- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 73
- 38
- Konu Sahibi Eslemimbebem
-
2500 ama odedigimiz iki yer de vrpekı gelırınız ne kadar. Tek maas oldugu ıcın soruyorum, gelırınıze gore daha saglıklı bır yorum yapabılırız
Cok guzel yer ama kentsel dönüşüm oluyo dediler bugün zaten almak istesek bile fiyat ucuk
Siteler kısmına baktık bugün eşimin işyerinden arkadaşına gittik orda otryo ewe bayildim ya keşke hepimizin öyle evi olsasakın fiyat uçuk olmasa bile ordan almayın.. gürpınar köyün içinde alın daha iyi..kayıyor arkadaşta söylemiş.. her yıl düzenli kayma var .. o meşhur site varya her yıl düzenli kazık çakılıyor ..
beylikdüzü uçtu son senelerde acaip şekilde bende hayret ediyorum..
Valla mi nerde ve ne kadara aldınız. Bklm biz ne kadara alcazBiz de yaz tatilinde hep ev baktık. Hayır evi beğensen başka sorunlar çıkıyor. Mesela iki ev beğendik ikisinde de kredi sorunu vardı. Yeni evlerde de özellikle tamamlanmış yeni evlerde de çok oluyor. 100binden fazla kredi çektirmeye yanaşmıyorlar vs. Biz bi tane zar zor bulup aldık bakalım borcunu da bitirsin Allah. Darısı başınıza ne zor biliyorum
Amasya merzifon canimNerdesin ki
Himm uzak uygun mu orda pekiAmasya merzifon canim
fiyat bakimindan her yer artık aynı malesef ege den doğuya geldim ben 170 bin küsur benimde alım ve satım olaylarim, benim bahsettiğim fiyatlar yaz kış dönemlerindeki fiyat farkıİstanbul pahalı cmm sen nerdesin ki
Siteler kısmına baktık bugün eşimin işyerinden arkadaşına gittik orda otryo ewe bayildim ya keşke hepimizin öyle evi olsa
Bi tek esenyurt uygun orası da içimize sinmiyofiyat bakimindan her yer artık aynı malesef ege den doğuya geldim ben 170 bin küsur benimde alım ve satım olaylarim, benim bahsettiğim fiyatlar yaz kış dönemlerindeki fiyat farkı
Yok canim ne uygunu diyorum ya küçük yer olduğu haldeHimm uzak uygun mu orda peki
Amin cnm.sen orda mi otryninşallah gönlünüze göre bulursunuz.. siteler kısmında düşünüyorsanızda deprem riskini gözardı etmeyin kesinlikle.. bak ben depremi orda yaşadım arkamızdaki bina yıkıldı.. evler pek sağlam değil ne yazık ki orda..
100 e kaldiysa iyiYok canim ne uygunu diyorum ya küçük yer olduğu halde
130 140 larda bazıları bina yaşı 10 olan oda 100 falan
Canım bebegınızde var, senı anlıyorum ama bence once ev almaktansa uygun kırası olan bır yere kıraya cıkın, pesınatsız cok zor ev almanız. Hem bu arada kıradayken sız de ıs bulsanız mesela cocuga da kv bakar ve bırıkım yaparsınız2500 ama odedigimiz iki yer de vr
Onlarda güzel değil ki100 e kaldiysa iyi
Amin cnm.sen orda mi otryn
Cnm clssam satılık da alırız da istemiolar clsmami kızım bni çok ariyoCanım bebegınızde var, senı anlıyorum ama bence once ev almaktansa uygun kırası olan bır yere kıraya cıkın, pesınatsız cok zor ev almanız. Hem bu arada kıradayken sız de ıs bulsanız mesela cocuga da kv bakar ve bırıkım yaparsınız
Ewet aslında daha uygun olması lazimOnlarda güzel değil ki
Üstelik eve girince bakım falan yapmak gerekiyo
Yani her yerde aynı burası küçük yer olduğu halde böyle.
Hee neresiyok canım beylikdüzündeyim ben şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?