evlerimizde televizyon olmasa..

Evde tv var diye Dizi izlemek zorunda değilsiniz ki Biz tv yi araç olarak görüyoruz mesela ps3 bağlıyoruz, harddisk ten film izliyoruz. İlla o saçma proğramları izleyeceğiz diye bişi yok. Maç günleri eşim izliyor bendr yanına oturuyorum beraber izliyoruz. Hem bence tv de ne varsa onu izlersin ama internet bu konuda daha tehlikeli.. Daha özgürsün internet başında.. İş eşinde biter zaten dayatmalarla olucak iş deil

Sony Xperia Z

Son düzenleme:

ayrıca öpüşme-sevişme sahneleri önceden saydığım belgesel, haber kanalları gibi kanallarda olmuyor. film ve dizi olan kanallarda oluyor. yani zorla izletilmiyor ki. ben de o mantığı anlamadım açıkçası...

Hah işte ben de onu anlamıyorum, sanki zorla tv karşısına oturtuyolar bizi aç bu diziyi izle diyorlar. Yararlanmayı bildiğin zaman oldukça güzel bir şey bence televizyon. :)

Izleyene de izlemeyene de hayırlı olsun bakalım :)

Ayrıca biz kadınların habire tartışma çıkarma huyu ne de güzel belli oldu burda .
Yorum yapan yapmayan herkese çok teşekkürler asıl cevabı aldm alacağım kişilerden
Herkese iyi geceler hanımlarr .

Bu durumda onemli olan bizim degil, evleneceginiz kisinin fikri bence. O televizyon istiyorsa, izlemeyi seviyorsa, bunu kisitlama hakkiniz yok diye dusunuyorum. Boyle kisitlamali evlilikleri sagliksiz buluyorum. Kiskanclik simdiden baslamis. Adamin izleyecegi televizyonu kiskaniyorsunuz hem de, sizle ilgilensin, izlemesin. Adam kendi evinde tv izlemek isteyip, izleyemeyecek, mecbur sizinle ilgilenecek oyle mi? Sacma.

Sebepleriniz sanki koca adamdan degil de, kucuk cocugunuzdan bahseder gibi olmus. Sevismeli sahne, sidddetli sahne. Sanki adam daha gozleri acilmamis yavru, bunlardan haberi yok, istese internetten alasi videolara ulasabilecegini bilmiyor da siz onu sakinacaksiniz. Bana mantikli gelmedi sebepleriniz acikcasi. Adamin sizle ilgilenecegi varsa ilgilenir, yoksa ilgilenmez. Tv'nin ilgiyle alakasi yok. Bir de su var. Televizyon sevip de evinde televizyon yoksa, gider disarda izler televizyonunu. Evde tek basiniza kocam gelse de ilgilense diye beklersiniz artik. Ne bileyim nerden tutsam elimde kaldi konu.

Evimde televizyon yok. Montitör var. Playstation3 bağlı. (evdeki) Boş vakitlerimi bilgisayar/kitap/konsol 3lüsünde geçiriyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Seytan aleti bu zaten almayin evinize maazallah opusme sahneleri falan tovbe tovbe allahim sen koru.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence olur gayette güzel olur eşinizde olumlu bakıyorsa eğer :)
Eskişehir'de abimle kaldım öğrenci evi 1 sene evinde tv yoktu hiçte eksik hissetmedim aksine yapacağım işlere daha çok yoğunlaşırdım daha çok kitap bitirirdim şimdi daha az okuyorum sürekli aman biraz tv izleyeyim sonra modundayım
Daha geniş bir örnek istersen Tv de işler yapmasına rağmen Okan Bayülgenin'de evinde tv yok

Konuyu biraz yanlış yerden tuttunuz çünkü. Ben sonsuza dek iki kişi yaşamayi düşünmüyorum inşallah bi an evvel çocuğum olsun istiyorum. Yalniz eşim için değil tum evim için konuşuyorum

bence tv olmalı en azından evde bir ses olsun.
Diğer türlü bomboş sessiz basıcı olur diye düşünüyorum.
Sohbet ederiz ilgileniriz diyorsunuzda nereye kadar?
Adam bu sefer evinden sıkılacak duvarlar üstüme geliyor deyip dışarı yönelecek.

tebrik ederim çok sağlıklı bir karar, biz de 3 yıllık evliyiz ilk sene tv vardı evde haklısın insanın zamanını çalıyor, hep boş şeylerle dolduruyor insanın kafasını, istediğn kadar iradeli ol olmuyor,insanın eli durmuyor onada. Bakım,buna da bakım,akşam oluyor eşim eve geliyordu habere bakayım tartışmaya bakayım hop gece oldu yat 2 yıldır tv yok evde durumun vahametini anlayıp kaldırdık okadar rahat ki insan eşiyle muhabet etmeye fırsat buluyor kitap okuyoruz, çıkıp geziyoruz vaktimizi değerli kullanıyoruz, internet e tlfn dan giriyoruz hemen birşeye bakip çıkıyoruz. yani şu iki yılda okuduğum kitapları ömrümde okumamıştm, kafamı boş saçma şeylerle doldurabilecek kadar değersiz bir vaktimin olmadığnı anladim yetmez mi;-) hayırlı olsun allah herkese nasib etsin

Evde tv olması iyi değil aslında, bence doğrusunu düşünüyorsun, tv olmamalı.

bilinçli birt tv kullanıcısı olunursa ben bir zarar göremiyorum. ayrıca eşinizin maç izlemesine neden kota koymak istiyorsunuzki onunda sizden ayrı hayatı zevkleri var sonuçta. benim babam gayette maç izler biz bir zararını görmedik. ayrıca sevişme öpüşme sahnelerini geçersiniz olur biter. ben sevgilimle film izlediğimde o tarz sahneler çıkınca gayet normal bi biçimde izlemeye devam ediyoruz yani o tarz sahneler ne onu etkiliyor ne beni filmin geneline bakmak lazım bi sahneye değil

Evimde internetimin de olmadigini ilk yazomda soylemistim sadece birimizim telefonunda var o da gerekli ve luzumlu zamanlarda kullaniliyor banka isleri haber takibi vs. Bunun disinda gundemden ve hayattan hic de kopuk degilim radyom ve gazetem ile cok da güzel gundem takibi yapiyorum maksat haber takibi yapmaksa evimde illa ki televizyon olmasina gerek yok .ben sormak istiyorum iradenize guvenen bir insan olarak gunluk vaktinizin kac saati tv karşısında geciyor ? Ve calisan bir bayan misiniz acaba? Olaylara ayni pencereden bakabilmemiz için biraz da ayni sartlarda yasiyor olmamiz lazim.ben evinde televizyonu olanlari hic yadirgamiyorum bu arada, en başta kendi ailem kayinvalidem en yakim arkadaslarim...ama bu evinde tv olanlarin bizim gibi televizyonu evine sokmamyi bir yaşam tarzi olarak benimseyenleri neden GARIPSIYORLAR anlamis degilim.bi CEKEMEMEZLIK soz konusu sanirim:) konu sahibesi genc arkadaşım ben dedigim gibi yine diyorum kafam da huzurlu evimde huzurlu tavsiye ederim:)

Bişey sorabilir miyim? Siz de konu sahibi ile aynı sebeplerden mi tv almamayı seçtiniz yoksa daha farklı sebepleriniz mi vardı?

Evet tam da BUNLAR EVIMIZDE TELEVIZYON VAR DIYE OLUYOR. Malesef bazi şeyler dizi seneryolarinin sayesinde toplumun gozunde o kadar normallesti ki sadece sevisme , baldizini ayartmayla sinirlandirmamak lazim toplumu ozellikle de genc cocuklarimizin yavas yavaş karakterlerini bozuldugunu görebiliyoruz. Soyleyin o zaman madem KUMANDA bizim elimizde madem IRADELI olmak bu kadar kolay ,neden ozellikle genclerde dizi karakterlerini ornek alma çoğaldı onlar gibi davranma egilimleri arttı! Benvelilerin ogrencim ders calismiyor tv karsisindan kalkmiyor bilgisayarin basindan alamiyoruz yakinmalarini o kadar cok duyuyorum ki uzuluyorum mubtelasi olmak boyle bisey iste bu da en basta ailelerin tutumunda kaynallaniyor daha cocugu bebekken tv ye alistiriyoruz yemek yemiyorsa koyuyoruz tv karsisina agliyorsa koyuyoruz tv karsisina sonra okul caginda basliyoruz yakinmaya cocugum ders calismiyor ne yapacagimi bilemiyorum diye

Bişey sorabilir miyim? Siz de konu sahibi ile aynı sebeplerden mi tv almamayı seçtiniz yoksa daha farklı sebepleriniz mi vardı?
Yok dugun zamani paramiz yetmedi ondan almadik saka bi yana vaktimizin degerli oldugunu dusunduk ve GEREK GORMEDIK cok da memnunuz hic de ihtiyac hissetmiyoruz ne gariptir konu sahibinden biraz farkli olarak benim esimde tv istemiyordu ben de. ..

Yok dugun zamani paramiz yetmedi ondan almadik saka bi yana vaktimizin degerli oldugunu dusunduk ve GEREK GORMEDIK cok da memnunuz hic de ihtiyac hissetmiyoruz ne gariptir konu sahibinden biraz farkli olarak benim esimde tv istemiyordu ben de. ..

heh işte siz gerçekten istemiyormuşsunuz ikinize göre de böyleymiş, iyi ki almamışsınız:)
konu sahibinin durumu çok farklı, eş adayı da istemiyordur umarım yoksa başları çok ağrıyacak bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…