- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 73
- 38
- Konu Sahibi Eslemimbebem
-
Kendiniz oturmayacak misinizben istanbuldayım bizde ev almak istiyoruz ama bu fiyatlarla istanbulda ev almam imkansız.o yuzden şehir dısından almayı dusunuyoruz.yatırım amaçlı..
bizim mahallede de bir insaat bitmeden diğeri baslıyor.anlamadım gitti bu işi..biten binalarada bakıyorum hep boş çok pahalı oldugu için satılmıyor.
Para olsa
Ewet eski yapılı evlerın m2 büyük şimdiki ler 70 80m2Valla bende ev baktim bi kac kere hala bakiyorum.. eger icime ve cebime sinen bi ev olaursa bi nebzede olsun esyayi gozardi ediyorum. Ya 1 odasi filan. Yoksa zor cnku isterizki genis evler ama fiyatlar metrakreyle artiyor
Ewet zaten kiti kıtna gidio biriktirmek nerdeKendi evine çıkmadığın sürece biriktirmek zor olur. Ayrı yaşasan hesabını kitabını tam yaparsın. İnşallah bütçene göre bulursun, şu an çok pahalı faizler de uçuk
Hmmm döviz iyi para ediyo dimi.bazı emlakcilar pesinat i falan çektiğin paradan hallediyor Eksper e fazla gösterip eviO zaman zaten girmeyin bu yük altına. Çok zor peşinatsız. 2 3 yıl atın kenara krediye vermeyi düşündüğünüz parayı ama döviz olarak.
yok canım işimiz istanbulda.bursa taraflarında almayı dusunuyoruz kiraya veririz hiç degilse elimizde bir mulk olur.Kendiniz oturmayacak misiniz
Aynen cnm şimdi herkes yatırımlk alıyo alıyo satiyorlar kiraya kendi kiraya ordaki parayi da oturduğu ewe yada ew onunsa oda ona karyok canım işimiz istanbulda.bursa taraflarında almayı dusunuyoruz kiraya veririz hiç degilse elimizde bir mulk olur.
gerçi 1 sene daha bekleyeceğiz fiyatlar dusmeyip daha da artarsa planımız bu
istanbulda ev almak hayal oldu artık
Cnm ödeme 1.500 olacak sekilde 120 bin e kadar
Ewet cnm ınsallahh şimdi de gidicez ev bkmya ınsallahh bulmuş olarak donerizO fiyata İstanbul gibi bir yerde çok zor. İnşallah bulursunuz ama.
Ewet haklısın biz ewe çıkarsak ödeyemyiz diye aldikEv yokken neden eşya aldınız ki?
Bu kadar gereksiz masraf yapılır mı?
Ben olsam kanepede yatarım ama kayınvalidemden de ayrılırım. Yatak çok büyük demişsiniz ya.
Artık eskisi gibi büyük değil ki evler.
o krediyi öderken kendisi nerde kalıcak ?münkünse şöyle 85-100 bin tl lik evlere bak,
al onu kiraya ver, kirasının üstüne biraz da sen koy, aylık kredisini öde
evin borcu bitince de, sat, daha güzel bir ev bak, böylelikle peşinatın yüksek, çekeceğin kredi daha düşük olacak
ayrıca ülkenin durumudda sıkıntılııııFaiz oranları çok yüksek elinizde yüksek bir peşinat yok ise ve işiniz garanti değil ise kesinlikle borca girmeyin.
Hmmm döviz iyi para ediyo dimi.bazı emlakcilar pesinat i falan çektiğin paradan hallediyor Eksper e fazla gösterip evi
Ewet cnm da bizde ewe çıkınca 1500 dan aşağı kredi ödenmior e onu odersek eşya nasıl alcaz diye aldik onunda 3 ayı kaliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?