- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.623
- 498
- Konu Sahibi Eslemimbebem
-
canim simdi evler hep balkonsuz malesef.1 ayda bulduk, ıcıme sındı derken sıte oldugu ıcın ve ıcınde marketten kuafore hersey oldugu ıcın ıcıme sındı ama sımdıkı aklım olsa balkonsuz ev almazdım. Ne kada ekmek o kadar kofte derler ya:)
Calısıyorum ve calısmazam odememız ımkansızdı
Bizimde 1 ayı geçiyo arayalı bnde clsmk istiyorum1 ayda bulduk, ıcıme sındı derken sıte oldugu ıcın ve ıcınde marketten kuafore hersey oldugu ıcın ıcıme sındı ama sımdıkı aklım olsa balkonsuz ev almazdım. Ne kada ekmek o kadar kofte derler ya:)
Calısıyorum ve calısmazam odememız ımkansızdı
Bızımkı lux sayılmaz:) Ya balkon onemlı cunku bızde ardıye tarzı bı depolama alanı yok. Camasılarları felan odada asıyorum, cocuk olunca salonda asarım artık:) Yatak odam buyuk olda balkonu dert etmez oraya kocaman bı dolap yaptırırdım ıvır zıvırımı toplasın dıye. Karsımızdakı sıtede aynı yukseklıkde ama balkonu var, ordada sosyal donatı bızımkı kadar yok ama, ılerde belkı burayı satar Istanbuldan gıdersek elımızdekı parayla ıstedıgımız evı alabılırız belkıcanim simdi evler hep balkonsuz malesef.
butun plazalar,residensler yani lux yapilarin hepsi balkonsuz
İstanbul pahalı cmm sen nerdesin kiBenim biraz şans mı diyelim tesadüf mu evim 1 sene satılık kaldı ocakta düşük fiyata sattık çünkü muhitte ki ev fiyatlarida düşmüştü 1 ayda hemde başka bir şehirde bulup taşındık Allahtan aldığım evide değerinin altında altında aldık kaybımız olmadı çok şükür. Birde imara yeni açılmış yerler ilk başta fiyatları uygun oluyor 3,5 senede fiyatta fark ediyor tabi ıstanbul nasıl bilemem ama her yerde aynıdır bu sistem
Sağol cnm hep dua ediom sende bna etyazik kuzuya dokunmayinemsin daha.ben cocuk yoksa diye dedim.
kismette ne varsa o olur.hayirlisini isteyin,illa olsun demeyin lutfen.bol sans
Haklısın cnmKaos ortami bitene kadar erteleyin derim.
Cnm bn istiyorum da eşim yanasmıyor pek olurda ev alırsak sikisirsak diyo bide kizim beni çok ariyo ewden çıkalım hemen anne babaaaaBen de hamıleyım ve calısıyorum15 aylık olana kadar kendım bakmam hayal, en fazla 3,4 ay ucretsız ızın kullasam luks dıyorum. Bence sız yavastan ıs arayın, tabı esınızın gelırı yuksekse bılemem de eger pesınatsız ev alacaksanız en azından sız pesınatı kredı cekersınız.
Nerdesin kiOda bişey mi biz ilçede yaşıyoruz burda bile evler 130 dan başlıyor sıfır evler 10 senelik olanlar 100 falan kaldi ki oralar nasıl olsun
balkonsuzluk cok zor,iyi bilirim.benim 1 balkonum var o bile yetersiz.camasirlara kurutma makinasi kullaniyorum .yani asacak yerim yokBızımkı lux sayılmaz:) Ya balkon onemlı cunku bızde ardıye tarzı bı depolama alanı yok. Camasılarları felan odada asıyorum, cocuk olunca salonda asarım artık:) Yatak odam buyuk olda balkonu dert etmez oraya kocaman bı dolap yaptırırdım ıvır zıvırımı toplasın dıye. Karsımızdakı sıtede aynı yukseklıkde ama balkonu var, ordada sosyal donatı bızımkı kadar yok ama, ılerde belkı burayı satar Istanbuldan gıdersek elımızdekı parayla ıstedıgımız evı alabılırız belkı
konu sahibi kirada oturmuyor zaten, eşinin ailesiyle yaşıyorlarpardon ama zaten kira da oturan bir insan için bu mantıklı gelmiyor hiç.
ama geliri yüksek olur biraz o ayrı tabi ki..
Bn avcilarda oturuyorum da beylikduzu Büyükçekmece istiyoruz uygun yerler esenyurt da var orayı da biz istemiyoruz bugün gurpinar a gittik bayildim ya
Kurutma makınesı koyacak yerımde yok banyoda .Zor evet ama kendı evım dıye avunuyorum. 2 senede 100bın kar etmem de sevındırıyo, ılerde daha ıyısını alabılırım umarımbalkonsuzluk cok zor,iyi bilirim.benim 1 balkonum var o bile yetersiz.camasirlara kurutma makinasi kullaniyorum .yani asacak yerim yok
Ewet kv beraber otryzkonu sahibi kirada oturmuyor zaten, eşinin ailesiyle yaşıyorlar
Ewet bugün emlakcilar da onermedigür pınarda denize yakın apartman var. genelde boş. nereye baktığını bilmiyorum ama. kayan binalar var. iyice araştırın almadan önce. yeri sağlam olmadığı için kayıyormuş.
İnşallah allah gönlüne göre versinKurutma makınesı koyacak yerımde yok banyoda .Zor evet ama kendı evım dıye avunuyorum. 2 senede 100bın kar etmem de sevındırıyo, ılerde daha ıyısını alabılırım umarım
pekı gelırınız ne kadar. Tek maas oldugu ıcın soruyorum, gelırınıze gore daha saglıklı bır yorum yapabılırızEwet kv beraber otryz
Ahh o sabır olsaŞimdi ev almak icin uygun zaman degil bekleyin.. faizler ucuk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?