Evlenmiş boşanmış 1 kızı olan ve aldatmaya meyilli sevgili

yüksek memur nasıl oluyor..kendisimi söyledi yüksek memurum diye. kütüphanede ne yapıyor yüksek yüksek...
kız bunu tehdit ettiği için sevişmiş yani. oldu peki.
çocuğunu bile söylememiş size adamın hayatı yalan.. bir öneminiz yok onun için..

Bu kurtulmaya çalışır hali mi? Gayet kızı evine çağırıyor ve birlikte oluyorlar. Kız kütüphaneye ziyarete gidiyor sevgilisini.
İki kadın bir araya gelip bu adamı mı bölüşemiyorsunuz? Kız haklı adam evlenmiş, boşanmış ve çocuğu var. Ne yapacaksınız bu adamı? Aşkta biraz gurur olur. İkinizde de gram gurur ve özsaygı yok.
Adam yakında üçüncü kadını bulup ikinizi birden postalayacak bu gidişle.

Akil verecek bir sey gormuyorum ben. Olmaz. Mutlu olmazsiniz. Zaten bir kez aldatilmossiniz, konusmus, sizi ikma etmis. Bundan sonra oyle devam eder. Olayin sizinle alakasi yok, adamin karakteri bu. Siz degil qyse, fatma, hayriye, defne samyeli, hande ercel olsun er ga da gec aldatir. Herkes birbirinj tanidigi icin anladigim kadariyla kucuk bir yerdesiniz. Bosuna hayati kendinize zindan etmeyin.

bazılarının salak rolü yaptığını düşünüyorum yoksa 27 yaşında böyle bir alıklık gerçek olamaz !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…