Evler niye bu kadar pahali:(((

Zaten eski konutların m2 yüksek olduğu için daha çok kredi cikiyo
Tam olarak onu demek ıstemedım. Evın gercek brutm2 ıle tapuda yazanın aynı olması lazım. Bazen tapuda yazan daha kucuk oluyor. Sadece m2 degıl muhıte, cevre evlerın fıyatlarına vs bakılarak expertız degerı cıkıyor. Bızım sıtede allahtan tam degerı kadar cıktı.

Aaaa iyi sen şanslısin tamam dikkat ederim cnm

Aaa niye alamıyorsunız tr de ferah lüks içinde yaşıyoruz ya alım gücümüzde kat be kat arttık yoksa hepsi yalanmı

Peki kızlar ne kadar aradin iz kaç ayda buldunuz içinize sindi mi komşular çevre hersey.bide sizler de calisiomusunuz

pesinatsiz ev alma fikri ....Allah kolaylik versin.
eger cocuk yoksa bence sizde calisip kredi odemesini kolaylastirabilirsiniz

Peki kızlar ne kadar aradin iz kaç ayda buldunuz içinize sindi mi komşular çevre hersey.bide sizler de calisiomusunuz
1 ayda bulduk, ıcıme sındı derken sıte oldugu ıcın ve ıcınde marketten kuafore hersey oldugu ıcın ıcıme sındı ama sımdıkı aklım olsa balkonsuz ev almazdım. Ne kada ekmek o kadar kofte derler ya:)

Calısıyorum ve calısmazam odememız ımkansızdı

Ne kadar zamanda buldun.amin cnm isteyen herkese
Benim biraz şans mı diyelim tesadüf mu evim 1 sene satılık kaldı ocakta düşük fiyata sattık çünkü muhitte ki ev fiyatlarida düşmüştü 1 ayda hemde başka bir şehirde bulup taşındık Allahtan aldığım evide değerinin altında altında aldık kaybımız olmadı çok şükür. Birde imara yeni açılmış yerler ilk başta fiyatları uygun oluyor 3,5 senede fiyatta fark ediyor tabi ıstanbul nasıl bilemem ama her yerde aynıdır bu sistem

İstiyorum da cnm kızım daha 15 aylik emiyo da; (
Ben de hamıleyım ve calısıyorum 15 aylık olana kadar kendım bakmam hayal, en fazla 3,4 ay ucretsız ızın kullasam luks dıyorum. Bence sız yavastan ıs arayın, tabı esınızın gelırı yuksekse bılemem de eger pesınatsız ev alacaksanız en azından sız pesınatı kredı cekersınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…