Slm. Evlerin enerjisi var derler. Ben yaşamadım ama yaşayan arkadaşlarımdan duydum. Taşınma imkanın varsa taşın olsun bitsinSelam kknın güzel kadınları size danışmak istediğim bir derdim var. Bu evime taşınalı iki bucuk sene oldu hiç ısınamadım hiç sevemedim eski evime aşıktım o kadar mutlu huzurluydum ki... başlarda o evi özlediğim için alışamadığımı düşündüm ama iki bucuk senede asla sevemedim bu evi bu şehri burda yaşamak istemiyorum. Tayin istediğimiz buraya geldiğimiz günden beri pişmanım büyük şehire alışamadım sevemedim. Annemler ve eşimin yakınlarıda burda yaşıyor onlara gittiğimde gayet huzurluyum aslında ama kendi evimde içim daralıyor iş yapmak süslemek bile gelmiyor içimden. Birde buraya taşınalı televizyonumuz, bulaşık makinemiz ve daha bir sürü eşyamız bozuldu kırıldı keyfini süremedik üstelik yenilerdi. Sürekli banyonun biryerleri bozuluyor. Komşularımdan zaten çok rahatsızım o konu bambaşka. . En son annem bu ev size hiç iyi gelmedi taşının dedi. Biraz araştırdım evlerin enerjisiyle alakalı durumlar yaşayn olmuş. Böyle birşey yaşayan var mı? Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Okuyanlara teşekkürler şimdiden
Benim evime gelenler de ne kadar sade rahat diyor ama beni basıyor anlamadımHerşeyin enerjisi var.
Bazi insanlarin evine girince bana iç sıkılması geliyor mesela.
Hangi şehirden hangi sehire taşındınız? Kesinlikle eşyaların da enerjisi vardır. Komşulara ısınamadığınızı belirtmişsiniz bu çok önemli bir ev tercihi için. 2.5 sene uzun bir süre hala alışmadıysanız tebdili mekânda ferahlık vardır deyin ve taşının imkanınız var ise.Selam kknın güzel kadınları size danışmak istediğim bir derdim var. Bu evime taşınalı iki bucuk sene oldu hiç ısınamadım hiç sevemedim eski evime aşıktım o kadar mutlu huzurluydum ki... başlarda o evi özlediğim için alışamadığımı düşündüm ama iki bucuk senede asla sevemedim bu evi bu şehri burda yaşamak istemiyorum. Tayin istediğimiz buraya geldiğimiz günden beri pişmanım büyük şehire alışamadım sevemedim. Annemler ve eşimin yakınlarıda burda yaşıyor onlara gittiğimde gayet huzurluyum aslında ama kendi evimde içim daralıyor iş yapmak süslemek bile gelmiyor içimden. Birde buraya taşınalı televizyonumuz, bulaşık makinemiz ve daha bir sürü eşyamız bozuldu kırıldı keyfini süremedik üstelik yenilerdi. Sürekli banyonun biryerleri bozuluyor. Komşularımdan zaten çok rahatsızım o konu bambaşka. . En son annem bu ev size hiç iyi gelmedi taşının dedi. Biraz araştırdım evlerin enerjisiyle alakalı durumlar yaşayn olmuş. Böyle birşey yaşayan var mı? Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Okuyanlara teşekkürler şimdiden
Komşu sorunları ayrı konu o kadar bıktımki onlardan sırf bunun için bile taşınmak istiyorum ama evler çok pahalı ve şuan ücretsiz izindeyimEvlerin enerjisi var mı bilmiyorum ama evı sevmediysen en basta bi daha sevemiyorsun. Sevmedıgın ıcınde bazen mutsuz bazen huzursuz bazen enerjin cekılmıs gibi oluyorsun.
Ben evimi komsu yuzunden sevmiyorum mesela.
Cephelerin derken nasıl oluyor tam olarak hiç bilgim yok uyumlu olduğu anlaşılıyor mu önceden?Evlerin cephelerinin sinerjisi olur, sizinle uyumlu olmazsa o ev size huzur getirmez
Onu bende yaşadım. Bazı çok sevdiğim arkadaşlarımın evine gitmeyi hiç sevmem. Orda bi boğulurum sankiHerşeyin enerjisi var.
Bazi insanlarin evine girince bana iç sıkılması geliyor mesela.
Sakaryadan istanbula geldik bende taşınmayı istiyorum sorun bende mi böyle birşey var mı merak ettim aslındaHangi şehirden hangi sehire taşındınız? Kesinlikle eşyaların da enerjisi vardır. Komşulara ısınamadığınızı belirtmişsiniz bu çok önemli bir ev tercihi için. 2.5 sene uzun bir süre hala alışmadıysanız tebdili mekânda ferahlık vardır deyin ve taşının imkanınız var ise.
Eskiden yasadım sorunları sımdı yasamiyorum ama seslerini duymak, karsı dairemde olduklarını bilmek bile beni mutsuz ediyor. Insallah imkanların guzellestıgınde mutlu olacagın bir eve tasınırsınKomşu sorunları ayrı konu o kadar bıktımki onlardan sırf bunun için bile taşınmak istiyorum ama evler çok pahalı ve şuan ücretsiz izindeyim
Bu konuyu okuyunca aklıma korku filmleri geldi. Hani bir aile yeni bir eve taşınır, o evin eski sahiplerinden kalma bir laneti vardır da yeni taşınanlar bunu yaşar falan.Selam kknın güzel kadınları size danışmak istediğim bir derdim var. Bu evime taşınalı iki bucuk sene oldu hiç ısınamadım hiç sevemedim eski evime aşıktım o kadar mutlu huzurluydum ki... başlarda o evi özlediğim için alışamadığımı düşündüm ama iki bucuk senede asla sevemedim bu evi bu şehri burda yaşamak istemiyorum. Tayin istediğimiz buraya geldiğimiz günden beri pişmanım büyük şehire alışamadım sevemedim. Annemler ve eşimin yakınlarıda burda yaşıyor onlara gittiğimde gayet huzurluyum aslında ama kendi evimde içim daralıyor iş yapmak süslemek bile gelmiyor içimden. Birde buraya taşınalı televizyonumuz, bulaşık makinemiz ve daha bir sürü eşyamız bozuldu kırıldı keyfini süremedik üstelik yenilerdi. Sürekli banyonun biryerleri bozuluyor. Komşularımdan zaten çok rahatsızım o konu bambaşka. . En son annem bu ev size hiç iyi gelmedi taşının dedi. Biraz araştırdım evlerin enerjisiyle alakalı durumlar yaşayn olmuş. Böyle birşey yaşayan var mı? Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Okuyanlara teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?