- 14 Mayıs 2009
- 4.482
- 1.094
- 173
- Konu Sahibi Eslemimbebem
-
Bence bu rıske gırmeyın , bu aydan ıtıbaren sankı ev almıs gıbı kredıyı atın koseye. Sız de kendınız ayrıca ayda en az 1 ceyrak almaya bakın, evde yapılacak ıslerı arastırın. 1-2 seneye faızler tekrar dusunce elınızde bır mıktar bırıkmısde olur hem. Ayda bıntl atmanız lazım sankı ev alıyormus gibi baska turlu zor gibi. Yıne pesınatınız yetmez ama ev alırken ıhtıyac kredısını daha az cekersınız boyleceEwet cnm o da kara kara dusunuyo fiyatlar faiz oranları yüksek bütçeye uygun da cikmiyo
Soyle bırsey de yapabılırsınızBence bu rıske gırmeyın , bu aydan ıtıbaren sankı ev almıs gıbı kredıyı atın koseye. Sız de kendınız ayrıca ayda en az 1 ceyrak almaya bakın, evde yapılacak ıslerı arastırın. 1-2 seneye faızler tekrar dusunce elınızde bır mıktar bırıkmısde olur hem. Ayda bıntl atmanız lazım sankı ev alıyormus gibi baska turlu zor gibi. Yıne pesınatınız yetmez ama ev alırken ıhtıyac kredısını daha az cekersınız boylece
Bi bklm.cnm.bu gidişle bulamazsak bn clscm kafaya koydum yaBence bu rıske gırmeyın , bu aydan ıtıbaren sankı ev almıs gıbı kredıyı atın koseye. Sız de kendınız ayrıca ayda en az 1 ceyrak almaya bakın, evde yapılacak ıslerı arastırın. 1-2 seneye faızler tekrar dusunce elınızde bır mıktar bırıkmısde olur hem. Ayda bıntl atmanız lazım sankı ev alıyormus gibi baska turlu zor gibi. Yıne pesınatınız yetmez ama ev alırken ıhtıyac kredısını daha az cekersınız boylece
Aslında buda güzel fikirSoyle bırsey de yapabılırsınız
Esınız ıhtıyac kredısı ceksın sımdı , atıyorum ev kredısıne ayda 1000tl odeyeceksenız ıhtıyacı da aylık 1000tl odemelı cekın 2 yıl, bu parayıda faıe koyun ve hıc dokunmayın. 2 sene sonra ıhtıyac kredısı bıttıgınde ev bakarsınız. Bılmıyorum bana daha mantıklı geldı
Canım esyayı neden aldınızkı evı almadan. Esyaya gore ev alınmaz tabıkı, butcenıze uygun hangı ev varsa onu almıyacakmısınız sonucta , daha buyuk evlerde daha pahalı dogal olarak.Kızlar şimdi biz eşyaları aldik ya m2 yüksek olan eşyalar soğan ev istioz m2 küçük evlere götürüyorlar bide diyolar ki eşyaya göre ev bakmayın emlakcilar diyo e napcaz bu eşyaları atcaz mi tövbeeee.yatağımiz büyük mesela nasıl sıgcak.mesela kizimin beşiği Ranza olcak ayarlanıyo.napcaz eşyaya göre ev bakilmamalimi sizce
Valla bende ev baktim bi kac kere hala bakiyorum.. eger icime ve cebime sinen bi ev olaursa bi nebzede olsun esyayi gozardi ediyorum. Ya 1 odasi filan. Yoksa zor cnku isterizki genis evler ama fiyatlar metrakreyle artiyorKızlar şimdi biz eşyaları aldik ya m2 yüksek olan eşyalar soğan ev istioz m2 küçük evlere götürüyorlar bide diyolar ki eşyaya göre ev bakmayın emlakcilar diyo e napcaz bu eşyaları atcaz mi tövbeeee.yatağımiz büyük mesela nasıl sıgcak.mesela kizimin beşiği Ranza olcak ayarlanıyo.napcaz eşyaya göre ev bakilmamalimi sizce
canım bizim çevremizde de o kadar çok ev arayan var ki fiyatlar pahalı birde bizim burada çok evde yok.Ev almak istiyoruz hemen hemen hergün geziyoruz fiyatlar uçmuş faiz tavan napcaz ya
Ewet cnm da bizde ewe çıkınca 1500 dan aşağı kredi ödenmior e onu odersek eşya nasıl alcaz diye aldik onunda 3 ayı kaliyoCanım esyayı neden aldınızkı evı almadan. Esyaya gore ev alınmaz tabıkı, butcenıze uygun hangı ev varsa onu almıyacakmısınız sonucta , daha buyuk evlerde daha pahalı dogal olarak.
Sorma en uygun diye sorunca 160 dan basliyo diyorlar oda bahçe kati300 milyar civarında iyi bir ev ..
Bizim için almak İmkansız. .
Ewet cnm çünkü daha degerlenıyo artiyo şimdi aldın aldın. Borca görmeden bişeye sahip olamiongeçen seneye oranla %6 ev fiyatları artmış hatta taşıt vs sürekli artıyor vakit kaybetmeden uygun bir ev bulup borca girin derim beklemek para kaybı
Neresi cnmcanım bizim çevremizde de o kadar çok ev arayan var ki fiyatlar pahalı birde bizim burada çok evde yok.
Para olsaEv alınacak dönem değil bence ne olacağı belli değil. Paranızı dolar euro altına bölüp saklayın bence..
Cnm ödeme 1.500 olacak sekilde 120 bin e kadarEv almadan eşya almak çok mantıklı değil aldığınız eve eşyalar büyük olabilir uymayabilir. O yüzden de ev bulmakta zorlaniyorsunuz su an. Ne kadara kadar düşünüyorsunuz peki evi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?