Yani mesleği yok!
çok iyi düşün arkadaşım.
Evet mesleği yok, sadece çalışıyor. 1 sene sonra ne olur bilemiyoruz bu yüzden..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani mesleği yok!
çok iyi düşün arkadaşım.
ama bu tamamen ikinizle doğru orantılı bir şey.
yalnız gerçekten uç meslekler
Bu sorunun cevabını da ancak onda bulabilirsin. Onu iyi tanımaya çalışmslısınÇevrem zaten geniş değildir, çevre açısından hiç sorunum yok, 2-3 iş arkadaşım, 2-3 liseden arkadaşlarım hariç duzenli gorustugum kimse yok.. Olsada farketmez, kimseye ağzını açtırmam. Ben memnunum halimden, ama acaba onun açısından sorun olabilir mi ilerde kompleks yaratır mı onda..
Çvere değil kişi önemli.Herkesin tutumu farklıdır.Bunun için kişiyi tanıman gerek.Tanımak için de zaman gerek.Bu kadar süre içinde evlilik düşünmek nişan yapmak çok çabuk.Yok yok, henüz evlenmiyoruz. Ama ocak-şubat gibi nişan düşünüyoruz. Sadece acaba evlendikten sonra ne gibi sorunlarla karşılaşırım diye aklıma takılıyor, çevremde boyle statu, maddi durum farkları ile ilgili sorunlar duyduğum için benimde başıma gelebilir mi diye aklım kurcalandı sadece.
paradan ziyade, senij konumunu kompleks ve sorub yapmayacak biri ise, problem olmaz.. ayni sekilde sen de onu kompleks yapmayacaksin tabi.. yani bizim toplumda vardir, avukat kadina farkli meslek erbabini yakistirirlar.. sen de bunu dert etmeyeceksen, neden sorun olsun ki? onemli olan 'bir' olabilmek degil midir..Kızlar merhaba. Hatırlarsınız benim yakışıklı market şefiyle bir ilişkiye başlamıştık.. Şu an herşey yolunda.
Ailelerimiz tanıştı.. Bir sorun çıkmadı, onun ailesi benim avukat olmamı biraz sorun etmişti, gelirim ondan fazla olduğu için, ama son kararı oğullarına bıraktılar, sorun çözüldü, aramızda iyi ailesiyle, onunda benim ailemle..
Ben maddi durumun sorun olucagını dusunmuyorum, benim ondan fazla kazanıyor olmam aramızda ciddi bir sıkıntı yaratmaz diyorum ama çevremden ya da burdan okuduklarım biraz kafamı karıştırdı..
Sizce benim gelirimin ondan fazla olması problem olur mu ?
Kendisi lise mezunu, bildiginiz gibi market şefi.. Benim icin şu an problem degil amaaaa acaba ilerde sorunlar cıkar mı acaba ? Beni neler bekliyor olabilir ?
Gelir sorun olmazda eğitim farkı sorun olur. Aynı kültüre, aynı entellektüel düzeye sahip misiniz? O senin çevrene girdiğinde, sen onun çevresine girdiğinde muhabbetlere katılıp rahat olabilecek misiniz ? Oturduğunuzda bilim konusunda, politika konusunda oturup paylaşacak şeyler bulabilecek misiniz? Senin çevrendeki erkeklerden avukat yada hakim insanları görüp özgüvenini kaybedip aşırı kıskançlığa vurmayacak mı ? Aşağılık kompleksine girerse zararı sana çok büyük olmayacak mı ? Bilmiyorum, ben ailen olsaydım onay vermezdim sanırım. Davul bile dengi dengine..Kızlar merhaba. Hatırlarsınız benim yakışıklı market şefiyle bir ilişkiye başlamıştık.. Şu an herşey yolunda.
Ailelerimiz tanıştı.. Bir sorun çıkmadı, onun ailesi benim avukat olmamı biraz sorun etmişti, gelirim ondan fazla olduğu için, ama son kararı oğullarına bıraktılar, sorun çözüldü, aramızda iyi ailesiyle, onunda benim ailemle..
Ben maddi durumun sorun olucagını dusunmuyorum, benim ondan fazla kazanıyor olmam aramızda ciddi bir sıkıntı yaratmaz diyorum ama çevremden ya da burdan okuduklarım biraz kafamı karıştırdı..
Kendisi lise mezunu, bildiginiz gibi market şefi.. Benim icin şu an problem degil amaaaa acaba ilerde sorunlar cıkar mı acaba ? Beni neler bekliyor olabilir ?
valla tadir ettim sizi, ben iyi bir üniversiteden mezun olmama rağmen henüz iş bulamadığım için talip kaybediyorum, siz aşık olmuşsunuz demek ki bravo..Kızlar merhaba. Hatırlarsınız benim yakışıklı market şefiyle bir ilişkiye başlamıştık.. Şu an herşey yolunda.