- 3 Nisan 2014
- 36.481
- 149.204
- 798
- Konu Sahibi Eslemimbebem
-
Hee neresi
Ayyy orası çok guzelllbizimkent..
Anladım canım, o zaman kırası uygun olan bır yere kıraya cıkın KV ıle yasamaktansa . Su an en almanız cok zor gozukuyor senı uzmek ıstemem ama. Baska odemelerımız de var dıyorsun, pesınat da yok.Cnm clssam satılık da alırız da istemiolar clsmami kızım bni çok ariyo
Onada inatçı kocam yanasmıyor. Ruhum daraliyor artık yaAnladım canım, o zaman kırası uygun olan bır yere kıraya cıkın KV ıle yasamaktansa . Su an en almanız cok zor gozukuyor senı uzmek ıstemem ama. Baska odemelerımız de var dıyorsun, pesınat da yok.
Bak sana bır hesap yapayım. 120bıne ev aldın dıyelım. En fazla 93bın kredı cıkar. 32 pesınat vermenız lazım. 93bını 10 yılda odersenız en uygun faız 1.09 ve aylık odemesı 1392 . Ihtıyac kredısını ayrı ceksenız o da 36 ay ıcın 1150tl kredısı. Yanı 2 kredı toplamı maasınıza denk gelıyor. Daha uygun evlerın de semtını begenmıyorsun dogal olarak. Illa ev alacam dıyorsan gırıs kat esenyurtta bakman lazım soyle 90bıne felan.
Hesabın doğru cnm artık hesabı gide gele çözdük is ev bulmakta içimize sinen 1 ayda oda hiç cikmadiAnladım canım, o zaman kırası uygun olan bır yere kıraya cıkın KV ıle yasamaktansa . Su an en almanız cok zor gozukuyor senı uzmek ıstemem ama. Baska odemelerımız de var dıyorsun, pesınat da yok.
Bak sana bır hesap yapayım. 120bıne ev aldın dıyelım. En fazla 93bın kredı cıkar. 32 pesınat vermenız lazım. 93bını 10 yılda odersenız en uygun faız 1.09 ve aylık odemesı 1392 . Ihtıyac kredısını ayrı ceksenız o da 36 ay ıcın 1150tl kredısı. Yanı 2 kredı toplamı maasınıza denk gelıyor. Daha uygun evlerın de semtını begenmıyorsun dogal olarak. Illa ev alacam dıyorsan gırıs kat esenyurtta bakman lazım soyle 90bıne felan.
Dedıgım gıbı alabılecegınız fıyatlara evlerın muhıtlerını begenmıyorsunuz dogal olarak. Torıum arka tarafına baktınızmı gırıs katı. Bence ılla yılarca oturucam dıye dusunmeden gırıs kat bır ev bakın, degerlenınce satarsınız ya da sız de calısırsanız satar baska alırsınız. Esenyurtta emlak ılanları var ama bılemıyorum nasıl evler. 80e felan evler var guya .0
Hesabın doğru cnm artık hesabı gide gele çözdük is ev bulmakta içimize sinen 1 ayda oda hiç cikmadi
Ankara da aldık. Toplam 220bine mal oldu. Eski bir ev ama en az yirmi yıllık varValla mi nerde ve ne kadara aldınız. Bklm biz ne kadara alcaz
Arıyorsun satıldı diolarDedıgım gıbı alabılecegınız fıyatlara evlerın muhıtlerını begenmıyorsunuz dogal olarak. Torıum arka tarafına baktınızmı gırıs katı. Bence ılla yılarca oturucam dıye dusunmeden gırıs kat bır ev bakın, degerlenınce satarsınız ya da sız de calısırsanız satar baska alırsınız. Esenyurtta emlak ılanları var ama bılemıyorum nasıl evler. 80e felan evler var guya .
Bahçe katmiAnkara da aldık. Toplam 220bine mal oldu. Eski bir ev ama en az yirmi yıllık var
Ne zmn duzelcekkiekonomi düzelse daha kolay olur. bu ekonomide ev almak çok zor
ruhun daralmasınOnada inatçı kocam yanasmıyor. Ruhum daraliyor artık ya
Zaten direk ilk girişte en uygun daireleriniz bahçe kati niz ne kadar diyoruz artikruhun daralmasın
O zaman muhıte cok bakmayıp esenyurtta bır ev bakın. Hem ıstedıgını yerde hem ıstedıgınız fıyata ev yokBahce katı bulabılırsınız belki
http://www.sahibinden.com/ilan/emla...a-hazir-krediye-uygun-satilik-230895861/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/emla...100m2-b.kati-sadece-89.000-tl-230172016/detay
Aaa oralar uçmuş 600 ne yaBen cekmekoyde bir sitede oturuyorum kira+aidat 1000 tl oduyorum ama su an bizim sitede kiraya verilen evler 1500 tl civari, satliklar da 3 yil once 200 bin civariydi su an 400 bin tl den asagi yok cunku metro geliyor. Bu arada fiyatlar krediye uygun olmadigi icin dusuk, civardaki diger sitelerde 600 binin altinda ev yok
Biz de bir donem 1000 tl kira odeyecegimize 1500 tl kredi odeyelim 10 yillik kredi cekelim diye dusunduk, arabayi da satip pesinat yapacaktik ama mumkun degil ev bulamadik umraniye ďudullu vs bakmadigimiz yer kalmadi, ustelik oyle buyuk olsun vs kriterlerimiz de yoktu sadece ben giris kat istemedim, olmadi, vazgectik gitti.
Sız yınede emlakcılara telefon bırakın, oyle bır ev denk geldıgınde dırek gıdıp bakarsınız. Bız bı ara bırakmıstık bı emlakcıya sureklı ev gostermeye calısıyodu bıze:)Arıyorsun satıldı diolar
Bıraktık cnm.bugün de aradılar yarın gitcez artık AKRABA olduk emlakcilarla:))Sız yınede emlakcılara telefon bırakın, oyle bır ev denk geldıgınde dırek gıdıp bakarsınız. Bız bı ara bırakmıstık bı emlakcıya sureklı ev gostermeye calısıyodu bıze:)
Pekı pesınat hıc ayarlıyamazmısınız. Borc alsanız bırınden elden odersınız faız yememıs olursunuz. Ins bulursunuz o fıyata ıstedıgınız gıbıBıraktık cnm.bugün de aradılar yarın gitcez artık AKRABA olduk emlakcilarla:))
Burda bızım karsımızda bı sıte yapılıyor 1+1ler 250-300, 2+1ler 300 450 arası gerısını sız dusunun. Artık evler aldı basını gıttı ben 160a cok ıyı almısım dıyorumAaa oralar uçmuş 600 ne ya
1500 kaç oda mesela. Büyük mu küçük mu.Ben cekmekoyde bir sitede oturuyorum kira+aidat 1000 tl oduyorum ama su an bizim sitede kiraya verilen evler 1500 tl civari, satliklar da 3 yil once 200 bin civariydi su an 400 bin tl den asagi yok cunku metro geliyor. Bu arada fiyatlar krediye uygun olmadigi icin dusuk, civardaki diger sitelerde 600 binin altinda ev yok
Biz de bir donem 1000 tl kira odeyecegimize 1500 tl kredi odeyelim 10 yillik kredi cekelim diye dusunduk, arabayi da satip pesinat yapacaktik ama mumkun degil ev bulamadik umraniye ďudullu vs bakmadigimiz yer kalmadi, ustelik oyle buyuk olsun vs kriterlerimiz de yoktu sadece ben giris kat istemedim, olmadi, vazgectik gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?