Evler niye bu kadar pahali:(((

Ewet cnm o da kara kara dusunuyo fiyatlar faiz oranları yüksek bütçeye uygun da cikmiyo
Bence bu rıske gırmeyın , bu aydan ıtıbaren sankı ev almıs gıbı kredıyı atın koseye. Sız de kendınız ayrıca ayda en az 1 ceyrak almaya bakın, evde yapılacak ıslerı arastırın. 1-2 seneye faızler tekrar dusunce elınızde bır mıktar bırıkmısde olur hem. Ayda bıntl atmanız lazım sankı ev alıyormus gibi baska turlu zor gibi. Yıne pesınatınız yetmez ama ev alırken ıhtıyac kredısını daha az cekersınız boylece

Soyle bırsey de yapabılırsınız

Esınız ıhtıyac kredısı ceksın sımdı , atıyorum ev kredısıne ayda 1000tl odeyeceksenız ıhtıyacı da aylık 1000tl odemelı cekın 2 yıl, bu parayıda faıe koyun ve hıc dokunmayın. 2 sene sonra ıhtıyac kredısı bıttıgınde ev bakarsınız. Bılmıyorum bana daha mantıklı geldı

Kızlar şimdi biz eşyaları aldik ya m2 yüksek olan eşyalar soğan ev istioz m2 küçük evlere götürüyorlar bide diyolar ki eşyaya göre ev bakmayın emlakcilar diyo e napcaz bu eşyaları atcaz mi tövbeeee.yatağımiz büyük mesela nasıl sıgcak.mesela kizimin beşiği Ranza olcak ayarlanıyo.napcaz eşyaya göre ev bakilmamalimi sizce

Bi bklm.cnm.bu gidişle bulamazsak bn clscm kafaya koydum ya

Aslında buda güzel fikir

Canım esyayı neden aldınızkı evı almadan. Esyaya gore ev alınmaz tabıkı, butcenıze uygun hangı ev varsa onu almıyacakmısınız sonucta , daha buyuk evlerde daha pahalı dogal olarak.

geçen seneye oranla %6 ev fiyatları artmış hatta taşıt vs sürekli artıyor vakit kaybetmeden uygun bir ev bulup borca girin derim beklemek para kaybı

Valla bende ev baktim bi kac kere hala bakiyorum.. eger icime ve cebime sinen bi ev olaursa bi nebzede olsun esyayi gozardi ediyorum. Ya 1 odasi filan. Yoksa zor cnku isterizki genis evler ama fiyatlar metrakreyle artiyor

Kendi evine çıkmadığın sürece biriktirmek zor olur. Ayrı yaşasan hesabını kitabını tam yaparsın. İnşallah bütçene göre bulursun, şu an çok pahalı faizler de uçuk

Ev almadan eşya almak çok mantıklı değil aldığınız eve eşyalar büyük olabilir uymayabilir. O yüzden de ev bulmakta zorlaniyorsunuz su an. Ne kadara kadar düşünüyorsunuz peki evi.

ben istanbuldayım bizde ev almak istiyoruz ama bu fiyatlarla istanbulda ev almam imkansız.o yuzden şehir dısından almayı dusunuyoruz.yatırım amaçlı..
bizim mahallede de bir insaat bitmeden diğeri baslıyor.anlamadım gitti bu işi..biten binalarada bakıyorum hep boş çok pahalı oldugu için satılmıyor.

Ev alınacak dönem değil bence ne olacağı belli değil. Paranızı dolar euro altına bölüp saklayın bence..

Canım esyayı neden aldınızkı evı almadan. Esyaya gore ev alınmaz tabıkı, butcenıze uygun hangı ev varsa onu almıyacakmısınız sonucta , daha buyuk evlerde daha pahalı dogal olarak.
Ewet cnm da bizde ewe çıkınca 1500 dan aşağı kredi ödenmior e onu odersek eşya nasıl alcaz diye aldik onunda 3 ayı kaliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…