Niye küstü anlamadım. Çay az diye mi?Selam herkese..Yıllardır bu forumda arada yorumlar yaparım. İlk evliliğim de aldatildigim için hamile iken boşandım ve çocuğumu o stresle kaybettim.
Şimdi ikinci evliligimi yaptım bir kızımız var. Bu kadar mı şanssız olur bir insan ya! Adam sözde beni çok seviyor en ufak şeye sinirlense günlerce konuşmaz bana tonla laf eder. Hep kendimi mi kandırma gereği duydum bilmiyorum ama cidden artık tahammül edemiyorum. Ne maddi beklentim oldu ne başka birşey. Hatta kendisine ailesine maddi olarak hep veren benim. Bugün yine ayrı bir olay. İstanbul dan geldi sabah kahvaltı ediyoruz yok çayı az koymusum diye kahvaltı boyunca konuşmadı. Akşamüstü balkon kapatılacak adamlar geldi ölçüleri almışlardı. Ölçülerde sorun olmuş neymiş olay döndü dolasti bana patladı. Ben sebep olmusum yok hersey benim sucummus. Saatler geçti tafra ve kendine yemek hazırladı zikkimlandi. Kuzenim ile ilgili bir olay olmuş bana mesaj geldi ben çıkmalıyı m diyorum adam çık diyor yahu ne oldu ne var dediği yok. Yemin ederim deliriyorum artık. Yine mi boşanmali bu nedir yahu? İsim kariyer herseyim var neden hep beni manyak lar buldu.
Evlilik yapmayan kişiler pişman olur mu diye soranlar da sukredin hayatınızın değerini bilin!
Ben güldüm bu yoruma Allah da sizi güldürsün.Durumunuza uzuldum. Tv programlarinda falan goruyorum mesela kadin evleniyor , baska sevgilisi oluyor. Yada kadin 3 4 kere evleniyor. O kadar sinir oluyorum ki. Allah butun herkese cifter cifter veriyor kocalari, ama bize birsey yok diyorum. Allah a guc gitmesinde tabiki herseyin HAyirlisini versin. Hayirli olmayacaksa hic olmasin.
Ben güldüm bu yoruma Allah da sizi güldürsün.
Çifter çifter koca yağmıyor kimseye bazıları tekrar evlenip şansını deniyor sadece.
O bi yastıkta kocayanlar için galiba:) artık herkes ayrı yastıklarda yatıyobizim orda da yastık değişir kader değişmez derler ha ha ha
WışKızımla evi terkettim çünkü artık dayanamiyorum. Her olumsuz olayda beni suçlayan adama tahammulum kalmadı. Şükürler olsun ki maddi sorunum yok. Hayirlisi olsun hakkımda bu aksam lik arkadaşıma geldim.
Hızlı değilim canim artık son demlerdeydim. Ne yapsam adama yaranamiuorum. Sebepsiz hakaretler yetti ve bu aksam bir de tokat yiyince pes dedim.Wış
Çok hızlısınız
Siz niye çıktınız
Ev onunmuydu
Eli kırılsınHızlı değilim canim artık son demlerdeydim. Ne yapsam adama yaranamiuorum. Sebepsiz hakaretler yetti ve bu aksam bir de tokat yiyince pes dedim.
Bunun kaderle alakası yok, kendi seçimlerimizin kaderle hiç alakası yok.
Sanırım kadınlar iyi insanları pek sevmiyorlar, gördüğüm şey “erkek dediğin masaya vuracak” tabiri olduğu için aslında pek şaşırmıyorum şu bdvde açılan konulara.
Önce şu zihniyetten uzak durmak lazım. Gençler nerde soytarı varsa onu buluyor. Kıskanıyor, ay benim çalışmamı istemiyor, okumamı istemiyor diyerek kendilerini uçuruma atıyorlar sonra da “kader” diyorlar.
Suçu kadere atmak çok kolay :)
Evlenmeden önce tabi ki bilmiyordum. Karşımdaki adam son derece nazik, hayvanlara yardım eden, bana çok iyi davranan biriydi. Bu sabah bile İstanbul dan geldiğinde seni çok seviyorum sensiz yasayamam diye onlarca kez sarıldı. Benim derdim en ufak olumsuz bişey de yada herhangi birşeye sinirlendiginde adam deliye dönüyor sürekli beni suçluyor. Artık tahammül edemiyorum ben de. Geçen hafta çorapları katlarken dalginlikla farklı çorapları çift sanıp katladim diye bana bir sürü laf edip iki gün küs durdu. En kötü şey abuk sabuk küs duran adammis nefret ettirdi bu huyundan.Burda ucurum diye birsey yokki.. bazi seyler evlenince ortaya cikabiliyo. Huy ailevi meseleler.. birde kac kisi yazdi burda mesela.. evlenmeden once soyleydi sonra boyle oldu diye... hersey secimlerden kaynakli olsaydi o zaman bile bile mutsuz bu insanlar ole mi? Evlenmeden once biliyodu konu sahibi esinin ne bicim okuz oldugunu.. ole mi? Bilerek mutsuz olmayi tercih etmis
Tartışma falan da yoktu saçma bişeye bana kızdı söylenmeye başladı ben de üç günlük dünya kendini de beni de üzme bosver uzatmayalim dedim diye bu tokat. Ve bir kez en küçük tokat bile olsa biliyorum erkeklerde şiddeti artarak devam eder. Benim için bitti bu evlilik.Tokat ne icin? Hangi konu hakkinda tartistiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?