Evlenmiş boşanmış 1 kızı olan ve aldatmaya meyilli sevgili

Eee siz aldatılmaya enayi yerine koyulmaya gönüllü olunca biri gider biri gelir.Size söyleyecek lafım yok,bu kadar şeyden sonra hâlâ o adama sevgilim diyorsan Çek yaşa gör,bazen Evren ne kadar uyarsa da olmayınca olmuyor,suçu kadere atmadan önce dön aynaya bak ....

Mune bize haftada bir gün 1 saat özgürce küfretme hakkı verse,tam öyle bir konu.Bu ülkede böyle olaylar küfürsüz anlatmaya uygun değil...

Hale Jale bütün mahalle

Merhaba bacım anlayabil diye madde madde yazacağın biraz algısal sorunların var gibi geldi

1) birisinden kurtulan insan (hele böyle bi adamdan) kurtuldum diye gider şükür namazı kılar, lokma dağıtır fakir falan sevindirir. Gidip adamın yeni sevgilisine yazmaz ortalığı karışamaya çalışmaz. Çok varoş ötesi bir şey. Ama buradaki anahtar nokta kadının varoşluğu değil, adamın onla 2 yıl ne işi olduğu?
2) başkasıyla yazışma “yakalamışsın” adam sana açıklama bile yapamamış, bu konuyu nasıl “öyle bir şey yapmaz” diye kapatabildin?Bi söylenti veya şüphe olsa da “hayır yaa ben ona güveniyorum benim sevgilim yapmaz” desen bi nebze anlicam da e adam zaten yapmışşşş, yazışmışşişş sen de görmüşsünnn?
3) “2 aydan uzun süredir” nasıl bi ifade lslslsl. Ne demek yani 3 ay mııııığ Bu bazı üyelerin dandik yeni ilişkilerini önemliymiş gibi göstermek için zamanı bükme çabaları beni öldürüyor. Bi de 3 ayda nesine güvendin de Kemal’im yapmaz kafasına girdin?
4)Nitekim Kemal’in yapmış. Evlenmiş boşanmış çocuk bile yapmış lslslslsl. Kendisi de söylemeye tenezzül etmemiş eski/uzatmalı kırığı söylüyor lslslsls
5) kütüphanede yüksek memur ne onu da anlamadım ama konuyu dağıtmak istemiyorum.
6) ve en büyük akıl tutulması olan kısım. Kızı eve almış kızla yatmış gerekçesi de kızın kendisini tehdit etmesi öyle mi? Ne demiş olabilir kız buna? “Bu akşam sana gelicem eğer beni s*kmezsen her şeyi ailene anlatırım” mı şslslslsl

Sonuç olarak öncelikle bu kafayla bu yaşa kadar gelebildiğin için seni tebrik ediyorum ama ben bu adamdan olmaz diyorum. çünkü kumar veya psikolojik/fizilsel şiddet yok. Onlar olmadan hep bi yanı eksik kalacak bu ilişkinin. “Ben Kemal’ime inanıyorum, bi şans vermek istiyorum, onları da yapar elbet ileride” dersen kendini çok kaptırmadan bi gözlemle derim

Haha nasıl bu kadar benzer yazdıkkkkk

Lütfen şu yüksek memuru açıklar mısınız, kütüphanede ne iş yapıyor tam olarak? Herkes çok merak etmiş, ben de adamın çocuğu olduğunu söylememesinden, kadınlarla yatıp kalkan adamı sadece aldatmaya meyilli görmenizden çok buna takıldım.

Kendisi mi yüksek memurum dedi, her kademe memur tanıyorum böyle bir şey duymadım

Kendi ayağıyla giden paspas kıza kendine kıymet vermeyen sakız gibi insanlara öneri bile vermeyeceğim artık o kıza ben ne diyeyim yani kendi gönüllü ikindi çayına aparatif olmaya .Hiç acimadim böyle tiplere acimamda sizin onunla muhatap olmanızda çok saçma size karşıda ciddi hisleri olan birine benzemiyor bu adam .Elbet bir gün hayatına aşık olup ciddi olarak seveceği birine denk gelecektir .Şimdilik bu ne o kız ne sizsiniz

Sizide seviyor değil kimseyi sevmeyecek değil insanlar her insana aynı davranmaz bende davranmam insanlara göre tutum durum değişebilir ikinizde o adam için ciddi bir ilişki gelecek değilsiniz o başkası daha zamanı vardir siz en güzeli yolunuza gidin diğer kız ise alışık tarzı böyledir yapacak bişey yok bdv ye yazar belki birgün manipüle oldum vs vs vs

Adamida korulemiycem kimseye zorla bişey yapmıyor gönüllü olmak başka birşey hem size zehir olan başkasına bal olabilir yani size ikinize böyle davranır hayatının kadınını bulur ona bambaşka bir adam olabilir bunlar olabilen şeyler yani adamda bişey yok kosani geleni değerlendiriyor normal bu

Oyuncak olan olmaya meyilli kızla oynayan adama ne laf edeceğim iyi yapıyor onunlada evlenmez yada açık ilişki olur birde yazar yarın buraya adamı gömelim diye hicde valla iyi yapıyor adam oyuncakla oynanır artık bunu anlayın kamu spotu olsun

Mune bize haftada bir gün 1 saat özgürce küfretme hakkı verse,tam öyle bir konu.Bu ülkede böyle olaylar küfürsüz anlatmaya uygun değil...
Yeminle katılıyorum birde konu sahibine demiyorum da o anlattiga kıza hak vereceğim ne yiyip iciyorsa gidiyor bide aldatildigi konu sahibine cemkiriyor kaç kişi var yahu bu ilişkide bu ne kalabalik

Ay yüksek memur böyleyse normal memur nasıl yemin ederim gülüyorum adamın işi iş valla Adam bekar istedigini yapar niye gelenlere hayır desin o da gelsin buda gelsin suda gelsin sonra adam aldatmaya meyilli yo adam normal sadece normal davranıyor ciddiye almıyor ve ona göre bir tutum sergiliyor hepsi bu

Bütün bunlar mevki makam sahibi diye değil mi?

Siz bu adamı bırakıp sizi sevecek ciddiye alacak birine bakabilirsiniz konu sahibi yoksa alan memnun gelen memnun bu iş böyle size iyi forumlar

Kütüphane görevlisi mi yüksek memur ahahahahaha ben de bişey sandıydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…