız çok belli. Kardeş ayrıcana okudum saladalık yazıyorsun oralara nimettir ayıp, nimet saladalığa benzetilmez. Lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?