Evlenmeyi düşünmüyorum suç mu??

kimi evlenmek istemez evliliğe aykırıdır ruhu ..ömür boyu bir insana bağlı olmak bir çocuğa bakmak istemeyebilir .bu neden garip karşılanıyor ?sürekli bir baskı insanların üstünde .
Ortalıkta evlenmek istemeyen takılmak amacı olan tonla erkek varken neden hep evlenmek isteyeni seçersiniz anlamadım ..
Sizi gören evlilik mi diyor hemen ilginç geldi bana .tutucu bir çevrede yaşıyorsan olabilir .yada işin gücün iyidir kaçırmayayım şu kızı diyordular .malum erkekler artık maddiyat peşinde .
Kısacası herkesin kendi tercihi bu mesele .ama tabi böyle bir mahalle baskısının olduğu bir ülkede evlenmek istemiyorum diyen bir kadına şapka çıkarmak gerekir .

Evlenmeyenlerede evde kalmış kız kurusu diyorlar ona bakarsan .,evlenmeyen kadını aşağılar bu toplum ..evlenmek isteyenide aşağılar .kısacası her türlü kadını aşağılar .üstrlik bunu kendi hemcinslerimiz yapar ..önce evlen sonra konuş derler bir fikir beyan etmek için .için için evlenmek istediğini ama bulamadığını sanar bazı evli bacılar ..böyledir bizim toplumumuz 100 yıl geriden gelir ..

Çoğu Türk kadını "aman evlilik istemiyorum" diye güdü çarpıtıyor maalesef. Gerçekten istemezsin, evlenmezsin kime ne? Dert bile Yok ortada.

Bir de erkeklerin bir derdim var sınırlarındakilerle genelleyip, "donunu Bile yıkayamıyor, yıkayanı bulsam evlenirim" demek bana tuhaf geliyor. Doğru insanı bulamadım o yüzden evlenmek istemiyorum demek daha doğru. Farklı, aykırı, cool görüneceğim diye kendimize ait olmayan fikirleri etrafa saçmamak lazım.

Cool olmak meselesi değil...gerçekten evliliğe ait olmayan insanlar var...ve bu garipseniyor

Bu işte bir terslik var.
Günümüz erkeklerine evlenmek istemiyorum flört istiyorum de.
Türkiye'nin bir ucundan diğer ucuna gelir be

öyle olmuyor işte karşılarında hadi takılalım diyen bir kadın oldu mu tırsıp kaçıyorlar. erkekler korkaktır bakmayın öyle afra tafralarına...

ne demek dert yok. iyi okuyun konuyu. gözünüzle okuyun.
doğru insanla ne alakası var?
siz evlenince donunu kendi yıkayan 10 erkek gösterin ondan sonra konuşun. kendinize uymayan her şey zaten cool görüneceğim diye söyleniyor değil mi?
bu kafa yüzünden kadınlar hep geride işte. hak aramak, birey olmak suç.

Hanımefendi, ben aktif bir şekilde çalışıyorum, meslek sahibiyim. Toplumda, ailemde, kendi çekirdek ailemde söz sahibiyim. Hiçbir erkekten geri değilim, niye olayım?
Hak aramak, birey olmak demek ne demek sizce anlayamadım.

Benim çevremdeki kadınlar sizin tabirinizle "donlarını yıkayan" adamlarla evli. Herkesin çevresi de kendisi gibi insanlardan oluşuyor. O çevre sizin seçiminiz.

siz çalışıyorsunuz da bir çayda çıra mı oynuyoruz?
sizin söz sahibi olmanız geneli bağlamaz ayrıca o adamların donlarını yıkadığını nereden biliyorsunuz?
kimsenin aile hayatını tam bilmeden yorum yapmamak lazım.

benim kaliteli saygın bir çevrem var merak etmeyin ancak hayatı da o çevreden ibaret gören saflardan değilim.
siz fanusta yaşamaya devam edin..

Aferin valla evlenip napcan.bazen pişman oluyorum evlendiğime.hatta bu aralar sık sık pişman oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…