evlerimizde televizyon olmasa..

kendisine sordum tv karşısında bilinçli olamıyor musun diye? o yüzden iradesizi rahatça yazabiliyorum.. yalancı da demedim daha, kendisi bana her önüme gelene hakaret ettiğimi söyledi, ya hakaretin ne olduğunu bilmiyor yada iftira atmak, rahatlamak istiyor.. hakaretlerimi gösteremezse yalancı olmuş olmuyor mu? :))

evet gerilen sinirler de var, başta çok iyi başlamıştı aslında da sonradan bir iki kullanıcı yüzünden böyle oldu :)

Benim niyetim de aynen buydu en başından beri.
Tv kullanmayanin evi nasıl.bunu merek ediyordum yoksa tv kullanandan türlü laf yemek değil.

Bir iki kullanicidan biri sensin canim.
Bak ben bu foruma herkese muhalefet olmak için yazmıyorm yararlı buldugum şeyleri araştırıyorum.
Senden de rica ediyorum lütfen konumu terk et.

İşaretli yorumun için çok teşekkür ederim.Bahsettiğin kişiler kimler inan bilmiyorum ama her konuda neredeyse aynı şey oluyor birileri sinirleri geriyor sonra konu sahibi sinirli yazınca bu sefer iyi niyetli yanıt yazan alınıp o da kızıyor böyle ortaya karışık:))

Benim niyetim de aynen buydu en başından beri.
Tv kullanmayanin evi nasıl.bunu merek ediyordum yoksa tv kullanandan türlü laf yemek değil.
Çok haklısın.Evden T.V çıkarmak isteyen ilk bunu öğrenmek istiyor onsuz ne yaparız.?
Bu bile durumun vahimliğini gösteriyor.Tüm zamanı T.V doldurduğu için onsuzluk nasıl olacak?
Sizin bu sorunuz çak akılllıca.Çünkü birden T.V siz kalmak büyük bir boşluk olabilir ilk önce onun yerini dolduracak şeyler aramak lazım sizin.

canım bende istemiyordum ama almak orunda kaldık neyse. ama ben anten bağlatmadım karasal yayın karıncalarla ne kadar ızlenırse o kadar ızlıyor bende zaten çok bakmıyorum biri gelince açmıyorum. saat ondan sonra kapatıyorum artık biraz konuşalım dıyorum zaten tv ye bakmasa telefona bakıyor ya oyun ya twetter

herkes başta çok dalga gecmıstı ama simdi çok iyi yaptın diyor.... benim aklımdaki öpüşme sevişme sahnesi değil zamanı boşa geçirmemek...

Bir seyleri yasaklayip yoketmek yerine, o seyleri bilincli ve dogru kullanmayi ogrenmek daha mantikli.
Benim evimde var televizyon ama izlediklerim de takip ettiklerim de bellidir. Esim de televizyon izlese ne olur? Mac izlese ne olur?
Akilli ve iradesi olan biriyse, insana deger veriyorsa zaten neye ne kadar zaman ayiracagini bilir.

Evde Tv olmaması sizin tercihiniz ama bunun kararını tek başına veremezsiniz zira o evde eşinizle oturacaksınız ve onun da görüşlerini almanız önemli diye düşünüyorum.
Ben de evime Tv istememiştim ama sebebi internetten zaten herşeyi izleyebilirim düşüncesiydi ama ailem aldılar. Eve gittiğimde tv açık olur ya müzik dinlerim ya haber ya da birşeyler izlerim. İleride evlenirsem yenisini almayı düşünmem bir tane yeter diye ama sırf eşim maç izlemesin ya da uygunsuz görüntüler görmesin diye onun yerine karar verilebileceği düşüncesini doğru bulmadım.
Herkesin evlenmeden önce bir yaşam biçimi var evlenince 180 derece değişmesini bekleyemeyiz. Tv istememe düşüncenize saygı duyarım herkesin kendi kararıdır ama evlilikte ortak kararlara varılmalı ben istemiyorum o istiyor ne yapmalıyım gibi bir konuyu doğru bulmadım.

Bak ben bu foruma herkese muhalefet olmak için yazmıyorm yararlı buldugum şeyleri araştırıyorum.

Ne kadar güzel, insanlara faydalı olman :) ben muhalefet bir insan değilim tatlım, senin cevap veremeyince "uyuşturulmuş zihniyetler" tarzında hakaretinle konu sarpa sardı zaten :))

Bu yeni evlenecek kızlarımız evlerinde hep aşk içinde ,sarmaş dolaş , hep öpücükler içinde yaşanacağını sanıyorlar da birileri uyandırsın bu kızlarımızı,öyle değil hayat ,zaten öyle olsa çekilmez.ben şahsen böyle dipdipe bir hayat istemezdim,tv konusunda da yalnış düşünüyorsunuz ,öpüşme sahnesi olmayan şeyler izlleyin ,haber izleyin ,dünya gündeminden haberinizi olsun ,internette aynı şey fark yok ,hatta daha da tehlikeli .
Ben şahsen eşimle tv izllerken çok eğleniyoruz ,bir diziye takılıyoruz ,hakkında yorumlar yapıyoruz ,fikirlerimizi alıyoruz ,gülüşüyoruz ,inan bana daha çok eğleniyoruz ,daha güzel vakit geçiriyoruz.

benim evde 37 ekran bekarlıktan kalma tv var. bazen sadece ses olsun diye açarım. eşim eve gelince haber izleriz ve maç izleriz. o kadar. ekstra bilgi yarışması tercih ederiz. bu tv bize yetiyor ama gel gör ki şimdi büyük ledler moda bizimle aynı zamanda evlenen herkes 1 değil 2-3 tane led tv aldık siz hala bu tv izliyorsunuz diye laf söylüyorlar. acayip sinir oluyoruz sizene kardeşim biz böyle mutluyuz paramız yok keyfimize yeten bu bizde idare ediyoruz. ama bu devirde gösterişsiz ev sahibi olmak yadırganıyor. kulaklarınızı çevreye tıkarım derseniz tv almayın. ama gelecek laflara da hazır olun.

Katiliyorum.cinayetler yokmuydu.tarihi bi arastirsin bakalim.atilan bombalar.hamile kadinlara yapilan iskenceler.hirsizlar.neler neler.televizyona basina bunu baglamak cok gulunc

Burası ne sizin konunuz nede başkasının konusu burası bütün kadınlara ait bir site,o yüzden site kuralları gereği ne siz nede başkası konumu terk et diyemez,isteyen herkes istediği konuya yorum yazar konuma cevap yazma yada konumu terk et gibi bir düşünce olmaz.

Sizin gibi düşünen insanlara 'ay canııım, çok haklısın.', tersini söyleyenlere 'uyuşturulmuş zihniyet.'
Sevişmenin, öpüşmenin neresi kötü, anlamıyorum. Siz sanırım müstakbel eşinizle bakışlarla halledeceksiniz bu işleri. Bir kez daha söylüyorum, bu tamamen NİYET meselesi. İnsanın fikri neyse zikri de odur diye boşuna demiyorlar. Bir dizide öpüşme sahnesi görünce hemen yanımızdakinin dudağına yapışmıyoruz biz tv izleyenler olarak.

Cinayetler yıllardır var bu hayatta. Evinde tv olmayan insanların hepsi çok mu namuslu? Hepsinin aklından sadece iyi şeyler mi geçiyor? Yapmayın Allah aşkına, bu düşünce oldukça komik.

Kocam 7/24 benimle ilgilensin diye bir şey de yok. Adam isterse izler maçı, her türlü izler. Her şey sizin elinizde. Ha derseniz ki bunlar kötülüklerin anası, o zaman internet de kullanmayacaksın kardeşim.
En basit örnek, bu sitede bile bir sürü size göre 'ahlaksız' başlıklar var. Bir şey yapıyorsanız tutarlı olun, hakkını vererek yapın.

Gündüz zaten çalışıyoruz akşam eve gidince de maksimum 1-1,5 saat televizyon izleyebiliyoruz hiç bir türk dizisini takip etmiyoruz mesela şu aralar ben 24 kitchen , food network ve planet mutfak kanallarına bir de discovery ID'ye takıldım açınca direk bunları izliyorum arada da sinema kanallarına bakıyoruz eşimle onun dışında harddiskten, blue raydan ya da internetten film izliyoruz yabancı bir kaç diziyi takip ediyoruz . Bir sürü yemek tarifi öğrenmekten ve aşka gelip yemek ve tatlı yapıp hafiften kilo almak dışında bir zararını görmedim evlendiğimden beri.

aynen bizde oyle ingilizce yazmam konusmam zaten yabanci kanallarda my kitchen dance programlari sissstttt cakdirmayin daha kimseciklere demedim bir de abc kids izliyorum sabahleyin izlemekden gelisdi birde teletex aciyorum alt yazili yazmama acayip iyi geldi bazen ingiliz ogretmen bile bana soruyor bu kelimenin yazilisi bu mu diyebide turkiye acayip iyi ogretiyor ingilizceyi diye tekrar ediyor sureklibilmiyorki ben 10 yildir yabanci dizi sinema yarisma takip ediyorum haberi yokarasira internetten takiliyoruz guzel filmlere ben hic bir zararini gormedim almor gibi aksine bazen yanlizligimi alip goturuyor

burdakilere açık bir şekilde tv'li ev ve tv'siz ev arasındaki farkı anlatayım ona göre tercih yapılsın.
tv'li ev babamların, tv'siz ev amcamların. karşılatırıcam.

amcam bir okulda müdür yardımcısı. 5 tane çocuğu var. çocukların en büyüğü 26 yaşında en küçüğü 18 yaşında. yani hep peşpeşe.
babam diplomat. evdeki kişi sayısı amcamlardan az. çocuklar da amcamın çocuklarıyla aralarında 3 er yaş var diyeyim kabaca.

amcamlara gideriz. evde bir sakinlik. dinginlik. sanki zaman geçmiyor. muhabbet ederiz. çocuklarla kart oynarız, tabu oynarız, eğleniriz.

bize gelirler. amcamın da çocukların da kafa direkt tv'ye çevrilir. resmen oraya odaklanırlar. öyle de kalırlar. arada yine muhabbet edilir.

kuzenlerimin 3 ü şehirdışında okuyor. tatillerde geliyor. onda da pek evde durmuyorlar.

babam da abim de sevabına tv alıcaz size diyor amcama. amcam yok diyor olmaz. ben çok düşündüm. olmaz diyor. evde internetleri varmş gerek yokmuş.

ama çocuklara baktığınızda istanbulda değil de köyde yaşıyor gibiler. hiç bişeyden haberleri yok. internetten ne öğrenirlerse o. ama tabi çok sosyaller. karakteri örnek gösterirlir. işte evi sevmiyorlar. evde durmak istemiyorlar.

sonuç olarak tv'li evde evet gürültü çok, muhabbet daha az, ama tv'siz evde sıkıcı ve yavaş.

hangisi size uyarsa onu tercih edin. bi çok arkadaşım arkadaşım tv almadı evine. ama sonra dayanamadılar. aldılar.
benim eşim de istemiyordu tv. ama benden daha fazla bağımlı tv'ye.

4 senedir evimizde tv yok. var da kurulu degil:)
internet yetiyor bi eksikligini hissetmiyoruz.
dizileri filmleri tvnin izlemem icin direttigi zamanda degigl keyfimin istedigi zamanda izliyorum.
reklam derdi yok.
haber desen internette bir suru gaEte var. tv cok gereksiz geliyor bana

eşinin evde maç izlemesine izin vermezsen o da izleyebileceği yere gider
bu kadar bunlatmak doğru değil bence
insan evinde rahat olmalı

Tv masum birşey bence internet ve getirdiklerinin yanında.... Asıl akıllı telefonlar ve internet olmamalı tv de ne var ki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…