- 28 Ağustos 2016
- 1.438
- 2.359
- 133
Yav he he. Yalana bak. Öyle bir evlenir ki kafasına göre birini bulduktan sonra şaşar kalırsınKimseyle evlenmek istemediğini söyledi
Nasıl bir adamdan?36 yaşındasınız 4 sene böyle bir adamla neden senelerinizi geçirdiniz ki. Tabiki hayat arkadaşı isteyeceksiniz de böyle bir adamdan hayat arkadaşı olmaz ki
Su cevap ayrilmak icin yeterli. Bir erkek sevdigi kadina "birini buldugunda sana evlenme diyemem" diyecek oyle mi? 4 yiliniz cope gitmis. Daha fazlasi gitmesin artik.Az önce konuştuk birini bulduğunda sana evlenme diyemem dedi,benle ise olur mu olmaz mı bilmiyorum dedi ne demek bu ama beni kullansa neden 4 yıl uğraşsın arasın yazsın
Biz sizin üzülmenizi istemiyoruz, gerçeği göremiyor musunuz yoksa görmek mi istemiyorsunuz? Nasıl bir adam; sizi sevmeyen, gittiği yere kadar sizi kullanacak olan, kriterlerine uygun biri bulunca sizi bir kalemde silecek bir adam.... Lütfen kabullenin artık gerçekler gün gibi ortada, yazık etmeyin kendinize başka adam mı kalmadı yaaa....Nasıl bir adamdan?
zSuan işi Yok ataması olmadı bunları söylüyor sebep olarak ve evlenmeyi kimseyle düşünmediğini söylüyor
Biz boşuna uğraşıyoruz burda, konu sahibi inanmak istemiyor bize. Seven insan, kadın-erkek farketmez, evliliğe çok çok uzak biri olsa bile birine aşık olduğu zaman evliliğe sıcak bakar, sevdiğiyle gece gündüz aynı evin içinde olmak ister, adam açık açık istemiyorum diyor ama nafile....Adam şöyle dese anlarım, evlilik için şu an koşullarım müsait değil ama bunun için çabalıyorum ve evlenmeyi düşünürsem bu kişi sen olacaksın dese amenna, yok öyle de demiyor, kimseyle evlenmem diyerek aslında konu sahibine kibarca seninle evlenmem diyorz
zatenkimseyle evlenmeyi düşünmediğini söylemesi size bir sinyal bence. Kimseyle evlenmeyecegim, seninle de evlenmeyecegim. Açık açık bu. Kendinizi kandırmayın bence
Ohoo.. birini bulursan sana evlenme diyemem.. bu çok ağır gerçekten... Bunu duyupta hala birlikte olmakAz önce konuştuk birini bulduğunda sana evlenme diyemem dedi,benle ise olur mu olmaz mı bilmiyorum dedi ne demek bu ama beni kullansa neden 4 yıl uğraşsın arasın yazsın
Evet ve hanımefendi pek inanmak istemiyor.Biz boşuna uğraşıyoruz burda, konu sahibi inanmak istemiyor bize. Seven insan, kadın-erkek farketmez, evliliğe çok çok uzak biri olsa bile birine aşık olduğu zaman evliliğe sıcak bakar, sevdiğiyle gece gündüz aynı evin içinde olmak ister, adam açık açık istemiyorum diyor ama nafile....Adam şöyle dese anlarım, evlilik için şu an koşullarım müsait değil ama bunun için çabalıyorum ve evlenmeyi düşünürsem bu kişi sen olacaksın dese amenna, yok öyle de demiyor, kimseyle evlenmem diyerek aslında konu sahibine kibarca seninle evlenmem diyor
Ah ne diyelim kendi düşen ağlamazEvet ve hanımefendi pek inanmak istemiyor.Birgün adam Baska birine yüzuk taktiğinda anlar sanırım çok üzücü ya...
Kimseyle değil, sizle düşünmüyordur.Suan işi Yok ataması olmadı bunları söylüyor sebep olarak ve evlenmeyi kimseyle düşünmediğini söylüyor
Açtığınız konuda betimlediğiniz adamdanNasıl bir adamdan?
Barıştık arkadaşlar belki dedikleriniz doğru çıkıcak ama belki de çıkmıcak,ben sevdim,4 senemiz sorunsuz aldatmasız geçti,birbirimize destek olduk,bana 24 saatini ayıran biri,çevresinde birsürü kız varken benimle ilgilenen biri,hiçbirzaman beni kandırmadı,beklicem
HayırlısıInsAllah biz haksiz cikariz sen mutlu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?