Evlenmeye niyeti var mı yoksa beni mi oyalıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Goster ama elletme yada ellet ama gosterme ikizi birden olunca kacmistir sen agirdan al sadece ellet

Salatalık mı? salatalık dediğin soyunca falan küçücük birşey kalıyor patlıcan de bence daha çok imreniriz

Mune abla biliyoruz az sonra elinde sopanla geleceksin
Lütfen bu troller yüzünden bizi yakma.bize acı
Konuyu sana havale edelim yoksa hepimizin başı çok ağrıyacak

Bi dene cnm belki olur ama bir anda çekersen de neden çekiyossun kendini benden der. Bunun bi ayarı var. Göstercen ama elletmiyçen elletince gerisi geliyo. Bugün elini veren yarın neresini vermes dimmi ama haksıs mıyım? Erkaklerde hemen anlıo, bu kıslan eylenilir diyo evlenmiyö. Şimdi hep öyle değil midir ama dometis alacaksın pazardan elleyip alırs ay o başka bi şeydi dur aklım karıştı. Ne diyordum Hah, göster ama elletme cnm, sürtün ama koklama, çek bırak bas konuş.

Son düzenleme:
tmam deniycem teşk ettim :*

Ama sevgilisi cafede otururken elini koyuyormuş hemen poposunu avuçluyormuş nasıl gösteripte elletmecek?

Benimkide 185 merak etme sen. Sen sana girene bak, baskasininkini kiskanma

Simdi ben cok merak ediyorum senin gibiler s.k ini alip g.tune sokabiliyor mu.Bak bunu basarabilirsen herkes seni kiskanir, erisilmez olursun. Salatalığın boyunu duyunca kalpten gitmeme gerek yok, sen dediğimi yap. Dünya kalpten gitsin

Kizlar banlanirsam hoscakalin hüüüücuuuuummm

canları çeker bunlarınki sahra colu olms canm ya dogru diyon vlla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…