- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi Cosmoglaze
-
Senin evinde ne işi var , adama hokus pokus yapıyoruz :))Çok teşekkürler.
Ama anlamadığım. Kendi evime mi onun evine mi. Buna da açıklık getirirseniz bir çok kişinin sorununa derman olmuş olursunuz.
Evlenmek istemeyen adam seninle zorla evlendin diye akıl mi istiyorsun. Var say ki ikna ettin, ömrün boyunca bileceksin bu evliliği bir tek senin istediğini ki zaten ikna olarak evlenen bir adam başkalarına da ikna oluo evliyken çok şeyler yapabilir.Merhaba benim bir erkek arkadaşım var ben 24 o 30 yaşında. Ne zaman evlilik konusu açılsa 3-4 sene var benim evlenmem için diyor.Hiç bir zaman direkt evlenelim demedim. Bir kere imada bulundum, bir hafta boyunca sürekli bunu hatırlatarak kızdı bana. Kendi işini kurup iyi para kazanmaya başladıktan sonra evlenmek istiyormuş.
Yalnız şöyle bir durum var ki; zaten kendi işini yapıyor ailesinin hiç bir maddi sıkıntısı yok, babasının işini devralmış. Sadece başka sektörde bir iş kurmak istiyor. Ailesi de artık evlenmesini istiyor.
Evlenmemiz için hiç bir engel yok yani. Nasıl aklına girerim de evlenme teklifi alırım acaba? Bir de erkek arkadaşım çabuk gaza gelen biri ve balık burcu aslında duygusal ama göstermiyor. Daha önceki sevgilisi beni istemeye gelecekler demiş bu da git evlen o zaman demiş. Öyle ayrılmışlar ve eski sevgilililerinin arasında en çok sevdiği değer verdiği kişi de o kızmış. Beni de çok seviyor, çok büyük kavgalar atlattık, bana ben senin beni sevdiğinden daha çok seviyormuşum seni demişti. Sevgisinden sadakatinden eminim ama bu konuda fikirlerinizi bekliyorum. Siz ve ya çevrenizde evlenmek istemeyen erkeği dize getiren oldu mu hiç? Hangi yolları denediler?
Senin evinde ne işi var , adama hokus pokus yapıyoruz :))
Adamın önceliği var . İş kurmak istiyormuş...zorlamanın alemi yokMerhaba benim bir erkek arkadaşım var ben 24 o 30 yaşında. Ne zaman evlilik konusu açılsa 3-4 sene var benim evlenmem için diyor.Hiç bir zaman direkt evlenelim demedim. Bir kere imada bulundum, bir hafta boyunca sürekli bunu hatırlatarak kızdı bana. Kendi işini kurup iyi para kazanmaya başladıktan sonra evlenmek istiyormuş.
Yalnız şöyle bir durum var ki; zaten kendi işini yapıyor ailesinin hiç bir maddi sıkıntısı yok, babasının işini devralmış. Sadece başka sektörde bir iş kurmak istiyor. Ailesi de artık evlenmesini istiyor.
Evlenmemiz için hiç bir engel yok yani. Nasıl aklına girerim de evlenme teklifi alırım acaba? Bir de erkek arkadaşım çabuk gaza gelen biri ve balık burcu aslında duygusal ama göstermiyor. Daha önceki sevgilisi beni istemeye gelecekler demiş bu da git evlen o zaman demiş. Öyle ayrılmışlar ve eski sevgilililerinin arasında en çok sevdiği değer verdiği kişi de o kızmış. Beni de çok seviyor, çok büyük kavgalar atlattık, bana ben senin beni sevdiğinden daha çok seviyormuşum seni demişti. Sevgisinden sadakatinden eminim ama bu konuda fikirlerinizi bekliyorum. Siz ve ya çevrenizde evlenmek istemeyen erkeği dize getiren oldu mu hiç? Hangi yolları denediler?
evlilikle sevgiyi eşdeğer sanıyor kadınlar halbuki öyle değil. yok seven erkek hemen evlenmek ister filan hikaye yani böyle saçma şeyler yazıp da insanların kafasını bulandırmayın. nice kadın daha evlendikleri ay şiddetle vs ile karşılaşıyor nerede kaldı sevgi?
3-4 yıllık sevgilisinden ayrıldıktan 3 ay sonra başkasıyla evlenen tipler zaten sorunlu tiplerdir onlarla evlenmemek daha hayırlıdır. sevgilisine güvenemeyen ama bir akrabasının bulduğu kızı daha güvenilir bulan bağnaz tiplerden uzak durmak inanın sizin için daha hayırlıdır.
seven erkek evlenmek istemez. evlilik sadece sevgiyle ilerleyen bir şey değil. tamamen toplum baskısının sonucudur. bunun sorumluluğu var masrafı var çocuğu var. kolay mı?
evlilik yok diye ayrılmak bana saçma geliyor. kadının gerçekten sevmediğini sadece evlenmiş olmak için evlenmek istediği bir araç olarak gördüğünü düşünürüm.
Vallahi seven erkek gayette eğer sorunları yoksa evlenmek istiyor. Sizin bahsettiğiniz ilişkiler zaten hep sorunlu olanlar biz normalden bahsediyoruz. Sevince aynı evi paylasıp bir hayat kurmaktan daha güzel ne olabilir Allah aşkına. Seven erkek esas bir arada olup evlilik bağıyla taçlandırmak istiyor. Birilerinin kötü gidişatı geneli değiştirmez
bu işte ortadoğu zihniyetidir. evlilik bağıyla taçlandırmak falan. ben uzun süre yurtdışında yaşadım ve gördüm ki sevginin evlilikle zerre alakası yok aksine evlilik sevgiyi köreltiyor. normal olandan bahsediyorsunuz da eğer öyle evlilik güzel bişey olsaydı bunca insan boşanmazdı.
tabii biz de kadın ve erkek arasında evlilik yoksa kolayca konuşamayacağı zihniyeti hakim olduğu için sizin gibi insanlar öyle zannediyor ama öyle değil.
kalıplarınızı kırmanız dileğiyle..
Ortadoğu zihniyeti demişsiniz ama bu zihniyet kadınıyla olduğu kadar erkeğiyle de bu topluma hakim. Bu toplumda evlilikle taçlandırılmayacağı belli olan bir ilişki kadını neden rahatsız ediyor sizce? Çünkü biliyor ki sevginin veya aşkın evlilikle ilişkili olmadığını düşünen erkek sayısı eser sayıdadır bu toplumda. Bu toplumun erkeği entelektüel anlamda yurt dışındaki erkekle aynı kıvamda değildir genel olarak. Sevgilisiyle her şeyi yaşayıp iş evlenmeye gelince temiz aile kızı arayan milyon sayıda erkeğin olduğunu bilmiyor muyuz hepimiz?
Hal böyle olunca kadının aklında "Ya bu adam evlenmeyi düşünmüyorsa demek ki gerçek anlamda sevmiyor ve beni evleneceği kişi olarak görmüyor." şeklinde bir düşünce beliriyor ki bana da çok abes gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?