Konuya nasıl başlayacağımı bilemiyorum. Ben 27 yaşındayım. Çalışmıyorum. Ama ailemden dolayı durumum iyi, kendisi 31 yaşında yüksek memur. 2 aydan uzun süredir konuşuyoruz. İlk önce olay eski sevgilisinin mesaj atmasıyla başladı. Ben kurtuldum darısıda senin başına gibi bişeyler yazdı. Önemsemedim. Eski sevgilisini zaten lise sondan tanıyordum aynı sınıftaydık. Ama hiç önemsemedim bu olayı. Kuyruk acısıdır dedim geçtim. 3 gün önce başka bi kızla samimi konuşmasını yakaladım. Onuda eveledi güveledi. Sus dedim kendime. Yapmaz öyle olayı büyütme. Bugün kütüphanede iken(bu arada kendisi kütüphane memuru) eskisi sevgilisi geldi. Kızı liseden tanıdığım için bildim. Çıkarken gördüm. Yanına gittim. Kızın bana dediği sen bununla nasıl konuşuyorsun o evlenmiş boşanmış 3 yaşında kızı var. E sen neden konuşuyorsun dedim ben çok seviyorum dedi. Ben kızının olduğunu eski sevgilisinden öğrendim. Geçen hafta cumartesi günü o kızı evine almış birlikte olmuşlar. Hayatında da ben vardım. Gerekçesi de beni ailem ile tehdit ediyordu oldu. Evet gerçekten de kız benim yanımda da seni abine söylicem mahvedecek seni dedi gitti. Ailesinden korkan biri bunu biliyorum. Ama şuda var benimle ilk konuşmaya başladığında benim ailemi araştırmış nasıl insanlar diye. Kafam allak bullak. Lütfen fikir verin. Ve bana yazıyor özür diliyor kızım ve eski eşime bişey yapamam ama bu kızı hayatımdan defetmeye uğraşıyorum dedi. 2 seneye yakındır konuşuyormuş onunlada