Evlenmeyenler pişman olur mu diyenler...

Niye küstü anlamadım. Çay az diye mi?
Kızınız var ne güzel. Sarılın unutun herşeyi

Su hayatt insanin bir ailesi olsun birde cocuk yaptimi tamamdir. Kocaya vur tekmeyi hatta kendi kocam icin diyorum Allah en guzel cennetleri sunsun. Benden uzak olsun aileside kendide. Ama hep derin kocasiz yasayan kadin cok daha mutlu.annemin lafi dul kadinlara bakin hep genc ve guzel kalirlar der vallahi dogru

Ben güldüm bu yoruma Allah da sizi güldürsün.
Çifter çifter koca yağmıyor kimseye bazıları tekrar evlenip şansını deniyor sadece.

Sende sallama hiç bi süre.
Bakalım nolcak.
Hala düzelmiyosa boşanın.

Ben güldüm bu yoruma Allah da sizi güldürsün.
Çifter çifter koca yağmıyor kimseye bazıları tekrar evlenip şansını deniyor sadece.

Yok yok cifter cifter veriyor Allah, her erkegi deniyorlar masallah sonrada bize ikinci el olarak geliyor erkekler ama oda yok. Olsada ikinci el olsa
Ya diyorum madem bu kadar erkek var dunyada niye bize 1 tane dusmuyor diyorum. Yapmayin ikinci, ucuncu evliligi bizede birakin bir tane daha kuruyup gidecem sonunda herkesin nasibi baya acik herhalde benimkini kordugum mu ne yaptilar bilemedim. Bazen evli arkadaslarima diyorum, eger evlenemeden ölürsem kusura bakmayin, evli arkadaslara hakkimi helal etmeyecem, diyorum.

Kızımla evi terkettim çünkü artık dayanamiyorum. Her olumsuz olayda beni suçlayan adama tahammulum kalmadı. Şükürler olsun ki maddi sorunum yok. Hayirlisi olsun hakkımda bu aksam lik arkadaşıma geldim.

Kızımla evi terkettim çünkü artık dayanamiyorum. Her olumsuz olayda beni suçlayan adama tahammulum kalmadı. Şükürler olsun ki maddi sorunum yok. Hayirlisi olsun hakkımda bu aksam lik arkadaşıma geldim.
Wış
Çok hızlısınız
Siz niye çıktınız
Ev onunmuydu

Tokat ne icin? Hangi konu hakkinda tartistiniz?

Ben bir erkegin bilinc seviyesine bakarim.
Bilinc seviyesi dusuk hem kendi hem esinin hayatini yukseltmek yerine yerlere ceken erkek zaten bostur. Insan olarak bostur.

Niye sinirliymis ki neyi varmis oturup size anlatmaliydi..
Neyse tokat atmis son yorumunza bakilirsa..üzücü.
Hakkinizda hayirlisi olsun

Burda ucurum diye birsey yokki.. bazi seyler evlenince ortaya cikabiliyo. Huy ailevi meseleler.. birde kac kisi yazdi burda mesela.. evlenmeden once soyleydi sonra boyle oldu diye... hersey secimlerden kaynakli olsaydi o zaman bile bile mutsuz bu insanlar ole mi? Evlenmeden once biliyodu konu sahibi esinin ne bicim okuz oldugunu.. ole mi? Bilerek mutsuz olmayi tercih etmis

Evlenmeden önce tabi ki bilmiyordum. Karşımdaki adam son derece nazik, hayvanlara yardım eden, bana çok iyi davranan biriydi. Bu sabah bile İstanbul dan geldiğinde seni çok seviyorum sensiz yasayamam diye onlarca kez sarıldı. Benim derdim en ufak olumsuz bişey de yada herhangi birşeye sinirlendiginde adam deliye dönüyor sürekli beni suçluyor. Artık tahammül edemiyorum ben de. Geçen hafta çorapları katlarken dalginlikla farklı çorapları çift sanıp katladim diye bana bir sürü laf edip iki gün küs durdu. En kötü şey abuk sabuk küs duran adammis nefret ettirdi bu huyundan.

Tokat ne icin? Hangi konu hakkinda tartistiniz?
Tartışma falan da yoktu saçma bişeye bana kızdı söylenmeye başladı ben de üç günlük dünya kendini de beni de üzme bosver uzatmayalim dedim diye bu tokat. Ve bir kez en küçük tokat bile olsa biliyorum erkeklerde şiddeti artarak devam eder. Benim için bitti bu evlilik.

İlk eşimden ihanet yüzünden boşanmış tim ama bu ihanetten betermis. Seni çok seviyorum diye bana sımsıkı sarılan adamın on dakika sonra başka bir adama dönüşmesi kadar zor birşey yokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…