Evlenmeyi düşünmeyen sevgili

Eski konularinizi okudumda biraz, bu kisinin niyetinin ciddi olmadiginin ve surekli maddi anlamda sizden faydanladigini yada faydalanmak istedigini sezdim.

Biran once hayatinizda onemli bir karar alip, niyetiniz evlenmekse, bu kisiyi hayatinizdan cikarip daha duzgun ve sizi siz oldugunuz icin seven, birini hayatiniza sokmaya calisin isterseniz.

Bende birini reddedecegim zaman "kimseyle evlenmeyi dusunmuyorum" der, ardından harıl haril kendime uygun koca adayı arardım. Inanmayin.
Kendine kimseyi aramıyor arasa birsürü kız var çevresinde öyle bir insan değil,4 yıl oldu 7/24 benimle sadece evlilik onun için iyi bi Seçim değil

Sen evlenmek istiyorsun cocuk istemiyorsun
O evlenmek istemiyor cocuk istiyor.
Hmm tamam ben bu durumu bi idrak edip geliyorum
Ailevi sorunlarım var o yüzden o sorumlulugu alamıyorum,onun ise sorunları Yok kız cocuklarını seviyor ama evlenmek icin en az 35-40 yasını bekliyor

Ailevi sorunlarım var o yüzden o sorumlulugu alamıyorum,onun ise sorunları Yok kız cocuklarını seviyor ama evlenmek icin en az 35-40 yasını bekliyor

Kimseyle evlenmeyi düşünmüyorum dememiş miydi
O 40 yaşında baba olmayı istese sen 49 yaşında olacaksın anne olman cok zor ve riskli olur. Olsa bile cocugun daha 10 yaşındayken sen 60 yaşında olacaksın.anne olmak için cok geç bir yaş. Muhtemelen erkek arkadaşın bnu düşünerek seninle evlilik planlamıyor. Umarım hakkında hayırlısı olur.

Çiftler evlenmeden evli gibi yaşadığı için evliliğin anlamını ve mantığını düsünmüyorlar... yas farkida tabiki büyük etken aileye kabullendiremeyecegini düşündüğü için belkide kestirip atıyor...

Kendine kimseyi aramıyor arasa birsürü kız var çevresinde öyle bir insan değil,4 yıl oldu 7/24 benimle sadece evlilik onun için iyi bi Seçim değil
Beni yanlış anlamayın, kalbinizi kıracak bir cümle kurmak istemem, Ama hala o beyi savunuyor olmaniz yanlış. Bakin eşim benden önce 7 yıl bir kızla çıkmış, ben bile fırça attım eşime, kızın 7 yılını çalmışsın diye. Bana dedi ki, " ben ona hicbirzaman evleneceğiz demedim, 7 yılını vermek kendi tercihiydi" Biz eşimle tanıştıktan sonra 6 ay içinde evlendik..
Bu ilişkiyi bitirmeye gücünüz olmadığı için, adamı haklı cikarmaya çalışır gibi bir haliniz var. 3 gün sonra, parmağında yüzükle gelir "ben seni seviyorum, ama ailem zorladı" der. Erkeklerde yalan çok. Gec olmadan kendi hayatınıza bakmalisiniz. Giden yıllar geri gelmiyor.

Aradaki yaş farkından dolayı sorun olduğunu söylemiş bazı hanımlar

Benden 12 yaş küçük birinden evlilik teklifi aldım kabul etmedim, çünkü ne doğru dürüst işi vardı nede dikili bir ağacı
Yani yaş farkı sevgi varsa rakamdan ibaret
Ya sorumluluk istemiyor yada pısırık biri ailesine kabul ettiremedi

Bence bu insanla daha fazla vakit harcamayın
Çünkü hayat 30 dan sonra çok hızlı geçiyor
Daha gençken bir hayat kurun kendinize
Sizi hak edecek biriyle

Baba olmayı istemesi benden vazgeçmesi icin bi sebep değil,evliliğe kesinlikle genç yaşta karşı hayatı seviyor kısıtlanmaktan nefret ediyor,ilerki yaşlarda evlenmeyi planlıyor benim o yaşta anne olamıcagımı da biliyor

Yanlış hatırlamıyorsam aranızda cinsellik de yoktu. Bu adam 35-40 yaşında evlenene kadar el ele tutuşup mutlu mesut yaşayacaksınız öyle mi?
Adamın size 35-40 demesinin tek sebebi, sizin "ben 45-50'ye kadar bekleyemem" deyip ayrılmanız.
Yarın birini bulsun anında topuklayacak.

Birini bulması için 4 yıl beklemesine gerek yoktu bugün de Yok anında bulur,bulmadığına göre demek ki benle mutlu,evlenmek istememesinin sebebi ise genç olması

Birini bulması için 4 yıl beklemesine gerek yoktu bugün de Yok anında bulur,bulmadığına göre demek ki benle mutlu,evlenmek istememesinin sebebi ise genç olması

Bu adam normal degil sen de degilsin.Kac yasinda insanlarsiniz cinsellik olmadan nasil cocuk olacak peki? Eger bu yasina gelmis de bi kadini arzulamamissa siz evlenmeyin zaten.

Bu adam normal degil sen de degilsin.Kac yasinda insanlarsiniz cinsellik olmadan nasil cocuk olacak peki? Eger bu yasina gelmis de bi kadini arzulamamissa siz evlenmeyin zaten.
Çocuk istemiyorum ben,bugunkü konumuz da tam buydu,biriyle cinsel biseyler yaşamak istediğini söyledi peki dedim,ben istemiyorum zaten o da beni bu işe bulaştırmak istemiyor

Eski konularınız kavga ve para üzerine, mutluluk anlayışınız garip.

Hayat sizin hayatınız tabii, zorla ayıracak halimiz yok. Ama bir tanıdığımdan örnek vereyim.
Üniversite boyunca bir sevgilisi vardı. Yanlış hatırlamıyorsam kız kendisinden 4 yaş büyüktü ve çok da iyi bir mesleği vardı. Arkadaş da hem çalışıp hem okuyordu. Kızdan maddi yardım alıyor muydu bilmiyorum ama kızı hiç umursamadığını biliyorum.
Kız ise heyecanla çocuğun okulu bitsin de evlenelim diye bekliyordu. Çocuk evlilik muhabbetinden kurtulmak için okulu uzattı bilerek. Kız yine ayrılmadı. Evlilik konusu açmamayı da kabul etmişti.
Çocuk mezun oldu, 1 sene sonra 6 senelik ilişkisini bitirdi ve başkasıyla evlendi.
İnanın bu anlattıklarımın eksiği vardır fazlası yok.

Sizinki de illa böyle olacak demiyorum. Ama konunuzu ilk okuduğumda bu arkadaş gelmişti aklıma, yazmak istememiştim.

4 senelik ilişki de biter, 20 senelik evlilik de. "Yılların hatırı" olayına bu kadar güvenmeyin yani.
Evet herkes evlenmek istemek zorunda değil, ben de şu an istemiyorum. Ama gidip de sevgilime "başka bir kadınla evlenebilirsin" diyemem. Beynim kabul etmez, kalbim kabul etmez bu ihtimali.
Bu cümleye rağmen devam edecekseniz, bir gün bittiğinde sevgilinizi suçlamayın boşuna.

ne direttiniz belli değil.
biri vardır belki de.
bunca olumsuz emareye rağmen benimle mutlu diyorsunuz.
sizi seviyor ve mutlu ise fedakarlık neden yapmıyor?
neden siz bekleyeceksiniz bu fedakarlığı yapacaksınız da o beklemekten vaz geçmiyor sizin için.
az akıl mantık lütfen.

Çocuk istemiyorum ben,bugunkü konumuz da tam buydu,biriyle cinsel biseyler yaşamak istediğini söyledi peki dedim,ben istemiyorum zaten o da beni bu işe bulaştırmak istemiyor

bu nasıl iş yahu.
biri diyor beni bekleme evlen öbürü diyor git başkasıyla seviş.
hayır çocuk sizi sevmiyor orası kesin de e hani siz seviyordunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…