Evlenmeyi düşünmeyen sevgili

bu nasıl iş yahu.
biri diyor beni bekleme evlen öbürü diyor git başkasıyla seviş.
hayır çocuk sizi sevmiyor orası kesin de e hani siz seviyordunuz?

Konu sahibi ya bizi trollüyor ya da adam ayrılmak için ne yapacağını şaşırmış.

Düşünsenize bir sebepten birinden ayrılmaya cesaretiniz yok.
"Ara verelim" dediğinde balıklama atlıyorsunuz, 2 gün sonra geri dönüyor.
"Git başkasıyla evlen" diyorsunuz ayrılmıyor, "ben biriyle sevişmek istiyorum" diyorsunuz ayrılmıyor.
Ne yapsanız ayrılmıyor.
Kâbus gibi valla.

çocuk konu sahibesiyle bırak evlenmeyi sevişmeyi bile istemiyor. biriyle sevişmek istiyorum nedir allasen?
şaka gibi..

Konu sahibi "beni sevmese aldatırdı. seviyor ki izin aldı" diyebilir her an.
Umarım trolldür.
İzin istemedi,bilmiyorum biz mi garip bi çiftiz,cinsellik evlilik bunlar bizim için hep en son konular oldu,dostluk daha ağır basıyor belki bizim ilişkimizde,herşeyi rahatça konuşabiliyoruz

İzin istemedi,bilmiyorum biz mi garip bi çiftiz,cinsellik evlilik bunlar bizim için hep en son konular oldu,dostluk daha ağır basıyor belki bizim ilişkimizde,herşeyi rahatça konuşabiliyoruz

Walla bacim dehset otesi guzel bir iliskiniz var hatta su yazdiklarindan sonra mutluyum dedigim evliligimi sorgulamaya basladim :)))
Biz her seyi konusabilen bir cift degiliz cunku bu tarz bir yaklasimla ben esime gitsem beni bosar ayni sekilde o gelse hic acimam bosarim bilmem anlatabildim mi.

Evet benle beraberken biriyle beraber olucak buna peki dedim zaten sormadı o böyle yapsam diye biz herşeyi konuşabiliyoruz neden böyle biseyi yaşamak istiyorsa önünde duruyım

bence ayrılmayın ne güzel adam aldatmak için bile izin almış, daha ne yapsın? o da ayrılmasın buradan bakınca tezgahı iyi yere açmış gibi görünüyor. hayatımda burada okuduğum en garip konulardan biriydi.

Herşeyi konuşabilmek böyle birşey değil, bunlar asker arkadaşı olmuşlar konu sahibinin ifadelerine göre ama kendisinin haberi yok ya da bizimle dalga geçiyor konunun başında çok yazdım yardımcı olmak istedim ama artık konu inandırıcı gelmiyor

Bunlar her seyi konusabilmeyi cok yanlis anlamislar:))) kafalar piril piril.
Konu umarim gercek degildir.

Bunlar her seyi konusabilmeyi cok yanlis anlamislar:))) kafalar piril piril.
Konu umarim gercek degildir.
Konu gerçekse eğer ( ki bu detaylara göre ben hiç inanmıyorum) konu sahibi bişeyleri eksik anlatıyor bu yüzden de ifadeleri gerçekdışı olmaya başlıyor, mesela aralarında 4 yıldır hiç cinsellik yaşanmamış öpüşüp koklaşmaya kalıyormuş, sağlıklı erkek ve kadın 4 yılda bu aşamada bırakamaz konu sahibi bir kez cinsellik yok dedi üstüne bu detayları uydurdu, ya da gerçekten yoksa erkekte cinsel problemler var evliliği bundan dolayı düşünmüyor.

Evet benle beraberken biriyle beraber olucak buna peki dedim zaten sormadı o böyle yapsam diye biz herşeyi konuşabiliyoruz neden böyle biseyi yaşamak istiyorsa önünde duruyım

herşeye aldatılmakta dahil demek ne kadan güzel bir ilişki..
kondom kullanmasını da konuştunuz mu? hastalık falan kapmasın mazallah. evlenince karısına yazık.

Siz evlisiniz biz değiliz adam sizle ne konuşabilir gizlice yapar geçer,emin misiniz,bakın benim haberim oluyor yaptıklarından ya sizin?

Evlilik öncesi cinselliğin olmaması gayet doğal neden garipsediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…