- 11 Mayıs 2017
- 9
- 17
- 3
- 31
- Konu Sahibi anaKarenina
-
haklısınız tabiki bununla beraber etrafımda da çok görüyorum duyuyorum mutlu görünen çok çift var ama dört duvar arasında ne yaşandığını bilemeyiz değil mi? işte burası da herkesin döküldüğü bir yer olduğu için sanki herkes böyleymiş gibi bir hisse kapılıyorumburda okudum dediklerin zaten "bir derdim var" bolumu.
orda da kimse "cok mutluyum bi sorun yok" yazmaz zaten
3 yıllık evlıyım 28 yasımda evlendım 1 bucuk yasında kızım var ıyıkı evlenmısım dıyenlerdenım
sanırım dunyanın en becerıklı en sakin en anlayıslı tek kişisi vardı onlada ben evlendım yapacak bırsey yok
bu işler bence sans ısı...
Dur Ben hemen yazayim:
Ben kendi ailemde surekli Dayak yiyerek buyudum. Onceki konularda da yazdim. Aile ici siddetten biktim yoruldum artik 23 yasindaydim, babam Eve gec geldigim icin kemerle dovmustu. Nisanliydim, kardesim Canimi cikarana kadar dovuyordu, darp raporlarim var.
Esim 3 yil pesimde kostu, bana asikti, Ben hep reddettim. Artik sevgisizlik ve Benim duygusalligim Beni esimle evlilige itti. Pesimde kosmasina, askina karsiliksiz kalamadim.
Esimin butun cirkin yuzlerini Ben evlenmeden gordum aslinda AMA Geri adim atamadim, cesaret edemedim. Cunku esim ile evlilik kotunun iyisi idi. Ailem ile hayat surekli Dayak, hakaret, kufur icinde geciyordu.
Esimle mutsuz olmam taa nisanliliktan beri bana yaptiklarindan ileri geliyor, evlilik sihirli bir degnek degil sonucta. Simdi kus gibi hic konusmadan yasiyoruz. Bosanamam icin Bir suru sebep var, cocuk var, abd deyim, aile destegim yok vs vs.
Bir insan iki ayda bosanmaz, onun oncesi de vardir.
Ayrica kadinlar kulubu degil senin psikolojini bozan, Bir derdim var bolumu.
Burada dertliler, mutsuzlar var. kadinlarin en buyuk mutsuzlugu kocadan baska ne olabilir ki. Kocasi iyi olanin da kv, kp, gorumce sorun oluyor. Ama Ben olsam kocam iyi olduktan sonra kv, ki hic umursamam, kocayla evli oluyorsun, onunla dusup kalkiyorsun.
Mutlu evli olanlari da taniyorum, inanir misiniz bilmem ama cogu da gorucu ya da tanisma usulu evlenmis
Evlilik cok da insanin hayatinda takacagi Bir ortam olmamali belki de. Mesela cok sukur saglikli Bir kizim var, annneee diye Bir sariliyor gorseniz, Bir opuyor, hayatimda ailemden yedigim dayaklar ve esimden yedigim hakaretlerin hepsini unutturuyor. Bir de oyle cok baba kiz birbirlerine duskunler ki anlatamam. Sirf o yuzden bile kocadan ayrilinmiyor, kizimi babasiz birakmak ona en buyuk haksizlik.
Ya da mesela Benim akademik hayatim var, Bir baska bayanin isi gucu var, bunlari dusunmek lazim belki de, onune bakip yurumek icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?