• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeyi, yuva kurmayi cok istedigi halde evlenemeyen var mi?

Okurken gülmekten öldüm buna benzer bir durum geçen hafta bende yaşadım. Ben senin gibi red edemedim geldiler gittiler zaten kapalı istiyorlarmış olmadı ben de zaten istemiyordum. Ablam nişanlandığında soğuk kış günü eniştem ablamı on gündür hiç aramayınca merak edip aramış o zamanlar cep tel. yok. Niye aramıyorsun görüşelim demiş. Eniştemin verdiği cevap annem kızıyor hava soğuk üşütürsünüz demiş. Hala konusu açılınca eniştem şaka yaptığını söyler.

:) buda komikmiş...
Kızlar hayat bir sahne,senaryo belli oyuncular hazır... biz sadece oyun zamanını bekliyoruz .... çıkıcaz ve en güzel şekilde oynıcazzz merak etmeyin beyazlar içinde inşaallahhhhhhh :)

35,40 yasinda evlilik:53:bu yastan sonra nezaman cocuk olacakta nezaman buyuyecek..Anne babayla cocuk iletisimleri nasil olur:44: benim dusumcem 30 dan sonrasi gec...:27:

Herkeze hayirli kismetler...:61:

buyuk konusma, cocugun var. evlenince boyle simaranlari da anlamiyorum ya.

Biri 34 biri 37 yasinda iki sevdigim arkadasim bir turlu evlenemedi. Biri ogretmen, guzel bir kiz. Babasi muhendis, kendisi kardesi, annesi uni. mezunu. Ama gel gor ki kismet, evlenemedi. ben de esimle vesile olmaya calistim. Esimin bir arkadasiyla tanistirdim. Ama olmadi malesef. Bu arkadasima ara sira kismet cikiyor, hatta bir tanesi yazin gittigi yurtdisi turundan bir ogretmen. Cocuk Richard Gere'a benziyor, dagcilik falan seviyor. Bizim kizdan da hoslandi ama bizim kizda sorun hep ayni, elektrik alamadim diyor. Ben ona defalarca soyledim, sans ver, zaman gecir. Gorucu usulu evlenenler bile asik oluyorlar diye. Yok, o ilk goruste aska inaniyor. Bu arkadasimda sinir denen sey yok, nasil mulayim, nasil hanim hanimcik...

Bir diger arkadasim 37 yasinda, birlikte olmadigi erkek kalmadi, evlisi bekari.. Cok yanlislar yapti, yeri geldi suratina soyledim hatalarini, yeri geldi elimden geldigince degistirmeye calistim.Cok kufreder, cok kabadir. Bazen dusuncesizce kirar doker ama ici cok iyidir. Bu arkadasimin sorunu asabiyeti ve ciktigi kisilere asiri duskun davranisi. Erkekler korkuyor boylesinden. Hem hakimiyet kurmaktan hoslaniyor hem de gun icinde besyuz kere arayip mesaj atiyor. Her yeni basladigi iliski bir sure sonra kabusa donuyor. Bir de kendinden kucuklerle birlikte oluyor. Bir turlu istikrarli davranamadi. Surekli agliyor benim cocugum yuvam olmaycak mi diye ama kismet iste... Bir yerlerde yanlis yapiyor, duzeltmeye calismamiza ragmen olmuyor olmuyor.

her ikisi icin de cok uzuluyorum gercekten. Hani ikinci ornekteki tamam bulamasin da, ilk ornege ne demeli??

Ilk olarak her sey kader kismet olsa da biraz da insanin kendi elinde. Eger kaderinde yoksa bir turlu dogru adam cikmaz karsina. Bile bile lades de diyemezsin; kaderinde varsa da kendi elinle itersen o zaman da talihine sovemezsin.

Bir de dogru adami bulup da kaciranlar var iste onlara da su kitabi tavsiye ediyorum: 'Erkekleri kullanma kilavuzu' Yazar:Ilhan Uckan.

beni de kuzenim bi çocukla tanıştırmıştı tanıştığımızda askerdeydi tlfda ve nette görüştük bir iki,ne konuştuysak neyin lafını ettiysek aynen gidip anlatıyordu.bu da beni sıktı.çocuk resmen çocuktu işte.istemedim.geçende de kuzenime ve erkek arkadaşına şurda bi kız gördüm gidip benim yerime konuşun diyormuş çok komik yaa :9: ne zannediyor bazıları kendilerini anlamıyorum....

evlilik nasip işi birazda insaın gözükulağı açık olcak nebileyim arıyacak yani ben 18 yaşımdaevlndim tabi yaş küçük olnca herşyi detaylı dşünmyr insan gözü kapalı macerayaa atılıyo :9:yaş ilerldikçe düşünyrsn anlaşrmyım olur mu falann benm abim 29 yaşnda oda istdiği halde nasip olmadı evlilik kafaya takıyor ne bileym herşey yaşnda güzel erkn evlnincede insan herşeyden bıkıyor gençlği yaşamak gerek

Ülkede erkek diye gezinen kazmalar var. Erkek anneleri de gelini düşman olarak algılamaya alışmış. Hal böyle olunca anneleri kazmalara birer sap alıyor adına da gelin diyor. 40 yaşında adamlara anneleri kız bakıyor.

bu ne ya :60::60::60::60::60:şakamsın sen:60::60::60::60::60:
çok komik yorumlar yapıyorsunuz :60::60:

siz niye guluyosunuz anlamadim. komik biseymi var.. arkadas herkesin basina hrsey gelebilir manasinda yazmis.. size ne oluyor? bu konu ayni durumda olanlar ve alinacak tvsiyeler icin acilmis.. bazilari kinayacaksa ayy soyelsi dogru boylesi diye ukalalalik yapacaksa hic yorum yapipta milleti germeyin tmmi..

nesi şımarıklık bu mesajın...bende sizin mesajlarınızdan bişi anlamıyorum yazmak için yazıyosunuz...:77:

basbaya şımarıklık. kendi 30dan önce evlendi diye 30dan sonra evlenenlere uzaylı muamelesi yapamaz. ayıptır. sıkıyosa gerçek hayatta bi kadının suratına söyleyin bunları da görelim burdaki klavye delikanlılığınızı.

Yakında birisi çıkıp "tüm 30 yaşına yaklaşmış ya da geçmiş ama hala bekar olan kızları gaz odasına koyup yakalım, sabunlaştıralım" derse şaşırmayacağım.
Çok geç, bundan sonra olmaz ya da bunun gibi gamlı baykuş vari yazılar evli olan beni bile üzüyor.
Uzaya maymun mu yolluyoruz da roketi hazır, geri sayımı başlamış ve bir kaç kız rokete yetişememiş?
Herkesin br kaderi, kısmeti, uygun zamanı yaşayacağı güzel fırsatları var.Kimi 20 yaşında, kimi 40 yaşında kimi 60'ında bunu yakalar.
30una gelip geçenler artık evlenmesin, çocuğu hele hiç düşünmesin, çok geç, aman mazallah falan filan nedir yahu?
Anayasada falan mı yazıyor 30dan önce evlenmeli, 25den önce çocuk yapılmalı, 45den önce menapoza asla girilmemeli diye?
Tüm 30luk sabunlaştırılmaya çalışılan arkadaşlar, umarım bir ömür mutlu olacağınız , asla pişmanlık duymayacağınız sevgi dolu bir evlilik yapar, çoluk çocuğunuzla güzel bir ömür yaşarsınız.
Hayatta hiçbir şey için geç değildir, hele ki sevgi için, sevilmek ve güzel bir yuva kurmak için asla!

allahim mesajima komik demisler yaa:) neyse ki arkadaslar cevabini vermis. cok tesekkur ediyorum beni destekleyenlere. bizi ancak bizler anlariz...

ben 26ma yeni girdim 30u geçmedim ama böyle ukalalıklara tahammül edemem.
en azından elimizde somut bir veri var, evlilik insanı olgunlaştırmıyor. şekil bir a.

ben 26ma yeni girdim 30u geçmedim ama böyle ukalalıklara tahammül edemem.
en azından elimizde somut bir veri var, evlilik insanı olgunlaştırmıyor. şekil bir a.

sana kesinlikle katiliyorum canim... buyuk konusmalar da beni benden aliyor... yahu cocugun var... onun 40 yasinda evlenmeyecegi ne malum...

off bu korku beni de sarıyo bazen.daha geç kaldım sayılmaz 25 yaşındayım ama korkuyorum yine de doğru düzgün sevip sevileceğim biriyle evlenememekten...

Back
X