- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 73
- 38
- Konu Sahibi Eslemimbebem
-
Yok be cnm bi araba var o da ise yariyor hastane fln satmayı dusunmuyoPekı pesınat hıc ayarlıyamazmısınız. Borc alsanız bırınden elden odersınız faız yememıs olursunuz. Ins bulursunuz o fıyata ıstedıgınız gıbı
Valla ha şimdi 160 a var ama faiz yüksekBurda bızım karsımızda bı sıte yapılıyor 1+1ler 250-300, 2+1ler 300 450 arası gerısını sız dusunun. Artık evler aldı basını gıttı ben 160a cok ıyı almısım dıyorum
Bikaç sene önceden alan kazanmis1500 kaç oda mesela. Büyük mu küçük mu.
Evler her yerde pahalandi artık fiyatlar her geçen gün artıyor.
Gurpinarda okumustum cok guzel yerler ins gonlunce bulursunBn avcilarda oturuyorum da beylikduzu Büyükçekmece istiyoruz uygun yerler esenyurt da var orayı da biz istemiyoruz bugün gurpinar a gittik bayildim ya
Ewet cnm süper ya sakin huzurlu temizGurpinarda okumustum cok guzel yerler ins gonlunce bulursun
Yok son kat. İçi yapılı boyandı sadece. Biz bi de krediyi 1.4 ten çektik. Daha evi almadan 1.17ye yükselmişti. Bu hafta tekrar gittil 1.24 oldu dedi bankacı. Çok yükselmiş yani..Bence bekleseniz daha iyiBahçe katmi
Bızımde 1+1ler 900-1000tl kırası ve 160 aıdat, 2+1ler 1000-1200 kıra ve 260 aıdat, 3+1ler 1200-1400 kıra ve esenyurt burası. Daha dogrusu tem-e5 baglantı noktasındayız.Ben cekmekoyde bir sitede oturuyorum kira+aidat 1000 tl oduyorum ama su an bizim sitede kiraya verilen evler 1500 tl civari, satliklar da 3 yil once 200 bin civariydi su an 400 bin tl den asagi yok cunku metro geliyor. Bu arada fiyatlar krediye uygun olmadigi icin dusuk, civardaki diger sitelerde 600 binin altinda ev yok
Biz de bir donem 1000 tl kira odeyecegimize 1500 tl kredi odeyelim 10 yillik kredi cekelim diye dusunduk, arabayi da satip pesinat yapacaktik ama mumkun degil ev bulamadik umraniye ďudullu vs bakmadigimiz yer kalmadi, ustelik oyle buyuk olsun vs kriterlerimiz de yoktu sadece ben giris kat istemedim, olmadi, vazgectik gitti.
Evet öyle oldu misal ben mersindeyim burada her bütçeye göre ev var benim yaşadığım muhit iyi bir muhit ev fiyatları yüksek biraz.Bikaç sene önceden alan kazanmis
oranın zemını ıyı degıl bız de baktık ama esım ıns muhendısı ben burdan ev almam dedı bakmadık bır dahaGurpinarda okumustum cok guzel yerler ins gonlunce bulursun
Orda genellikle yazin yasayacagin yali yazlik evler daha hos oluyororanın zemını ıyı degıl bız de baktık ama esım ıns muhendısı ben burdan ev almam dedı bakmadık bır daha
bencede cok yuksek. Bız cektıgımızde 0.78dı. En az 2 sene bekleyıp bu arada pesınat bırıktırın derımValla ha şimdi 160 a var ama faiz yüksek
1500 kaç oda mesela. Büyük mu küçük mu.
Evler her yerde pahalandi artık fiyatlar her geçen gün artıyor.
Bızımde 1+1ler 900-1000tl kırası ve 160 aıdat, 2+1ler 1000-1200 kıra ve 260 aıdat, 3+1ler 1200-1400 kıra ve esenyurt burası. Daha dogrusu tem-e5 baglantı noktasındayız.
Haklısın cnm güya emlakcilar en düşük faız den cekiyoYok son kat. İçi yapılı boyandı sadece. Biz bi de krediyi 1.4 ten çektik. Daha evi almadan 1.17ye yükselmişti. Bu hafta tekrar gittil 1.24 oldu dedi bankacı. Çok yükselmiş yani..Bence bekleseniz daha iyi
Kira parası mesela bi ev alırsan odeyecegmiz para evinin parasini öde daha iyi dglmiBızımde 1+1ler 900-1000tl kırası ve 160 aıdat, 2+1ler 1000-1200 kıra ve 260 aıdat, 3+1ler 1200-1400 kıra ve esenyurt burası. Daha dogrusu tem-e5 baglantı noktasındayız.
Offf spermiş bikaç sene önce evlenip ev alsaymisiz keskeeEvet öyle oldu misal ben mersindeyim burada her bütçeye göre ev var benim yaşadığım muhit iyi bir muhit ev fiyatları yüksek biraz.
4 sene önce tapusuyla falan 115 bine olan ev şimdi Oturdugum sitede 220 bin hatta 250 bine dayandı çünkü çevresi çok iyi hersey var.
3+1 165 mt havuzlu bir site çift balkonlu vs.
Bütün şehirlerde arttı fiyatlar.
Esin daha iyi anlıyordur cnm ya iyi yapmışsın şimdi nerdesinoranın zemını ıyı degıl bız de baktık ama esım ıns muhendısı ben burdan ev almam dedı bakmadık bır daha
orası bana cok kalabalık gelıyor ben baktımda oraya. Bır de gıren cıkan bellı degıl haberlere de cıktı malum:) Degerlenme konusunda haklısınız, bızımde Carrefoour'a yanı E5'e arabayla 1dk ama yurume yolu sıkıntılı bıra, o da duzelse daha da artar dıye dusunuyorum3+1 145m2 ev genis, 3 cephesi acik, site ozellikleri fena degil, havuzu cocuk parki otoparki falan var ama civar gecekondu semti, yeni yapilaniyor. Site de kooperatif olarak yapilmis, iscilik berbat, 10-15 yillik yanilmiyorsam. En onemlisi fiyattaki artis, biz buraya geleli 3 sene oluyor, evi tuttugumuzda 700 kira 100 aidatti, simdi kira 800 aidat 200 oldu. Yeni kiracılar cepheye gore en az 1300 kira 200 aidat oduyor. Satis fiyatlari zaten 2 katina cikti, resmen 2013 de 200 bin liraya aldiklari evleri 400 bine satiyorlar. Bos da kalmiyor aliniyor, krediye uygun olmadigi halde, millette para var
O taraflar inanilmaz degerlendi zaten, innovia 1 yapilirken 2+1 evleri 90 bine aldi arkadaslarim su an ya 3 kati fiyata satiyorlar ya da icine bikac parca esya koyup 1500 liraya kiraya veriyorlar. Hayatimin hatasi diyorum orda ev almamis olmama
Bnm çalışmam lazım bcm ya; (ikna etmek lazım evdekileribencede cok yuksek. Bız cektıgımızde 0.78dı. En az 2 sene bekleyıp bu arada pesınat bırıktırın derım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?