Evlenmeyi erteleyen erkek

Evlilik teklifi almak gibi bisey olmaz. Bence bunu acikca konusmalisin. Gelecege yonelik planlari neler bunlari sor. Sen aklindakileri soyle. Ortak bi paydada bulusmaya calisin.

Erkekler ne yazık ki zorla birşey yapmıyorlar benim sevgilim de öyleydi. Bir yıl ayrılıktan sonra aklı başına geldi şimdi o evlenmek istiyor ben oyalıyorum. Bu işler böyle canım. Öncelikle kendisini hazır olduğuna inandırmalı.

Ne kadar zamandır birliktesiniz? 24 yaşındaymışsın, 3 sene sonra yaş bakımından da uygun olur senin için. Bence taktikle fln hiç uğraşma, olmaz çünkü

Bunun taktigi olmaz. Evlenmeye niyetiniz varsa yollarinizi ayirin. Garip stratejilerin icine girmenin manasi yok.

Bazen insan evlenmek istemediği için evlenmez . İşi de hazır olsa evi de olsa maddi imkanı da çok iyi olsa evlenmek istemeyebilir.
Ya insanlara neden baskı yapıyorsunuzki.

Konu sahibinin yine çok üstüne gidilmiş her zaman ki gibi.
Siz nasıl hazır hissediyorsanız o da hazır hissetmiyor demek ki bu en doğal hakkı. Uzun süredir mi birliktesiniz bilmiyorum ama biraz daha tanıyın,vakit geçirin. İkna etmeye çalışmayın hatta bu konuya hiç girmeyin zamanla hazır olur. Sizin baskınızla olan bir şey gerçekten sizi mutlu edecek mi? Olmuyorsa da yapacak bir şey yok kendi yolunuzu çizersiniz

Merhaba benim bir erkek arkadaşım var ben 24 o 30 yaşında. Ne zaman evlilik konusu açılsa 3-4 sene var benim evlenmem için diyor.Hiç bir zaman direkt evlenelim demedim. Bir kere imada bulundum, bir hafta boyunca sürekli bunu hatırlatarak kızdı bana. Kendi işini kurup iyi para kazanmaya başladıktan sonra evlenmek istiyormuş.
Yalnız şöyle bir durum var ki; zaten kendi işini yapıyor ailesinin hiç bir maddi sıkıntısı yok, babasının işini devralmış. Sadece başka sektörde bir iş kurmak istiyor. Ailesi de artık evlenmesini istiyor.
Evlenmemiz için hiç bir engel yok yani. Nasıl aklına girerim de evlenme teklifi alırım acaba? Bir de erkek arkadaşım çabuk gaza gelen biri ve balık burcu aslında duygusal ama göstermiyor. Daha önceki sevgilisi beni istemeye gelecekler demiş bu da git evlen o zaman demiş. Öyle ayrılmışlar ve eski sevgilililerinin arasında en çok sevdiği değer verdiği kişi de o kızmış. Beni de çok seviyor, çok büyük kavgalar atlattık, bana ben senin beni sevdiğinden daha çok seviyormuşum seni demişti. Sevgisinden sadakatinden eminim ama bu konuda fikirlerinizi bekliyorum. Siz ve ya çevrenizde evlenmek istemeyen erkeği dize getiren oldu mu hiç? Hangi yolları denediler?
Plan program katakulli ile mi evleneceksiniz? Sonra da bu adam niye bana değer vermiyor evlenmek istemiyor işte

Yasin daha 24
Evlenince hersey rutine giriyor
Butun gun burnunun dibinde
Yemek yap temizlik yap gercekten sıkıcı
Ne guzel sinemaniza gidin yemeginizi yiyin
Parka gidip kuşları dinleyin
Hic birsey konusmadan birbirinizi seyredin
Evlenince ne olacak
Nasilsin demeden ne yemek var :işsiz:
Vallahi bekarken iş dönüşü anneme sorduğum ilk soru ne yemek var idi? Bence bu hayatın gerçeği çok da kafaya takmamak lazım ilk önce fiziki ihtiyaçlar gelir sonra duygusal :)

:KK67:oldumu simdi bu:olamaz:
Anan olsam ac birakirdim seni:KK48:
Ya valla ben anlıyorum eşim öyle dese bile anlarım o genelde gün içinde direkt ya da akşam yemeği esnasında yarın ne yeriz diye sorduğu için eve geldiğinde sormasına gerek kalmıyor :KK70:insan iş dönüşü çok aç oluyor maslow un ihtiyaçlar hiyerarşisinde de önce fiziksel ihtiyaçlar gelir. Aşırı alınganlığa da gerek Yok bence tabi adam genel olarak öküz ise bir de ilk sorusu o olursa insanın gözüne batar mı batar

Ya valla ben anlıyorum eşim öyle dese bile anlarım o genelde gün içinde direkt ya da akşam yemeği esnasında yarın ne yeriz diye sorduğu için eve geldiğinde sormasına gerek kalmıyor :KK70:insan iş dönüşü çok aç oluyor maslow un ihtiyaçlar hiyerarşisinde de önce fiziksel ihtiyaçlar gelir. Aşırı alınganlığa da gerek Yok bence tabi adam genel olarak öküz ise bir de ilk sorusu o olursa insanın gözüne batar mı batar
Esim surekli girmeden ne yemek var der
Iyiyim sen nasilsin derim
He iyiyim ne yemek var der:KK70:

Ya valla ben anlıyorum eşim öyle dese bile anlarım o genelde gün içinde direkt ya da akşam yemeği esnasında yarın ne yeriz diye sorduğu için eve geldiğinde sormasına gerek kalmıyor :KK70:
Esim surekli girmeden ne yemek var der
Iyiyim sen nasilsin derim
He iyiyim ne yemek var der:KK70:
Adam aç aç :D beyne glikoz gitmiyor nasıl iyi olabilir ki:) ya konuyu da baltaladım he neyse konu sahibi kusura bakma

Daha 24 de evlenip napcan yaaaa gez toz benim yerimede oh ozgurluk ne guzel seydi simdi hayal oldu hayallll

Tehdit var israr yok derim :D

Bir taraf evlenmek isterken diger tarafin 3-4 sene keyfini beklemek bana sacma geliyor. Evlenmek istemiyorsa, vaktinizi bosa calmasin derim.

Erkek can atsin evlenmeye yahu nedir bu zamane kızlarının evlilik merakı aklına falan giremezsin

Hadi bize hayata dair başka planlarından bahset bak adamın planları idealleri var babadan iş kalmış ama kendi hayalleri de var sen neler yapıyosun bu arafa

Erkek arkadaşınız; benim evlenmeme 3/4 yıl var demiş de seninle evlenmeme 3/4 yıl var dememiş .Aradığı ama bulamadığı bir şeyler de olabilir ilişkilerinde.Bu konudan biraz sıyrılıp biraz kendinizi dinleyin ;bu adamı seviyor musunuz?Geleceğe dair herhangi bir planında siz var misiniz? Nasılsa bir gün evlenicez diyip kendi hayatınızı da sakin otelemeyin .Mesleğiniz yoksa inşa edin varsa sizi geliştirecek,daha iyi pozisyona gelmenizi sağlayacak eğitimlere gidin.Zamanla zihniniz de yaşamınız da onun yörüngesinden çıktığında ilişkinizi daha nesnel degerlendirirsiniz.

Saçından bir tutam kes , ototo,bokoko,mokoko de ,üstüne tükür ,evinin dört bir tarafına dağıt saç tellerini .. 2 güne firlantayi getirmezse adam değilim :KK53:
Çok teşekkürler.
Ama anlamadığım. Kendi evime mi onun evine mi. Buna da açıklık getirirseniz bir çok kişinin sorununa derman olmuş olursunuz.

:KK70:

Back
X