- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Cosmoglaze
-
Plan program katakulli ile mi evleneceksiniz? Sonra da bu adam niye bana değer vermiyor evlenmek istemiyor işteMerhaba benim bir erkek arkadaşım var ben 24 o 30 yaşında. Ne zaman evlilik konusu açılsa 3-4 sene var benim evlenmem için diyor.Hiç bir zaman direkt evlenelim demedim. Bir kere imada bulundum, bir hafta boyunca sürekli bunu hatırlatarak kızdı bana. Kendi işini kurup iyi para kazanmaya başladıktan sonra evlenmek istiyormuş.
Yalnız şöyle bir durum var ki; zaten kendi işini yapıyor ailesinin hiç bir maddi sıkıntısı yok, babasının işini devralmış. Sadece başka sektörde bir iş kurmak istiyor. Ailesi de artık evlenmesini istiyor.
Evlenmemiz için hiç bir engel yok yani. Nasıl aklına girerim de evlenme teklifi alırım acaba? Bir de erkek arkadaşım çabuk gaza gelen biri ve balık burcu aslında duygusal ama göstermiyor. Daha önceki sevgilisi beni istemeye gelecekler demiş bu da git evlen o zaman demiş. Öyle ayrılmışlar ve eski sevgilililerinin arasında en çok sevdiği değer verdiği kişi de o kızmış. Beni de çok seviyor, çok büyük kavgalar atlattık, bana ben senin beni sevdiğinden daha çok seviyormuşum seni demişti. Sevgisinden sadakatinden eminim ama bu konuda fikirlerinizi bekliyorum. Siz ve ya çevrenizde evlenmek istemeyen erkeği dize getiren oldu mu hiç? Hangi yolları denediler?
Vallahi bekarken iş dönüşü anneme sorduğum ilk soru ne yemek var idi? Bence bu hayatın gerçeği çok da kafaya takmamak lazım ilk önce fiziki ihtiyaçlar gelir sonra duygusal :)Yasin daha 24
Evlenince hersey rutine giriyor
Butun gun burnunun dibinde
Yemek yap temizlik yap gercekten sıkıcı
Ne guzel sinemaniza gidin yemeginizi yiyin
Parka gidip kuşları dinleyin
Hic birsey konusmadan birbirinizi seyredin
Evlenince ne olacak
Nasilsin demeden ne yemek var
Vallahi bekarken iş dönüşü anneme sorduğum ilk soru ne yemek var idi? Bence bu hayatın gerçeği çok da kafaya takmamak lazım ilk önce fiziki ihtiyaçlar gelir sonra duygusal :)
Ya valla ben anlıyorum eşim öyle dese bile anlarım o genelde gün içinde direkt ya da akşam yemeği esnasında yarın ne yeriz diye sorduğu için eve geldiğinde sormasına gerek kalmıyoroldumu simdi bu
Anan olsam ac birakirdim seni
Esim surekli girmeden ne yemek var derYa valla ben anlıyorum eşim öyle dese bile anlarım o genelde gün içinde direkt ya da akşam yemeği esnasında yarın ne yeriz diye sorduğu için eve geldiğinde sormasına gerek kalmıyorinsan iş dönüşü çok aç oluyor maslow un ihtiyaçlar hiyerarşisinde de önce fiziksel ihtiyaçlar gelir. Aşırı alınganlığa da gerek Yok bence tabi adam genel olarak öküz ise bir de ilk sorusu o olursa insanın gözüne batar mı batar
Ya valla ben anlıyorum eşim öyle dese bile anlarım o genelde gün içinde direkt ya da akşam yemeği esnasında yarın ne yeriz diye sorduğu için eve geldiğinde sormasına gerek kalmıyor
Adam aç açEsim surekli girmeden ne yemek var der
Iyiyim sen nasilsin derim
He iyiyim ne yemek var der
Çok teşekkürler.Saçından bir tutam kes , ototo,bokoko,mokoko de ,üstüne tükür ,evinin dört bir tarafına dağıt saç tellerini .. 2 güne firlantayi getirmezse adam değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?