Evlenmeyi düşünmeyen sevgili

Az önce konuştuk birini bulduğunda sana evlenme diyemem dedi,benle ise olur mu olmaz mı bilmiyorum dedi ne demek bu ama beni kullansa neden 4 yıl uğraşsın arasın yazsın
Su cevap ayrilmak icin yeterli. Bir erkek sevdigi kadina "birini buldugunda sana evlenme diyemem" diyecek oyle mi? 4 yiliniz cope gitmis. Daha fazlasi gitmesin artik.

Nasıl bir adamdan?
Biz sizin üzülmenizi istemiyoruz, gerçeği göremiyor musunuz yoksa görmek mi istemiyorsunuz? Nasıl bir adam; sizi sevmeyen, gittiği yere kadar sizi kullanacak olan, kriterlerine uygun biri bulunca sizi bir kalemde silecek bir adam.... Lütfen kabullenin artık gerçekler gün gibi ortada, yazık etmeyin kendinize başka adam mı kalmadı yaaa....

İşi gücü yoksa üstüne de yaşı sorun ediyor olabilir..ailesinin tepkisi ne bilgileri var mı?

Suan işi Yok ataması olmadı bunları söylüyor sebep olarak ve evlenmeyi kimseyle düşünmediğini söylüyor
z
zatenkimseyle evlenmeyi düşünmediğini söylemesi size bir sinyal bence. Kimseyle evlenmeyecegim, seninle de evlenmeyecegim. Açık açık bu. Kendinizi kandırmayın bence

z
zatenkimseyle evlenmeyi düşünmediğini söylemesi size bir sinyal bence. Kimseyle evlenmeyecegim, seninle de evlenmeyecegim. Açık açık bu. Kendinizi kandırmayın bence
Biz boşuna uğraşıyoruz burda, konu sahibi inanmak istemiyor bize. Seven insan, kadın-erkek farketmez, evliliğe çok çok uzak biri olsa bile birine aşık olduğu zaman evliliğe sıcak bakar, sevdiğiyle gece gündüz aynı evin içinde olmak ister, adam açık açık istemiyorum diyor ama nafile....Adam şöyle dese anlarım, evlilik için şu an koşullarım müsait değil ama bunun için çabalıyorum ve evlenmeyi düşünürsem bu kişi sen olacaksın dese amenna, yok öyle de demiyor, kimseyle evlenmem diyerek aslında konu sahibine kibarca seninle evlenmem diyor

Az önce konuştuk birini bulduğunda sana evlenme diyemem dedi,benle ise olur mu olmaz mı bilmiyorum dedi ne demek bu ama beni kullansa neden 4 yıl uğraşsın arasın yazsın
Ohoo.. birini bulursan sana evlenme diyemem.. bu çok ağır gerçekten... Bunu duyupta hala birlikte olmak ne bileyim..insan bazen gerçeği görmek istemeyince görmüyor demek ki

Evet ve hanımefendi pek inanmak istemiyor. Birgün adam Baska birine yüzuk taktiğinda anlar sanırım çok üzücü ya...

Erkeklerin evlenmek istemiyorum laflarına kesinlikle inanmıyorum. Bence evlenmek istemeyen erkek aşık
olmamış sevmeyen erkektir. Eğer hayatında biri varsa da bunu söylüyorsa seninle evlenmeyi düşünmüyorum demektir o.. Sonra öyle bir kadın çıkıyor ki karşılarına.. Evlilik mi? Ne kadar banal. Nişan, kına gecesi, düğün ne o öyle kezban işi diyen adama bir bakıyorsun düğününde Erik Dalı'yla ağzı kulaklarında göbek atıyor.

Sizi seviyor ve kullanmıyorsa madem neden sizinle bir ömür geçirmek istemediğini net bir şekilde söylüyor?

Aranızdaki yaş farkını sorun ediyor ve karşısına evlenebileceği kadın çıkana kadar, hayatında tutuyor sizi. Siz de bu gerçeğin farkındasınız. 4 yılınızı bahane edip , sizi terkedeceği güne kadar sömürülmeyi bekliyorsunuz. Siz kendinize bunu yapacaksanız, burdaki hiçkimsenin söylemi size yarar sağlamaz.

Beni seviyor diyorsunuz, hangi seven adam sevdiğine, karşına biri çıkarsa evlenme diyemem diyebilir? Kullanılıyorsunuz.

Suan işi Yok ataması olmadı bunları söylüyor sebep olarak ve evlenmeyi kimseyle düşünmediğini söylüyor
Kimseyle değil, sizle düşünmüyordur.
Ama bunu size açık açık ifade etmiyor.
Bana kalırsa aranızdaki yaş farkı uçurum seviyesinde.
Belki de sebep budur.

Sizin yerinizde olsam benimle evlenmeyi düşünmeyen adamla daha fazla vakit kaybetmezdim.
Hayat akıp gidiyor, bir gün çekip gidecekse sizi hiç oyalamasın.

Yas farkı sorunsa 4 Senede sorun olmadı da evlilik konusu açılınca mı sorun oldu.

Evlenmeyi düşünmüyorsa sizde evlilik düşüncesi içindeyseniz o zaman ayrılın.

Barıştık arkadaşlar belki dedikleriniz doğru çıkıcak ama belki de çıkmıcak,ben sevdim,4 senemiz sorunsuz aldatmasız geçti,birbirimize destek olduk,bana 24 saatini ayıran biri,çevresinde birsürü kız varken benimle ilgilenen biri,hiçbirzaman beni kandırmadı,beklicem

InsAllah biz haksiz cikariz sen mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…