Evlenmiş boşanmış 1 kızı olan ve aldatmaya meyilli sevgili

Lütfen 3 ay onunla iletişim kurmadan her gün kendine yeni bir şeyler kat. İnanma uzak dur o adamdan.

Adam önceki hayatinda muhtemelen or***.ama sizde de kafa yok.bir kadin sizi uyariyor, sizde "kuyruk acisi" diye geciyorsunuz...

tmm ıste bunu duydun dırek ayrıl gec.? ne olması lazım? sımdı sen nıye yazdın kı bunu? bırılerıyle yatmıs tehdıtle yada degıl? ne soylememız lazım? yarın bır gun evlenınce sız karına da baska bısıler anlatırım dıyıp kadın onu yataga mmı atabılcek yanı ooyle bı ıhtımal hep mı olcak cok komık ırzıma gectı uhuuuuu dıye aglasın hay allah. bı de ınanmıs ıkılemde kalmıs ölcem simdi ccugunu nıye sakladı? ne yapacaktı tam olarak saklayıp? bunun ıcın bıle ayrılman lazım... içim şişiyo boyle ı ıh hazetmedım.

Yüksek kütüphane memuru cok mu yakışıklı.
Kızının varlığından haberin bile yok belkide seni sandığın gibi ciddiye almıyor bir ikincisi başkası ile yatmış resmen beyin varsa kacsana kızım aldatilmissin ve daha simddieen evlensen neler yapar neler

Niye allak bullak oldunuz ki? Her şey çok net. Kızı olduğunu bile tanıdığınız beraber olduğu kadından öğreniyorsunuz. Böyle bir insan ne kadar düzgün olabilir. Kızın canını yakmış belli, abisine söylemekle o yüzden tehdit ediyordur

Ya anlıyorum sevmek sevilmek istiyorsunuz da bu kadar da değil be ablacım 27 yaşında kadınsın nasıl inanıyorsun bu saçmalığa çevrendekiler düşmanın mı senin hiç uyarmıyorlar? derhal iletişimini kopar diğer kızda alsın tepe tepe kullansın lütfen rica ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…