Evlenmiş boşanmış 1 kızı olan ve aldatmaya meyilli sevgili

bilemedimsimdi12

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2023
20
12
8
Konuya nasıl başlayacağımı bilemiyorum. Ben 27 yaşındayım. Çalışmıyorum. Ama ailemden dolayı durumum iyi, kendisi 31 yaşında yüksek memur. 2 aydan uzun süredir konuşuyoruz. İlk önce olay eski sevgilisinin mesaj atmasıyla başladı. Ben kurtuldum darısıda senin başına gibi bişeyler yazdı. Önemsemedim. Eski sevgilisini zaten lise sondan tanıyordum aynı sınıftaydık. Ama hiç önemsemedim bu olayı. Kuyruk acısıdır dedim geçtim. 3 gün önce başka bi kızla samimi konuşmasını yakaladım. Onuda eveledi güveledi. Sus dedim kendime. Yapmaz öyle olayı büyütme. Bugün kütüphanede iken(bu arada kendisi kütüphane memuru) eskisi sevgilisi geldi. Kızı liseden tanıdığım için bildim. Çıkarken gördüm. Yanına gittim. Kızın bana dediği sen bununla nasıl konuşuyorsun o evlenmiş boşanmış 3 yaşında kızı var. E sen neden konuşuyorsun dedim ben çok seviyorum dedi. Ben kızının olduğunu eski sevgilisinden öğrendim. Geçen hafta cumartesi günü o kızı evine almış birlikte olmuşlar. Hayatında da ben vardım. Gerekçesi de beni ailem ile tehdit ediyordu oldu. Evet gerçekten de kız benim yanımda da seni abine söylicem mahvedecek seni dedi gitti. Ailesinden korkan biri bunu biliyorum. Ama şuda var benimle ilk konuşmaya başladığında benim ailemi araştırmış nasıl insanlar diye. Kafam allak bullak. Lütfen fikir verin. Ve bana yazıyor özür diliyor kızım ve eski eşime bişey yapamam ama bu kızı hayatımdan defetmeye uğraşıyorum dedi. 2 seneye yakındır konuşuyormuş onunlada

Böyle gerilimli, aksiyonlu, kaoslu işlerin ve dalavereci tiplerin içinde olmak hiç mi rahatsız etmiyor sizi ya? Bir de kafanız karışıyor böyleleri için.
İlişki huzurlu, mutlu olmak için yaşanır; böyle rezil durumları bile göre başlayıp sonrasında mücadele ve huzursuzluk ile sürekli mutsuz olup debelenmek istiyorsanız buyrun ama asla düzelmeyeceğini bilerek devam edin.

Kızı hayatından şeyapa şeyapa göndermeye çalışıyo demek hmm mantıklı...

Ay açık yazamamak çok zor.

Yapış bırakma sakın annem. Hemen gelinlik bak. Asla kaçırma.

31 yaşında, boşanmış, çocuklu erkek arkadaşınız tecavüze mi uğramış hanfendi. Ne yiyip ne içiyorsunuz siz Allah akıl fikir versin. Hemen evlenin, eski sevgilisini kaptırmayın bu parlak çocuğu

Çok mu aradınız bu adamı. Evlenmiş boşanmış adamla işin ne?
Hadi düzgün biri olsa amenna adam baştan aşağı falso dolu. Hala sürdürmenin anlamı ne? Ne umuyorsunuz mesela? Ciddi ilişki, evlilik ? Bu adamsan olmaz olursa da sürekli aldatılır dururdunuz

Demek seve seve ayrilamadiysa kizdan...

Hayır uzak dur

Şimdi acele etme gayr-i meşru çocuğu falan çıkarsa ayrılmayı düşünürsün

Ne aldatmaya meyli be adam aldatmış sende saf saf her şeye ok sun zaten ayrılma da millete bela olmasın sen çekmeye razısın

kendisi 31 yaşında yüksek memur.
bu arada kendisi kütüphane memuru
yuksek memur dediğiniz kutuphane gorevlisi. yuksek diyince insan bakanlikta mudur falan zannediyor.
3 gün önce başka bi kızla samimi konuşmasını yakaladım. Onuda eveledi güveledi. Sus dedim kendime. Yapmaz öyle olayı büyütme.
2 aylik tanidigin adama olan guvenin gozlerimi yasartti. Gozunle gormussun, inkar etmemis yine de kemalim yapmaz demissin. hey masallah
Ben kızının olduğunu eski sevgilisinden öğrendim.
o yapmaz dediğin, guvendigin adamin cocugundan bile haberinin olmamasi
ah kiyamam, bip beni yoksa gider babana soyleyeyim diye santaja mi ugramis, ondan mi debelenmis kadinin üstünde?
vah vah
o bir cinsel saldırı magduru. beraber polise gidin. cok üzüldüm, kiyamam cicişe

Ben 27 yaşındayım. Çalışmıyorum. Ama ailemden dolayı durumum iyi
Anahtar cümle bu. Paralı kız bulmuş kaçırmak istemiyor ama sizi sevmediği için de başkalarıyla yatıp kalkmaktan vazgeçemiyor. Çok mu düzgün düzgün biri de kuyruk acısı diyorsunuz? Hadi eski sevgilisi tehdit etmiş, diğer yazıştığı kız? Ne meraklısınız çer çöp adamlara. Bununla evlenir maddiyatı düzeltir toplarım, çocuğun nafakası belimi büküyor demiyorsa ne olayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…