Evlenmeyen erkek arkadaş

25 yaşındayım. Plansız tamamen plansız yaşamıyorum benim de var illaki beklentilerim ama ben çok genç yaşımda ailemi kaybettim üniversite okuyup iş sahibi olmak için çok cebelleştim kardeşime ben bakıyorum vs yani çok erken yaştan çok zor şeylerle cebelleşince hayatın planladığın gibi asla gidemeyeceğini anlıyorsun. Her zaman en öne eğitim ve gelişimi koydum sonrası tamamen serbest. Nişanlım var mesela hiç bakmadım mesleğine vs maddi açıdan hiç düşünmedim sonrasında nasıl yaşarım şartlar nasıl olur demedim tamamen kişilik seçtim. Evlenir miyiz evlenmez miyiz de düşünmedim ilişkiye başlarken mesela. Beni mutlu ediyordu her günüm güzel geçiyordu aşıktık. Şimdi de öyle. Yani benim hedefim aile kurmak değil hedefim bu günü keyifle huzurla yaşamak. Şuan tadım kaçmıyorsa sorun yoktur. Tek plancı davrandığım konu kız kardeşim. Onun eğitimi, gelişimi plansız günü yaşayarak olacak şey değil elbette. Ama bu konu hariç kafam rahat yaşarım.

yanlış anlasılma olmus, hersey para tabii ki haklısınız ama bir adım atılabilir kalp kırılmayabilir diye yazacaktım ancak yazamadım o şekilde kalmıs düzenlemediğim için gabii yazıyor dikkat ederseniz . altına da başka birisine cevap yazınca beraber gitmiş ilk kez konu açtım ve yorum yazıyorum, taslağın da gideceğini bilmiyordum. asla terslemem, ancak kusura bakmayın yine de

Bence Türkiye'de özel sektörde olan bile evlenmemeli. İşsizlik erkeklerin üstünde büyük bir yük. Alanında iş bulamayanlar videosunda vardı. Adam işsiz, kadın akademisyen. Arkadaşımın eşi de evli ve çocuklu halde işsiz kaldı. Sizinki de kendine güvenemiyordur, son derece normal. Sİzin iş garanti mi?

Tekrarlıyorum tabiki hersey para değil:) Bazı arkadaşlar da yazmış ilk zamanlar sizi evlilik beklentisine soktuğu için siz de haliyle o moda girmişsiniz sonrasında bekleyelim deyip belirsiz bir tavırla konusmus o konuda kırılmakta haklısınız. Bence açıkça herseyi konusun, planlamanizi birlikte yapin

en garanti iş kendi işindir herhalde, akademisyenim ben de. evet şu an gerçekten maddiyat o kadar sıkıntı ki bu yüzden depresyona girmekte haklı herkes ama duygusal yaklaştım ben fazlaca

bence de hersey para değil :) ancak her adımı atmak maalesef para gerçekten bu gerçekleri gözden gelerek ben de hata ettim fevri davrandım. teşekkürler yorum için :)

Siz sevgilinizin sevgisinden emin mi değilsiniz? Benimle evlenmek istemiyor maddiyatı bahane ediyor diye mi hissediyorsunuz? Bu tarz durumlarda kadınların hissi doğru çıkar genelde. Dedektörlerimiz iyi çalışıyor bence.

Ayrıldıysanız iyi yapmışsınız. Adam evlenmeyecek çünkü. Siz evlenmek istiyorsunuz. Odağınız evlilik.

Konu sahibinin yaşına geldiğinde eğer evlenmemiş olursan aç bu konuyu tekrar oku :)

yok hep aşırı emindim ondan bu zamana dek, ama çok inatçı yapısı var bildiğinden şaşmaz

Konu sahibinin yaşına geldiğinde eğer evlenmemiş olursan aç bu konuyu tekrar oku :)
Yani 5 sene sonra, 5 sene sonrası da çok genç bir yaş benim çevremde herkes geç evleniyor. Geç dediğim herkesin geç olarak ima ettiği 30 dan sonrası. Kimsede evde kaldım paniği yok çünkü bu yersiz bir panik. İnsanlar çalışıp kariyer yapıyorlar bazısı geziyor bazısı sevemiyor denk gelmiyor vs, hayata bir yere gelip bir şeyler başarıyorlar sonra evlilik ve çocuklar. 30-40 yaş arası yapıldı doğumlar hep. Yani ayılıp bayılınacak bir durum yok. Konu sahibi gencecik kadın, lütfen böyle sınıra dayandı evde kaldı paniklemeli gibi eski dönem algılar yaratmayalım.

Şu yazının ilk paragraflarını kadınlar kulübünün bir yerine kalıcı olarak sabitleyemiyor muyuz kalıcı olsun herkes görsün bilsin artık gerekirse bidaha bidaha okuyup gözlerimizi açalım

yani tekrar inanmak sevmek güvenmek bir zaman, böyle birinin karşına çıkması şans ve zaman gerektiriyor. çıksa da sevecek miyim evlenecek kadar muamma. 31 bitti sayılır 32 diyebilirim yaşıma. aşık oldum, sevdim istediğim gibi sonuçlanmadı ve hayal kırıklığı sonrası e şimdi ne olacak duygusu da var. 31 32 den sonra biriyle tanıştın doğru kişi mi değil mi vsvs ... yaş belki 35 36 olacak. evlilik de değil yalnız geçen ömür burada sıkıntı. emek vermişim gönlümü vermişim evlilik olmayınca yıkılmak normal, sonrası için telaşlanmak daha normal. neticede yarı yolda bırakan ben değilim

Bence sevgiliniz haklı bu devirde geçim zor . Bir şey istemem diyorsunuz ama evlendikten sonda oyum yok buyum yok diyeceksiniz . Ee aileler evlilikte her şey tam olsun vs diye baskı yapacak onlar da masraf . Tavırlarına bakın ama bence . Yani yaşım geçiyor diyip görmezden gelmeyin eğer evlenmek istemiyorsa mutlaka sinyal veriyordur kör olmayana

Ayrıldığınızı söylemişsiniz, peki karşıdaki kişinin bu süreçte tavrı nasıldı. İletişim kurmaya çalıştı mı seninle? Bu ayrılık sürecine iyi ki girmişsin, daha net görebilirsin bir şeyleri bence.

Ama bu çok garantici bir bakış açısı. İşin ucunda Yanlış insanla evlenip 35 36 yaşlarında boşanmış bir kadın olmak da var. Yaşım geçiyor, birini daha bulamam düşüncelerinden ziyade evlenmek istediğiniz kişi gerçekten doğru kişi mi ona odaklanın.
Yani ben evlenmek isteyip de evlenemeyen herhangi yaş grubunda bir kadın olacağını sanmıyorum. Lütfen kendinizi strese sokmayın bu düşüncelerle. Sonu yanlış bir evlilik olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…