evlerimizde televizyon olmasa..

Bu lafı bana yani nette hiç tanımadığı bir insana etmesi kendi yetiştirilme tarzında ne kadar büyük problemler olduğunu çok iyi gösteriyor zaten . Yazık.

İnsanların burada yazdığı şeyler kişiliklerini anlatıyor canım.. ben de ona göre yorumda bulunuyorum.. hakaret etmedim sana üzüldüm, tv de kumanda elindeyken iradene sahip olamayacağından korktuğun için üzüldüm..

Katılıyorm canım .
Işte bahsettiğin uyuşturulmuş zihniyetlerin ne kadar.ilginç yorumlar yaptığını görmüş olduk :)
Açıkcası yorumları okumadım.Okumak istemedim.İnsanlar düşüncelerini söylerken karşısındakini rahatsız etmemeli.Kurduğu cümlelere dikkat etmeli ama maalesef bu olgunlukta olmayanlar insanı geriyorlar eğer sizide kırdılarsa kafaya takmayın.Konu açmak riske girmek demek:))))

Bu lafı bana yani nette hiç tanımadığı bir insana etmesi kendi yetiştirilme tarzında ne kadar büyük problemler olduğunu çok iyi gösteriyor zaten . Yazık.

evet işte bende onu diyorum, siz de millete uyuşturulmuş zihinler diye hakaret ediyorsunuz.. yaptığınız ironi sanırım

Aman arkadaşm ben yapmayin desem kim yapmayacak ki sanki.
görmüyor musun lafını sen de dahil herkes hemen kavga çıkarmaya müsait. Sürekli bi laf sokma ihtiyacı var herkeste en başından beri. Sanki azılı düşmanız.

elbette değiliz, herşeyden önce kadınız, anneyiz v.s.

konu tv seyredenlere bağımlı muamelesi yapılmasından çıktı zaten.. sizi tanımıyoruz, herkes fikrini söylüyor.. tanımadan yargılamaya bayılan bir milletiz..

Farkında olman ne güzel.

Hahahahaha hangi interneti kullanıyorsunuz siz merak ettim, sadece camiden yada belediyeden yayın yapıyor sanırım sizin internet...

İnterneti kontrol edebiliyorsun ama tv yi edemiyor musun ??

Açık seçik edepsiz şeyler yok yani o arkadaşın kullandığı internette demekki demek isteniyor orada.. :))

Arkadaşım Rica ediyorum şu tartışma çıkarmaya musait yapınız varsa yorum yapmayın. Şurda bi iki adam akıllı bilgi almak için açtım konuyu.

Hahahahaha hangi interneti kullanıyorsunuz siz merak ettim, sadece camiden yada belediyeden yayın yapıyor sanırım sizin internet...

İnterneti kontrol edebiliyorsun ama tv yi edemiyor musun ??
Ne kadar kaba saba yazmışsınız.İçimden hiç yanıt vermek gelmiyor ama direkt bana sataşmışsınız.
T.V. ve internet iki farklı kültür.
T.V. karşsına geçersin eline kumandayı alırsın,atıştırmalıklarını yanına koyarsın sözde belgesel izleyeyim dersin reklam arasında diziye kayarsın.
Evde ses olsun diye T.V. açar sonra bakarsın karşısında oturakalmışsın.
İnternette ise kanal kanal gezme alışkanlığımız henüz yok.Şu an ki eğilim ilgili programı açıp izleyip sonra o kanaldan çıkma şeklinde.Bunlar genelleme elbet.

Sizin vurguladığınız konu sizce herkesce bilinmiyormudur.Yani iradesiz bir insan internetide yanlış kullanır bu anlaşılması zor bir konu değil.

Ama burda konu T.V. ile ilgili sizde internet kullanımında dikkat edilmesi gerekenler diye bir konu açın orda da onu konuşalım.

Sen tv olayına ne kadar kötü yanından bakmışsın.Televizyon sadece öpüşen çiftleridiziler,maç şu bu mudur.Allahtan tv de rtük denen birşey var.İnternette o bile yok.İnterneti bilinçli kullanıyorum diyorsun da,aynı bilinci tv de de gösterebilirsin.Bilim kültür,felsefe,haber,sanat,eğitim...dünya kadar program var tv de.Ya insan bazen sırf kafa dağıtmak için saçma sapan bir şey de izleyebilir.Dizi seyrederekte vakit geçirebilir.Maçı seven eşini,eve tv almayarak mı,maçtan vazgeçireceksin.Ya da ahlakı tv almayarak mı koruyacaksın.Bu çağda,bu düşüncen çok yanlış.

RTÜK mü . Guldurmeyin beni. Işe yarar bi şekilde uyarı yapıldığını düşünmüyorum.

Şöyle ki, interneti kendisi kullanıyor, tv izleyense eşi. O yüzden konu sahibesi nette vakit geçirse sorun değil ama eşi 7/24 onunla ilgilenmek zorunda. Sert oldu ama ben böyle gördüm, kusura bakmayın.

Arkadaşım Rica ediyorum şu tartışma çıkarmaya musait yapınız varsa yorum yapmayın. Şurda bi iki adam akıllı bilgi almak için açtım konuyu.

Tartışma ortamını en başta sen başlattın arkadaşım, alttan alttan laf sokmaya çalışarak... karşıt fikirlere de açık olmalısın..

Evet öyle düşünüyorum.
Tv daha zor çünkü.

Anlıyorum,ama internet daha zor, çünkü o istemediğin şeylere ulaşman daha kolay..

İkimiz de farklı düşünüyoruz normal olarak.. ben tv de kanal kanal gezmem, yada saçma sapan şeylere dalıp gitmem... kendinizi kontrol edemiyorsanız tv sahibi olmamanız daha akıllıca olur tabiki... ama internet hakkında da pek birşey bilmiyorsunuz.. sanırım internette tek yaptığınız kk ya girmek yada haber sitelerine...

Şöyle ki, interneti kendisi kullanıyor, tv izleyense eşi. O yüzden konu sahibesi nette vakit geçirse sorun değil ama eşi 7/24 onunla ilgilenmek zorunda. Sert oldu ama ben böyle gördüm, kusura bakmayın.

Arkadaşım bunu nerden çıkardin .
ben henüz evli değilm bu bir
tv yi sevgilim de hiç sevmiyor bu iki
ne ben ne de onun herhangi bir alete bağımlı yaşadığımı düşünmek dahi istemiyorum bu üç.

RTÜK mü . Guldurmeyin beni. Işe yarar bi şekilde uyarı yapıldığını düşünmüyorum.

Sen rtük olmadığı zaman tv de neler gösterebileceğini bir düşün derim.Evine tv sokmayan insanlar emin ol,%1500 evine internet sokuyorlardır.Yani o eksikliği bu şekilde gideriyorlar.Zaten internetle tv nin kıyaslanması,hatta internetin daha bilinçli kullanılabilecek bir etken görülmesi daha güldürücü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…