Evlenmeyi düşünmüyorum suç mu??

kalplerbirsedunyaguzel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2016
3.343
6.346
158
40
Evet benim derdim bu.
Evlenmek istemiyorum. Yarın isterim diye demiyorum yarını bilemem ama bugünüm için ben evlenmekten yana bir adım atmak istemiyorum ancak bunu anlatmak kolay değil. belli bir yaştaysan sanki koca delisi gibi geliyor bazılarına bunda tabii 30'u geçince erkek erkek diye deliren hemcinslerimizin de katkısı var elbette.
biriyle tanışıyorsun mesela baştan diyorsun benim öyle evlilik derdim yok yarın tutturacaksan hiç başlamayalım 2 gün sonra herif yok piyasada.
ya da flört edeceğiz adam başlıyor evlilik vaazı vermeye şöyle iyidir böyle güzeldir.. hayır benim kararım bir saygı duy değil mi?
yok. ille de yarın nikah masasına oturacağız gibi bir haller.
ben tamam desem sonra mutlaka para puldan sorun çıkartırlar o ayrı tabii..

bu toplumdaki evlilik kutsamasını anlamıyorum.
evlenmek istememek suçmuş gibi bir tavır var. istemiyorsam istemiyorumdur kime ne?

Niye suç olsun değil tabi
Sizin gibi düşünen insanlarla birlikte olun sadece
Toplumsal baskıda var
Benim için sorun değil diyorsanız kulağınızı tıkarak dilediğiniz gibi yaşayın zira insanlar konuşacak siz tepki verirseniz yorulacaksınız

Evlenmek istememek suc degil ama konustugunuz birine ben evlilik istemiyorum demeniz normal degil bana gore once biraz tanisin zamanla taniyin birbirinizi neden bu kadar on yargilisiniz evliligi bilmiyorsunuzki.

önyargı değil evlilik istemiyorum sadece ve şimdiden bunu belirtmek önemli.
yarın ne olur bilemeyiz.

çok ilginç. normalde tam tersi olmaz mı? erkekler evlilik meraklısı kadınlardan kaçarlar...

ilginç

zira genelde kızlar evlenmek ister de erkekler erteler

flört ediyoruz ne evliliği falan derler

size uygun birini bulamamışsınız muhtemelen daha

kafanıza uygun birini bulmanız dileği ile

işte erkekler böyledir. cesur kadın gördüler mi hemen geri kaçarlar.
mesela ben evlilik diye tutturan biri olsam hemen evlilikten kaçarlar. bu işler böyle.

ben bu dünyayı elin herifinin kirli donlarını yıkamak için gelmedim. evlilik adı altında kadının köleleştirilmesine karşıyım. öyle ev işini paylaşacak tüm yükü kadına bırakmayacak erkek olsa ne güzel birleştirirsin hayatını ama nerdeee bu ülkede??

dert karşılaştığım kişilerin evlilik odaklı olması ve evlilik düşünmemenin yadırganması.
Toplum değerlerinin karşısında duran her faliyet durum düşünce yadırganır eleştirilir hata olaylara bile neden olur
O yüzden böyle insanlar cesur insanlardır
Cesaret cenk etmek değil bana göre cesaret karşı durabilmektir

önyargı değil evlilik istemiyorum sadece ve şimdiden bunu belirtmek önemli.
yarın ne olur bilemeyiz.
Cok kisi evlenmeyi aklindan gecirmeden birseylere basliyor zamanla evlilige kayiyor yon ama kendileri istedikleri icin en azindan kendim icin bunu diyebilirim.

Evlilik dusunuyorum dusunmuyorum diye baslamaktan ziyade sevgili gozuyle bakin birkac evlilik cumlesinide fikrinizi belirtip tolore edebilirsiniz bence.

işte erkekler böyledir. cesur kadın gördüler mi hemen geri kaçarlar.
mesela ben evlilik diye tutturan biri olsam hemen evlilikten kaçarlar. bu işler böyle.

Bence fazla genelliyorsunuz

Şu an evliyim ana evliliğin E si dahi olmadan evlenmeme ihtimalin yüksekten cinsellik de yaşadım sevgilimle aynı evde nikahsız yaşadım

Hiç evlenelim diye tutturmadı

Evlenmesek de olurdu çocuk yaparken evleniriz dedi ben de sırf çocuk için evlenmiş olmayalım dedim vs vs

Hee sen kotu ornekleri gormussun hep
O kismi dert etme is yapmayan yan gelip yatan kocalari ben mesela sadece kk da goruyorum cevremde yok.

dert karşılaştığım kişilerin evlilik odaklı olması ve evlilik düşünmemenin yadırganması.
Yas 32 sanirim. Kimse karisamaz ki buna. Ha laf saydirirlar, ama bu sizin hayatiniz ise kimse gulup gecersiniz. Sonucta herkes kumasinin geregini yapiyor.
Erkekleri takiyorsaniz bence hiç uzulmeyin. Onlarin zaten kafasi karisik. Tek umutlari kendilerini cekip cevirecek kadinin hayali ile yasamaktalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…