- 14 Mayıs 2009
- 4.482
- 1.094
- 173
- Konu Sahibi Eslemimbebem
-
Regnum var carrefour'un arkasına dusuyor.Esin daha iyi anlıyordur cnm ya iyi yapmışsın şimdi nerdesin
Esenyurttami3+1 145m2 ev genis, 3 cephesi acik, site ozellikleri fena degil, havuzu cocuk parki otoparki falan var ama civar gecekondu semti, yeni yapilaniyor. Site de kooperatif olarak yapilmis, iscilik berbat, 10-15 yillik yanilmiyorsam. En onemlisi fiyattaki artis, biz buraya geleli 3 sene oluyor, evi tuttugumuzda 700 kira 100 aidatti, simdi kira 800 aidat 200 oldu. Yeni kiracılar cepheye gore en az 1300 kira 200 aidat oduyor. Satis fiyatlari zaten 2 katina cikti, resmen 2013 de 200 bin liraya aldiklari evleri 400 bine satiyorlar. Bos da kalmiyor aliniyor, krediye uygun olmadigi halde, millette para var
O taraflar inanilmaz degerlendi zaten, innovia 1 yapilirken 2+1 evleri 90 bine aldi arkadaslarim su an ya 3 kati fiyata satiyorlar ya da icine bikac parca esya koyup 1500 liraya kiraya veriyorlar. Hayatimin hatasi diyorum orda ev almamis olmama
İnşallah olur cnm sen nerdesinmaalesef siyasi belirsizlikle hersey kotuye giidyor
dolar 3 u geçti euro 4 oalcak diyolar buda enflasyon demek,n kriz demek
insanlar i$siz kalicak is yerleri kapatilacak demek, insalalh boyle seyler olmaz
benimde evim yok keske olsa ama bu gisile zor v..
Biliyorum cnm çok gezdik oralarıRegnum var carrefour'un arkasına dusuyor.
Sakın huzurlu yer olmalı yaorası bana cok kalabalık gelıyor ben baktımda oraya. Bır de gıren cıkan bellı degıl haberlere de cıktı malum:) Degerlenme konusunda haklısınız, bızımde Carrefoour'a yanı E5'e arabayla 1dk ama yurume yolu sıkıntılı bıra, o da duzelse daha da artar dıye dusunuyorum
ben yurt diisndayimİnşallah olur cnm sen nerdesin
İnnovia nin orda da ev çok baktık orda uygun da evler sığınak gibi3+1 145m2 ev genis, 3 cephesi acik, site ozellikleri fena degil, havuzu cocuk parki otoparki falan var ama civar gecekondu semti, yeni yapilaniyor. Site de kooperatif olarak yapilmis, iscilik berbat, 10-15 yillik yanilmiyorsam. En onemlisi fiyattaki artis, biz buraya geleli 3 sene oluyor, evi tuttugumuzda 700 kira 100 aidatti, simdi kira 800 aidat 200 oldu. Yeni kiracılar cepheye gore en az 1300 kira 200 aidat oduyor. Satis fiyatlari zaten 2 katina cikti, resmen 2013 de 200 bin liraya aldiklari evleri 400 bine satiyorlar. Bos da kalmiyor aliniyor, krediye uygun olmadigi halde, millette para var
O taraflar inanilmaz degerlendi zaten, innovia 1 yapilirken 2+1 evleri 90 bine aldi arkadaslarim su an ya 3 kati fiyata satiyorlar ya da icine bikac parca esya koyup 1500 liraya kiraya veriyorlar. Hayatimin hatasi diyorum orda ev almamis olmama
Aaaa kiyamam sana bnben yurt diisndayim
ne burda evim var ne Tr de :))
Büyükçekmece de de öyle evler vr denize 0.zaten oralarda da bkczOrda genellikle yazin yasayacagin yali yazlik evler daha hos oluyor
orası bana cok kalabalık gelıyor ben baktımda oraya. Bır de gıren cıkan bellı degıl haberlere de cıktı malum:) Degerlenme konusunda haklısınız, bızımde Carrefoour'a yanı E5'e arabayla 1dk ama yurume yolu sıkıntılı bıra, o da duzelse daha da artar dıye dusunuyorum
Esenyurttami
Zaten esenyurt aldı başını gidiyor iyice gelişti metroda geliyoevet aile olanlar oturmuyor zaten artık, özellikle innovia 2 ve 3 de olay eksik olmuyor, ben de denk geldim :) ama şahane bir yatırım oldu o dönem alanlar için.
istanbulda her yer giderek değer kazanıyor ama en çok kazananlar avrupa yakasında esenyurt, arnavutköy gibi yeni yapılanan bölgeler oldu. giderek de artacak gibi görünüyor.
ben çekmeköyde oturuyorum.
Yok cnm ya oda istiyo beraber gezioz evi emlakcilari olmuyo yani adam npsn onada uzuluomEvler pahalı filan değil, çünkü herkesin bütçesine göre ev bulunabilir.
Bence eşiniz ailesinin yanından ayrılmamak için pahalı gibi gösteriyor size. Bahane buluyor.
Evi aldıktan sonra her şekilde ödeniyor, borcu her şekilde bitiyor.
Yeter ki niyet olsun.
Bence bu mantık yanlıs. 2500tl maasla adam da dusunuyordur nasıl ev alayım dıye, borcunun her sekılde bıtmesı ıcın en az ıkı kısı calısmalı. Ya da her yıl ıyı bır artıs olmalı gelırde. Butceye gore ev olması demek pahalı olmadıgı anlamına gelmezkı.Evler pahalı filan değil, çünkü herkesin bütçesine göre ev bulunabilir.
Bence eşiniz ailesinin yanından ayrılmamak için pahalı gibi gösteriyor size. Bahane buluyor.
Evi aldıktan sonra her şekilde ödeniyor, borcu her şekilde bitiyor.
Yeter ki niyet olsun.
Sahibinden satan yok mu emlakçı olmadan bazı ev sahibiler emlakçıya vermiyor.Yok cnm ya oda istiyo beraber gezioz evi emlakcilari olmuyo yani adam npsn onada uzuluom
Ewet cnm o da kara kara dusunuyo fiyatlar faiz oranları yüksek bütçeye uygun da cikmiyoBence bu mantık yanlıs. 2500tl maasla adam da dusunuyordur nasıl ev alayım dıye, borcunun her sekılde bıtmesı ıcın en az ıkı kısı calısmalı. Ya da her yıl ıyı bır artıs olmalı gelırde. Butceye gore ev olması demek pahalı olmadıgı anlamına gelmezkı.
Ewet ewet var cnm öyle iyi oluyo komisyon da vermion rahat da bize denk gelmediSahibinden satan yok mu emlakçı olmadan bazı ev sahibiler emlakçıya vermiyor.
Bizde yarın bkcz. Desene aldik aldik yoksa yanarız sen nerde bkcnBiz de ev bakıyoruz. Hatta yarın bi yere daha bakacağız. Gerçekten çok pahalı. Yeni yıla girer girmez de neredeyse fiyatlar 2 katı olacakmış,benden söylemesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?