Evler niye bu kadar pahali:(((

Oda bişey mi biz ilçede yaşıyoruz burda bile evler 130 dan başlıyor sıfır evler 10 senelik olanlar 100 falan kaldi ki oralar nasıl olsun

canim simdi evler hep balkonsuz malesef.
butun plazalar,residensler yani lux yapilarin hepsi balkonsuz

Bizimde 1 ayı geçiyo arayalı bnde clsmk istiyorum

canim simdi evler hep balkonsuz malesef.
butun plazalar,residensler yani lux yapilarin hepsi balkonsuz
Bızımkı lux sayılmaz:) Ya balkon onemlı cunku bızde ardıye tarzı bı depolama alanı yok. Camasılarları felan odada asıyorum, cocuk olunca salonda asarım artık:) Yatak odam buyuk olda balkonu dert etmez oraya kocaman bı dolap yaptırırdım ıvır zıvırımı toplasın dıye. Karsımızdakı sıtede aynı yukseklıkde ama balkonu var, ordada sosyal donatı bızımkı kadar yok ama, ılerde belkı burayı satar Istanbuldan gıdersek elımızdekı parayla ıstedıgımız evı alabılırız belkı

İstanbul pahalı cmm sen nerdesin ki

Cnm bn istiyorum da eşim yanasmıyor pek olurda ev alırsak sikisirsak diyo bide kizim beni çok ariyo ewden çıkalım hemen anne babaaaa

balkonsuzluk cok zor,iyi bilirim.benim 1 balkonum var o bile yetersiz.camasirlara kurutma makinasi kullaniyorum .yani asacak yerim yok

Bn avcilarda oturuyorum da beylikduzu Büyükçekmece istiyoruz uygun yerler esenyurt da var orayı da biz istemiyoruz bugün gurpinar a gittik bayildim ya

gür pınarda denize yakın apartman var. genelde boş. nereye baktığını bilmiyorum ama. kayan binalar var. iyice araştırın almadan önce. yeri sağlam olmadığı için kayıyormuş.

balkonsuzluk cok zor,iyi bilirim.benim 1 balkonum var o bile yetersiz.camasirlara kurutma makinasi kullaniyorum .yani asacak yerim yok
Kurutma makınesı koyacak yerımde yok banyoda .Zor evet ama kendı evım dıye avunuyorum. 2 senede 100bın kar etmem de sevındırıyo, ılerde daha ıyısını alabılırım umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…