• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeyi, yuva kurmayi cok istedigi halde evlenemeyen var mi?

Gözünde büyütmeyenler çabucak evleniyor. Muhteşem bir aşk, inanılmaz tesadüfler, peşinden koşa koşa yorulmayan bir adam bekleyince olmuyor. İş başa düşüyor da elimi kaldıracak halim yok. Biri gelsin beni bulsun istiyorum.

basbaya şımarıklık. kendi 30dan önce evlendi diye 30dan sonra evlenenlere uzaylı muamelesi yapamaz. ayıptır. sıkıyosa gerçek hayatta bi kadının suratına söyleyin bunları da görelim burdaki klavye delikanlılığınızı.

Uzaylı muamelesi yaptığı falan yok sadece geç evlenilirse çocuk geç olacağı için iletişim zorluğu olabilirliğini kastetmiş,mesajınız fazla arabesk,kuzucuğum ahkam kesmemiş bişi yapmamış hatta tüm içtenliği ile herkese hayırlı kısmet dilemiş
Bu arada kendisini tanımam :82:

acikcasi evlenmeye merakli degilim o kadarda ..tipik yay brcuyum.. ama beni sinir eden kismi insanlar.. kucuk bi sehirde yasyorum damgali esek gibi olyo insan sanki lanetliyiz yaf.. ayy evlenemedinmi.. lafa bak yaa:)) sanki ille mecburmusum gibi.. bekar insanlara neden oyle bakiyolarki anlamiyorum bi turlu..nasip kismet isi.. evlenenlerin ne ustnlugu ya da eksigi var.. herkesin herseyi ayni olurmu.. uff cok sinir oluyom cok.. en sonunda yurt disina cikicam.. cook uzun yillar sonra gelicem.. o zamana kadar biter heralde bu muhabbetler:)sanki uzayliyim peh.. yas 27 iste nolmus.. isterse 37 olsun.. :2::25::90:

guldurdun beni :) ben de uzun suredir gormedigim insanlarla okul arkadasi vs daha dogrusu bayan arkadaslarla diyip hepsinin merhaba nasilsin dan sonraki ilk sorusunun evlenmedin mi olmadindan biktim elindeki alyansi gostere gostere...kadinin dusmani yine kadin...ve bence bize kendimizi kotu hissettirenler yine kadinlar...hic bi erkek arkadasimdan hala yok mu biri diye bisey duymadim mesela...

Birkeresinde de eve gelmek için görücüler tutturdu :) neymiş efendim annesi bi beni görcekmiş,bğenirse oğluna göstertçekmiş bak sennnnnnn :P bende reddettim tabi,satılık malmıyız yahu :) sonra birkaç kere daha üstelediler,bende çocukla ancak dışarıda görüşebilirim dedim... çocukta utanırım ben görüşemem demiş :) buyur burdan yak obaaa :) bu adam nasıl evlencekte yuva kurcak bilmem :) bayanlar daha delikanlı bee bu devirde erkeklerden .... en azından ne istediğimizi biliyoruz.

o işin yalani...annesi cocuktan habersiz kiz bakmaya cikiyor, oysaki adamin evlenmeye niyeti yok veya sevgilisi var bi olayi var veya gay...sen oyle deyince gitmis soylemistir ogluna o da istememistir, sana da oyle denio iste

Gözünde büyütmeyenler çabucak evleniyor. Muhteşem bir aşk, inanılmaz tesadüfler, peşinden koşa koşa yorulmayan bir adam bekleyince olmuyor. İş başa düşüyor da elimi kaldıracak halim yok. Biri gelsin beni bulsun istiyorum.

sana o kadar benziyo ki dusuncelerim. resmen turk filmlerindeki gibi olaylari yasiyo arkadaslarim. erkek ne kadar iplenmezse iplenmesin, kiza deli gibi asik. ve bu erkekler hep dusunceli, zengin ve yakisiklilar oluyor. allahim anlamiyorum birinin bedduasini mi aldim naptim...

sana o kadar benziyo ki dusuncelerim. resmen turk filmlerindeki gibi olaylari yasiyo arkadaslarim. erkek ne kadar iplenmezse iplenmesin, kiza deli gibi asik. ve bu erkekler hep dusunceli, zengin ve yakisiklilar oluyor. allahim anlamiyorum birinin bedduasini mi aldim naptim...

Bunu ben de düşünürüm, beddua edecek kadar kötü şeyler hissettiğim oldu ama beddua ettirdiğimi sanmam.

Bazen uykudan ağlayarak uyanıyorum, dua ederken buluyorum kendimi yalnızlığımdan hayırlsıyla kurtulayım diye... :84:

sana oyle yansitiliyor, inanma
kesinlikle butun erkekler okuzdur, kadinlar da onlari idare eder ve disari karsi benim kocam cok iyi imaji verirler

sana oyle yansitiliyor, inanma
kesinlikle butun erkekler okuzdur, kadinlar da onlari idare eder ve disari karsi benim kocam cok iyi imaji verirler

ya burdaki konularda okuyorum da millette ne esler var diyorum ya. tabi herkes mutlu olsun da biz de nasiplenelim ya of...

Bunu ben de düşünürüm, beddua edecek kadar kötü şeyler hissettiğim oldu ama beddua ettirdiğimi sanmam.

Bazen uykudan ağlayarak uyanıyorum, dua ederken buluyorum kendimi yalnızlığımdan hayırlsıyla kurtulayım diye... :84:

aynen canim yaa:( arkadaslarimla da bulusmak istemiyorum. surekli sevgili ya da nisanli muhabbeti yapiyolar. ve bana aciyan gozlerle, 'ee sen de bul birini' diyorlar. o kadar kolaydi.

kızlar umarım gönlünüze göre verir allah sizede
ben de abimle konuşmuştum yıllar önce, 4 erkek kuzen bi tanıdıgın kızından resmen kaçardı onlar gelceginde hemen biyere giderlerdi falan kız da cirkin değildi işi gücü vardı, abim bana demişti ki, aklını evliliğe takan kadınlar erkekleri her zaman ürkütür, erkek sevgiyi aşkı yaşamadan evlilik sorumluluğu derdine girmek istemez ve uzaklaşır, birlikte mutlu olduktan sonra nolursa olsun ben bu kadınla herşeye dayanırım diyip ancak o sorumluluğa girerler
eşimde bana demiştiki evlendiğimizde, tek hayali evlenmek olan bi kadınla neden evlenseydm ki? seviyesi bu yani, bu kadar basit, yemek pişirip cocuk bakmaktan ötesi değil. yanlış anlamayın ben sizi küçümsemiyorum. siz bi yandan iş kariyer sosyallik hepsni tabiki düşünüyosunuz ama erkekler bizim kdr ince ve detaylı düşünmez hc bi zmn. siz evliliğe yoğunlaşnca erkekler tek hayalinizn bu oldugunu düşünüyolar ve artık erkeklern byk bölümü güclü, ayakları üstünde duran kadınları beğeniyo
biraz akışına bırakın, gercekten bunu düşünmeyen insanlar daha cabuk evleniyo

o işin yalani...annesi cocuktan habersiz kiz bakmaya cikiyor, oysaki adamin evlenmeye niyeti yok veya sevgilisi var bi olayi var veya gay...sen oyle deyince gitmis soylemistir ogluna o da istememistir, sana da oyle denio iste

aaa ben bu açıdan hiç düşünmemiştim gamzeli :) bu arada sen neden bukadar dert ettin,hayırlısı ise olsun arkadaşım boşverrr ,hayat bize güzel:) yaşın mesleğin nedir?hangi şehirde yaşıosun?daha önce yazdıysan kusura bakma atlamış olabilirim..

kızlar umarım gönlünüze göre verir allah sizede
ben de abimle konuşmuştum yıllar önce, 4 erkek kuzen bi tanıdıgın kızından resmen kaçardı onlar gelceginde hemen biyere giderlerdi falan kız da cirkin değildi işi gücü vardı, abim bana demişti ki, aklını evliliğe takan kadınlar erkekleri her zaman ürkütür, erkek sevgiyi aşkı yaşamadan evlilik sorumluluğu derdine girmek istemez ve uzaklaşır, birlikte mutlu olduktan sonra nolursa olsun ben bu kadınla herşeye dayanırım diyip ancak o sorumluluğa girerler
eşimde bana demiştiki evlendiğimizde, tek hayali evlenmek olan bi kadınla neden evlenseydm ki? seviyesi bu yani, bu kadar basit, yemek pişirip cocuk bakmaktan ötesi değil. yanlış anlamayın ben sizi küçümsemiyorum. siz bi yandan iş kariyer sosyallik hepsni tabiki düşünüyosunuz ama erkekler bizim kdr ince ve detaylı düşünmez hc bi zmn. siz evliliğe yoğunlaşnca erkekler tek hayalinizn bu oldugunu düşünüyolar ve artık erkeklern byk bölümü güclü, ayakları üstünde duran kadınları beğeniyo
biraz akışına bırakın, gercekten bunu düşünmeyen insanlar daha cabuk evleniyo

Bunları hakaret olarak algılamamak imkansız.

Elim kolum bağlı, içim aciyor, yalniz, ailesiz, sevgisiz, kimseye dokunmadan ve dokunulmadan yaslaniyorum

Elim kolum bağlı, içim aciyor, yalniz, ailesiz, sevgisiz, kimseye dokunmadan ve dokunulmadan yaslaniyorum

ben de öyle düşünürdüm hep en sonunda evlendim 30 yaşında..iyimi oldu hayır kesinlikle bekar yaşamak evde kalmak daha iyidir evlilik çok zor çok...korkutmak istemem ama eğer bişeyler olmuyorsa yani evlilik konusunda fazla ısrarcı olmamak gerek vardır allahın bir bildiği

neferalem .!.:
ben de öyle düşünürdüm hep en sonunda evlendim 30 yaşında..iyimi oldu hayır kesinlikle bekar yaşamak evde kalmak daha iyidir evlilik çok zor çok...korkutmak istemem ama eğer bişeyler olmuyorsa yani evlilik konusunda fazla ısrarcı olmamak gerek vardır allahın bir bildiği

her evlilik zor olacak diye bisey yok ki, gayet mutlu ciftler de var

ben de varım listede:) evlliği cocuk için istiyorum, aile ortamında cocuk büyütebilmek için, tek kıstasım baba olabilecek bi adam kendi adıma bi beklentim yok desem yeridir.Öyle bi psikoloji işte...
Ben bi türkiye bi almanya gide gele dogru dürüst -sabit- bi arkadaş ortamı edinemedim şimdi olanların da hepsi evli (bu arada benim için evlenen kuzenler, arkadaşlar bi sorun teşkil etmiyor, çok da severim eğlenceyi filan)
yaş 27, mesleğim var, türkiye de yeniden başladım çalışmaya asla işssiz güçsüz oturacak bi insan değilim, siyaset takip ederim, salsa yaparım, börek açarım, defalarca (yalnız yaşarken) tek başıma ev taşıdım kimseyi boya-badana tamir- tadilat bi şeye yardıma çagırmadım. Sonuç: cok eğlenceli, cok kültürlü, cok iyi bi kızsın ama kesin neler neler yaşamışsındır dedi bana erkek arkadasım. (ilk erkek arkadasımdı yaş 25)
İşin garip yani, ondan ayrıldıktan sonra art arta ciddi olan olmayan bi sürü teklif aldım, ama öyle bi canım yanmıştı ki kimseyle ilgilenemedim. Şimdi unuttum acımı tekrar önüme bakıyım diyorum hobaaa başa döndük yine kimse yok ortalıkta:(
Bi de bizim çevre hem muhafazakardır hem de görücü filan olayları olmaz bizde, yani verilmesi kesin olmayan bi kız için öyle bakmaya gitmezler. Anlattığınız görücü hikayelerine çok güldüm.

bu memlekette okumuş kültürlü kıza "neler neler yaşamıştır" gözüyle bakan çok evet, sinirboyu iyi bi konuya değinmişsin. benim kendi kuzenim suratıma söylemişti, okumuş kız hayatta almam, hele istanbuldan aslaaaa diye :))) ben de doğma büyüme istanbulluyum ve üniversite mezunuyum. adam bunu annemin karşısında söylemişti. akrabam düşünün. öküzlük işte. tabi sonradan öğrendim, kendisi üniversiteyi gidi kapısı niyetine kullandığı için bütün kızları öyle sanıyomuş. e ama öküz herif bari akrabanın kızının namusuna laf söyleme. ama dedim ya, öküz işte. öküz çok. boşverin.

Son düzenleme:
bu memlekette okumuş kültürlü kıza "neler neler yaşamıştır" gözüyle bakan çok evet, sinirboyu iyi bi konuya değinmişsin. benim kendi kuzenim suratıma söylemişti, okumuş kız hayatta almam, hele istanbuldan aslaaaa diye :))) ben de doğma büyüme istanbulluyum ve üniversite mezunuyum. adam bunu annemin karşısında söylemişti. akrabam düşünün. öküzlük işte. tabi sonradan öğrendim, kendisi üniversiteyi gidi kapısı niyetine kullandığı için bütün kızları öyle sanıyomuş. e ama öküz herif bari akrabanın kızının namusuna laf söyleme. ama dedim ya, öküz işte. öküz çok. boşverin.

Senin yorumlarını okuyunca tebessüm ediyorum hep çok hoşsun:9:

ah be güzelim haklısın, öküz çok ve onu cok sevmiş olmak da bi öküz oldugu gerçeğini değiştirmiyor:) bunlar öğrendiklerim. Bakalım evlenecek adam var mı 1-2 yıla onu da öğrenirim sanırım. Ben de 35 e kadar dogurdum dogurdum yoksa daha ileriki yaşta bebek yapma riskli olacagından ve o cocugu yetiştirecek zamanım, enerjim kalmaz korkusundan evlenmek de benim için önemini kaybeder sanırım.

ah be güzelim haklısın, öküz çok ve onu cok sevmiş olmak da bi öküz oldugu gerçeğini değiştirmiyor:) bunlar öğrendiklerim. Bakalım evlenecek adam var mı 1-2 yıla onu da öğrenirim sanırım. Ben de 35 e kadar dogurdum dogurdum yoksa daha ileriki yaşta bebek yapma riskli olacagından ve o cocugu yetiştirecek zamanım, enerjim kalmaz korkusundan evlenmek de benim için önemini kaybeder sanırım.

yok öle bişi. düşünme öle ya. yok 35ten sonra bebek olmaz da bilmemne de. valla kısmet oldu mu 40ından sonra da öle bi oluyo ki. ben 26 yaşındayım ve evliliğe pek sıcak bakamıyorum hala. (etrafta bu kadar öküz varken istiyosan bak zaten) ama hiç bi zaman da yaş limiti koymadm kendime. siz de koymayın ya. burdaki şımarıklara da bakmayın. kendileri zar zor buldukları kocalarını kendilerinden önce sıfat niyetine kullanmaya pek meraklılar, asilzade nişanı gibi. oysa benim asaletim benim kendi ismimden başlar efendiler :)))

yok 30dan sonra evlenmeyin daha iyi falan demişler. böle bişi yok. evlenmek zaten hayatın yüzlerce parçasından biri. zaten eğitimli kadınlar olarak biz bunun basit bir aşama olduğunun farkındayız. hayatımızı daha iyi noktaya çekmesi gereken bi aşama. yaşadığımız sürece de ihtimal vardır her zaman. mühim olan yaşamak :) kim ne derse desin. ister istemez yaş ilerleyince insanın aklına karamsarlıkla beraber geliyo böle düşünceler ama, biz kendimize yettiğimiz sürece biliyoruz ki hayatımıza girene baaaazıları gibi parazit değil, art değer olucaz. onlara askıntı değil, hayatlarına değer katıcaz.

özet geçiyorum, viva la vida bacılarım!

Back
X