Güle güle git gelBenimkide 185 merak etme sen. Sen sana girene bak, baskasininkini kiskanma
Simdi ben cok merak ediyorum senin gibiler s.k ini alip g.tune sokabiliyor mu.Bak bunu basarabilirsen herkes seni kiskanir, erisilmez olursun. Salatalığın boyunu duyunca kalpten gitmeme gerek yok, sen dediğimi yap. Dünya kalpten gitsin
Kizlar banlanirsam hoscakalin hüüüücuuuuummm
Etegi acicak otururken gostercek karsi sandalyesine oturcak
ppdeki sn misn cnmBenimkide 185 merak etme sen. Sen sana girene bak, baskasininkini kiskanma
Simdi ben cok merak ediyorum senin gibiler s.k ini alip g.tune sokabiliyor mu.Bak bunu basarabilirsen herkes seni kiskanir, erisilmez olursun. Salatalığın boyunu duyunca kalpten gitmeme gerek yok, sen dediğimi yap. Dünya kalpten gitsin
Kizlar banlanirsam hoscakalin hüüüücuuuuummm
ppdeki sensin snrm zülme cnm allh sana çirkni şansı verirOf cahillikten ölücem bu gidişle
Yalnız aklıma masa altından iş arkadaşına bacaklarını açıp gösteren geldi ona ne oldu ya bilen var mı?
canları çeker bunlarınki sahra colu olms canm ya dogru diyon vlla
Kizz inanmicaksin ama benim bebe ayni anlattigin gibi oldu salataliksiz bence sende bi test yap o kadar elletmeye hamile olabilirsin cok asabisin cunkucanları çeker bunlarınki sahra colu olms canm ya dogru diyon vlla
Tabiii kizz benim dugun fotografimdan bi kare kocami kiskandigim icin onu kestim kaynanam ceyrek taktiydi dugunumde ona bakarken cekmislerppdeki sensin snrm zülme cnm allh sana çirkni şansı verir
ppdeki sensin snrm zülme cnm allh sana çirkni şansı verir
Ama sevgilisi cafede otururken elini koyuyormuş hemen poposunu avuçluyormuş nasıl gösteripte elletmecek?
yerim sni tatlm uykuss demeylm uykusnu kaçıran ndnler olmş diyelmBiras etraflıca düşünmek lazım kardeş, bulamayanlarda var. Geçenin bi saatleri uykusus sıkılıp kalıp konu açanlar da var sösüm meçlisten dışarı alınmıyösün dimmi bebito? Çok da ağır konüşüyorsün bak olmas öyle. Belli ki çok yıbradmış bu ilişki seni, kıyamito yaa.
AA olmaz ama ben çok kıskancım güzel kadınları ve özellikle 1.85 boyunda sevgilisi olan kadınları kıskanmadan duramamGeç oldu ama şimdi rahatla ve ona göre kıskanmadan yardımcı ol aybi mize
ne hamilesi dayı ya kondm diye brsey vr bu chilllikle duydn mu bilmem amaKizz inanmicaksin ama benim bebe ayni anlattigin gibi oldu salataliksiz bence sende bi test yap o kadar elletmeye hamile olabilirsin cok asabisin cunku
Aaaaa ama sen bi de körsün yazdigimi okumamissin bile dayikom ne yazmisim orda salataliksizzz diyorum ahhh ahh hem kör hem cahilne hamilesi dayı ya kondm diye brsey vr bu chilllikle duydn mu bilmem ama
Iyy şeftali dedi eski bulvar dergileri vardı onun ağzı bunlar. Muhatabımız elli yaş üstü palabıyık bir dayısen kıllsn sanırım şeftalin de kapkara ondan senin bu hararetinherkes ben gibi balkan göçmeni değl canm olsun o kdr
Hayirrr 1.85 errrrrrrkek gibi erkek kasli cadirci bide 90 kilo bir beyin hanim hanimcik eline erkek eli degmemis ama poposundan erkek eli eksik olmamis sevgilisi hic anlamamissiniz konuyuIyy şeftali dedi eski bulvar dergileri vardı onun ağzı bunlar. Muhatabımız elli yaş üstü palabıyık bir dayı
Chatlesen modeli bu, nbr asl pls uIyy şeftali dedi eski bulvar dergileri vardı onun ağzı bunlar. Muhatabımız elli yaş üstü palabıyık bir dayı
yerim sni tatlm uykuss demeylm uykusnu kaçıran ndnler olmş diyelmtm aşkm kibar olrm herkes bnm gbi degl soncta bi yrlernden anlarlr hemn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?