- 11 Haziran 2014
- 2.509
- 3.292
- 158
- Konu Sahibi tubaturem06
-
İkimiz de farklı düşünüyoruz normal olarak.. ben tv de kanal kanal gezmem, yada saçma sapan şeylere dalıp gitmem... kendinizi kontrol edemiyorsanız tv sahibi olmamanız daha akıllıca olur tabiki... ama internet hakkında da pek birşey bilmiyorsunuz.. sanırım internette tek yaptığınız kk ya girmek yada haber sitelerine...
Hımm, tamam o zaman. Açtığınız konuda sanki eşiniz/sevgiliniz (ne farkeder?) tv izlemeyi seviyormuş gibi hissettim ben, çünkü tv sevmeyen biri olsa neden 'tv izleyecek benimle ilgilenmeyecek' diyesiniz ki? Hani siz izlemiyorsunuz, sevgiliniz izlemiyor, tv almıyorsunuz. Bu kadar. Buraya konu açtığınıza göre belli başlı endişeleriniz var gibi oluyor, veya hava atıyorsunuz 'aa biz tv izlemiyoruzz sevgilim benimle ilgileniyorr' diye. Öyle değilse özrümü kabul edin ve konunun amacını tekrar ederseniz sevinirim.Arkadaşım bunu nerden çıkardin .
ben henüz evli değilm bu bir
tv yi sevgilim de hiç sevmiyor bu iki
ne ben ne de onun herhangi bir alete bağımlı yaşadığımı düşünmek dahi istemiyorum bu üç.
Yok canım interneti iyi biliyorum.Mesleğim bu
Hımm, tamam o zaman. Açtığınız konuda sanki eşiniz/sevgiliniz (ne farkeder?) tv izlemeyi seviyormuş gibi hissettim ben, çünkü tv sevmeyen biri olsa neden 'tv izleyecek benimle ilgilenmeyecek' diyesiniz ki? Hani siz izlemiyorsunuz, sevgiliniz izlemiyor, tv almıyorsunuz. Bu kadar. Buraya konu açtığınıza göre belli başlı endişeleriniz var gibi oluyor, veya hava atıyorsunuz 'aa biz tv izlemiyoruzz sevgilim benimle ilgileniyorr' diye. Öyle değilse özrümü kabul edin ve konunun amacını tekrar ederseniz sevinirim.
+1 .Bu durumda onemli olan bizim degil, evleneceginiz kisinin fikri bence. O televizyon istiyorsa, izlemeyi seviyorsa, bunu kisitlama hakkiniz yok diye dusunuyorum. Boyle kisitlamali evlilikleri sagliksiz buluyorum. Kiskanclik simdiden baslamis. Adamin izleyecegi televizyonu kiskaniyorsunuz hem de, sizle ilgilensin, izlemesin. Adam kendi evinde tv izlemek isteyip, izleyemeyecek, mecbur sizinle ilgilenecek oyle mi? Sacma.
Sebepleriniz sanki koca adamdan degil de, kucuk cocugunuzdan bahseder gibi olmus. Sevismeli sahne, sidddetli sahne. Sanki adam daha gozleri acilmamis yavru, bunlardan haberi yok, istese internetten alasi videolara ulasabilecegini bilmiyor da siz onu sakinacaksiniz. Bana mantikli gelmedi sebepleriniz acikcasi. Adamin sizle ilgilenecegi varsa ilgilenir, yoksa ilgilenmez. Tv'nin ilgiyle alakasi yok. Bir de su var. Televizyon sevip de evinde televizyon yoksa, gider disarda izler televizyonunu. Evde tek basiniza kocam gelse de ilgilense diye beklersiniz artik. Ne bileyim nerden tutsam elimde kaldi konu.
Ok .Kesinlikle hava atma gibi bir ihtiyacm yok. Elime ne geçecek ki. Amacım belki de insanlarda biraz farkındalık uyandırmakti. Belki insanlar az dahi olsa o kutuya benim gözumden de bakarlar diye.
Ve de en başında ilk mesajda sorduğum gibi asıl amacım benim gibi düşünüp tv almayan ciftlerin günlerinin nasıl geçtiğini ogrenmekti ki öğrendim de artk gönlüm çok daha rahat bu konuda
Ben konuyu okumadım ne tartışılıyor bilimiyorum ama sanırım siz diyorsunuz ki iradesi olmayan T.V.'nu da doğru kullanamaz interneti de.Bu durumda T.V. evden atmak çözüm değil iradesiz kişi internette de batar.Nedir mesleğin canım? Meslektaş mıyız yoksa :)
Internetin nasıl birşey olduğunu biliyor olman lazım o zaman :)
Açıkcası şu an çok sinirlendim beni ilgilendirmiyor ama burada ki insanlar gayet normal bi şekilde böyle olursa şu gibi sorunlar çıkar derken, konu sahibi gelmiş kendi gibi düşünen(buraya yazanların benim eşim maç izlemesin benimle ilgilensin tarzında bişey yazdığına rastlamadım insanların hakketen geçerli sebepleri vardı) bi kaç kişiyi alıntılamış sonra da öneri de bulunanlara beyni uyuşmuş yaftasını yapıştırmış.. Ne kadar toplum içinde fikir alışverişi yapmaya yatkın olduğunuz görünüyor. Yazık size. Bana da yazık ki kalktım size yorum yaptım..(Konu sahibi alıntılamayınız beni zira fikir almaya müsait olmadığınızı anlamış bulunmaktayım. İyi günler).
Arkadaşım ne kadar sabırlı bir insan olduğumu bilmiyorsun.tüm yorumları okusan anlarsın. Ne yobazligim kaldi ne başka bişeyim. Ben eğer fikir almaya müsait olmasam konu açmazdm emin ol. Ama yorumlarda bana edilen hakaretleri okumuş olsan sen de aynı şeyleri söylerdin
?Ben konuyu okumadım ne tartışılıyor bilimiyorum ama sanırım siz diyorsunuz ki iradesi olmayan T.V.'nu da doğru kullanamaz interneti de.Bu durumda T.V. evden atmak çözüm değil iradesiz kişi internette de batar.
Bende aynen böyle düşünüyorum.Ama siz beni şöyle anlıyor olmalısınız.T.V. atın internet var nasılsa.İnternette de hiçbir sorun yok istediğiniz gibi kullanın.Verdiğiniz tepkiler beni böyle anladığınızı gösteriyor.
Ben böyle söylemiyorum.İnsanın evinde T.V da olabilir,internette.Kişi bunları kullanma konusunda kendini eğitmeli.
Ancak T.V çok uzun yıllardır hayatımızda var ve evde T.V açık olması çok normal karşılanıyor sanki evden biri gibi.Ve bence olmaması olmasından daha iyi.
İnternette çeşit çeşit kötülükler,tuzaklar,ayıplar var buna bir itirazımız yok.
Ama konu sahibi T.V olmasa nasıl olur demiş biz onu yanıtlıyoruz.Evet ben çok iradeliyim diyorsan T.V olsun ama kendi irademe o kadar güvenmiyorum benim için olmaması daha iyi.
Böylece hem T.V hem internet ile değil sadece internet ile başa çıkmak benim için daha kolay
Hakaret var mı yok mu ben bilemem tüm yorumları okumadım, ama sizin gibi düsünmeyenlere beyni uyuşmuş diyebiliyorsanız, benim için konu kapanmıştır. Hakkınızda hayırlısı.......
Bana edilen onca hakaretten sonra bu mu kötü karşılandı her neyse teşekkürler
?
tv ye tüü kaka deyipte bilinçli internet kullanıyorum diyen konu sahibine, interneti bilinçli kullanıyorsun da tv yi kullanamıyor musun? dedim.. O da öyle olduğunu doğruladı..
konu sahibi sadece tv olmasa nasıl olur demedi, "ben de tv yok diye çekemiyorsunuz beni" ye kadar getirdi.. Biraz sert yorumlarda bulunmam biraz da o yüzdendi... kendisine güvenemediği için, belki de sevgilisi istemediği için almadığı tv ye sahip olanları karalamaya çalışması hoşuma gitmedi..
Kesinlikle oyle birsey yapmadim cicekbocek. Sana tv li hayatında.mutluluklardiliyorum . konuma muhalif olmayı her dakika takip etmeyi ve önüne gelene hakaret etmeyi bırakırsan sevinirim .
?
tv ye tüü kaka deyipte bilinçli internet kullanıyorum diyen konu sahibine, interneti bilinçli kullanıyorsun da tv yi kullanamıyor musun? dedim.. O da öyle olduğunu doğruladı..
konu sahibi sadece tv olmasa nasıl olur demedi, "ben de tv yok diye çekemiyorsunuz beni" ye kadar getirdi.. Biraz sert yorumlarda bulunmam biraz da o yüzdendi... kendisine güvenemediği için, belki de sevgilisi istemediği için almadığı tv ye sahip olanları karalamaya çalışması hoşuma gitmedi..
Ailece T.V. karşısına geçip bol bol yatak odası sahneleri izlemek demek ilerde o aile içinde olabilecek ahlaksızlıklara zemin hazırlamak demek.
Ben T.V.da sözde tartışma programlarında insanların sürekli bağır çağır hakaretmeşlerinden çok sıkılmıştım.
Yarışma programı adı altında izlettirilen rezilliklerden bana fenalık gelmişti.Küçücük bir çocuk aynen Micheal Jakson gibi dans ediyormuş.Ne kadar yazık beyninin en hızlı geliştiği dönemde çocuğa sunulan örneğe bak bu çocuk hayatının en güzel yıllarını kimi taklit etmeye çalışarak geçirdi.
Daha derli topludur diye dini kanallara baksan orda da alttan alta yalan-yanlış bilgiler yerleştiriliyor zihnimize.
Arkadaşlar T.V. patronları kimler ama esas patronlar görünenler.
İllüminati nedir?
Bunları birçogumuz biliyoruz.Ben duyduysam elbette sizde biliyorsunuzdr.
Bu alte bizlerin bilinçlerini şekillendirmek için kullanılıyor.
Özellikle çizgi filmlere bakın anlarsınız.
Ben T.V dan nefrte ettim,okudukça,öğrendikçe.
Güzel programlar yok muydu?Evet vardı.Onları internetten izliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?