- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 73
- 38
- Konu Sahibi Eslemimbebem
-
Eslerimize yazık bütün gün çalışıp didniyor sonuç ne elde var 0Yaşam,yaşamak ucuz değil ki evler ucuz olsun..
Tam olarak onu demek ıstemedım. Evın gercek brutm2 ıle tapuda yazanın aynı olması lazım. Bazen tapuda yazan daha kucuk oluyor. Sadece m2 degıl muhıte, cevre evlerın fıyatlarına vs bakılarak expertız degerı cıkıyor. Bızım sıtede allahtan tam degerı kadar cıktı.Zaten eski konutların m2 yüksek olduğu için daha çok kredi cikiyo
Aaaa iyi sen şanslısin tamam dikkat ederim cnmTam olarak onu demek ıstemedım. Evın gercek brutm2 ıle tapuda yazanın aynı olması lazım. Bazen tapuda yazan daha kucuk oluyor. Sadece m2 degıl muhıte, cevre evlerın fıyatlarına vs bakılarak expertız degerı cıkıyor. Bızım sıtede allahtan tam degerı kadar cıktı.
7 ay öncesine kadar bende senin gibiydim içine sinen bir ev olması çok önemli Allah yardımcın olsun umarım istediğin gibi bir ev alırsınAaa tavsiyen için Sağol cnm bklm
Aynen öyle :/Eslerimize yazık bütün gün çalışıp didniyor sonuç ne elde var 0
Ne kadar zamanda buldun.amin cnm isteyen herkese7 ay öncesine kadar bende senin gibiydim içine sinen bir ev olması çok önemli Allah yardımcın olsun umarım istediğin gibi bir ev alırsın
Yalann soyluyorsunnn nnayir yalannAaa niye alamıyorsunız tr de ferah lüks içinde yaşıyoruz ya alım gücümüzde kat be kat arttık yoksa hepsi yalanmı
Kıyamam cnm yaAynen öyle :/
Öğrenci olarak babama üzülüyorum..
Dediğiniz gibi elde var sıfır.. :/
HeheheheAaa niye alamıyorsunız tr de ferah lüks içinde yaşıyoruz ya alım gücümüzde kat be kat arttık yoksa hepsi yalanmı
Ne bileyim bizi hep öyle kandırıyorlarYalann soyluyorsunnn nnayir yalann
İstiyorum da cnm kızım daha 15 aylik emiyo da; (pesinatsiz ev alma fikri ....Allah kolaylik versin.
eger cocuk yoksa bence sizde calisip kredi odemesini kolaylastirabilirsiniz
1 ayda bulduk, ıcıme sındı derken sıte oldugu ıcın ve ıcınde marketten kuafore hersey oldugu ıcın ıcıme sındı ama sımdıkı aklım olsa balkonsuz ev almazdım. Ne kada ekmek o kadar kofte derler ya:)Peki kızlar ne kadar aradin iz kaç ayda buldunuz içinize sindi mi komşular çevre hersey.bide sizler de calisiomusunuz
Benim biraz şans mı diyelim tesadüf mu evim 1 sene satılık kaldı ocakta düşük fiyata sattık çünkü muhitte ki ev fiyatlarida düşmüştü 1 ayda hemde başka bir şehirde bulup taşındık Allahtan aldığım evide değerinin altında altında aldık kaybımız olmadı çok şükür. Birde imara yeni açılmış yerler ilk başta fiyatları uygun oluyor 3,5 senede fiyatta fark ediyor tabi ıstanbul nasıl bilemem ama her yerde aynıdır bu sistemNe kadar zamanda buldun.amin cnm isteyen herkese
yazik kuzuya dokunmayinİstiyorum da cnm kızım daha 15 aylik emiyo da; (
Hiç sorma ya faiz tavan bide bu siyasi olaylar
Yapacak bişey yok yuvarlanıp gidiyoruz ışte gittiği yere kadarNe bileyim bizi hep öyle kandırıyorlar
Ben de hamıleyım ve calısıyorumİstiyorum da cnm kızım daha 15 aylik emiyo da; (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?