- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.346
- 158
- 40
- Konu Sahibi kalplerbirsedunyaguzel
-
Evet kime ne? de, dert? o nerde?
Evlenmek istememek suc degil ama konustugunuz birine ben evlilik istemiyorum demeniz normal degil bana gore once biraz tanisin zamanla taniyin birbirinizi neden bu kadar on yargilisiniz evliligi bilmiyorsunuzki.
çok ilginç. normalde tam tersi olmaz mı? erkekler evlilik meraklısı kadınlardan kaçarlar...
ilginç
zira genelde kızlar evlenmek ister de erkekler erteler
flört ediyoruz ne evliliği falan derler
size uygun birini bulamamışsınız muhtemelen daha
kafanıza uygun birini bulmanız dileği ile
Toplum değerlerinin karşısında duran her faliyet durum düşünce yadırganır eleştirilir hata olaylara bile neden olurdert karşılaştığım kişilerin evlilik odaklı olması ve evlilik düşünmemenin yadırganması.
Cok kisi evlenmeyi aklindan gecirmeden birseylere basliyor zamanla evlilige kayiyor yon ama kendileri istedikleri icin en azindan kendim icin bunu diyebilirim.önyargı değil evlilik istemiyorum sadece ve şimdiden bunu belirtmek önemli.
yarın ne olur bilemeyiz.
işte erkekler böyledir. cesur kadın gördüler mi hemen geri kaçarlar.
mesela ben evlilik diye tutturan biri olsam hemen evlilikten kaçarlar. bu işler böyle.
Hee sen kotu ornekleri gormussun hepben bu dünyayı elin herifinin kirli donlarını yıkamak için gelmedim. evlilik adı altında kadının köleleştirilmesine karşıyım. öyle ev işini paylaşacak tüm yükü kadına bırakmayacak erkek olsa ne güzel birleştirirsin hayatını ama nerdeee bu ülkede??
Yas 32 sanirim. Kimse karisamaz ki buna. Ha laf saydirirlar, ama bu sizin hayatiniz ise kimse gulup gecersiniz. Sonucta herkes kumasinin geregini yapiyor.dert karşılaştığım kişilerin evlilik odaklı olması ve evlilik düşünmemenin yadırganması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?