- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
Olmaz olurmu ben çok inanıyorum buna. Başıma da geldi. Kiradayken birtane ev tuttuk ben okdar kasvetli ruh sıkıcı ev görmedim. Sebebsiz ağlama krizlerine giriyordum. Birine gitsek eve zorla dönüyordum 6 ay sabrede bildim taşındık. Hala o evin yanından geçerken tüylerim ürperiyor. Sonralar ilk kez kendi evimizi aldık 3 sene resmen aşk yaşadım ev değil yuvaydı bana göre.. bazı nedenlerden dolayı satıp başka ev aldık hala özlüyorum ilk evimi. İnsanın ömrü en mahremi evinde geçiyor eğer size iyi gelmiyorsa kesinlikle taşının,anneniz haklı.Selam kknın güzel kadınları size danışmak istediğim bir derdim var. Bu evime taşınalı iki bucuk sene oldu hiç ısınamadım hiç sevemedim eski evime aşıktım o kadar mutlu huzurluydum ki... başlarda o evi özlediğim için alışamadığımı düşündüm ama iki bucuk senede asla sevemedim bu evi bu şehri burda yaşamak istemiyorum. Tayin istediğimiz buraya geldiğimiz günden beri pişmanım büyük şehire alışamadım sevemedim. Annemler ve eşimin yakınlarıda burda yaşıyor onlara gittiğimde gayet huzurluyum aslında ama kendi evimde içim daralıyor iş yapmak süslemek bile gelmiyor içimden. Birde buraya taşınalı televizyonumuz, bulaşık makinemiz ve daha bir sürü eşyamız bozuldu kırıldı keyfini süremedik üstelik yenilerdi. Sürekli banyonun biryerleri bozuluyor. Komşularımdan zaten çok rahatsızım o konu bambaşka. . En son annem bu ev size hiç iyi gelmedi taşının dedi. Biraz araştırdım evlerin enerjisiyle alakalı durumlar yaşayn olmuş. Böyle birşey yaşayan var mı? Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Okuyanlara teşekkürler şimdiden
Bence kesinlikle var. Benim evim içimi acıyor resmen. Çok sukurSelam kknın güzel kadınları size danışmak istediğim bir derdim var. Bu evime taşınalı iki bucuk sene oldu hiç ısınamadım hiç sevemedim eski evime aşıktım o kadar mutlu huzurluydum ki... başlarda o evi özlediğim için alışamadığımı düşündüm ama iki bucuk senede asla sevemedim bu evi bu şehri burda yaşamak istemiyorum. Tayin istediğimiz buraya geldiğimiz günden beri pişmanım büyük şehire alışamadım sevemedim. Annemler ve eşimin yakınlarıda burda yaşıyor onlara gittiğimde gayet huzurluyum aslında ama kendi evimde içim daralıyor iş yapmak süslemek bile gelmiyor içimden. Birde buraya taşınalı televizyonumuz, bulaşık makinemiz ve daha bir sürü eşyamız bozuldu kırıldı keyfini süremedik üstelik yenilerdi. Sürekli banyonun biryerleri bozuluyor. Komşularımdan zaten çok rahatsızım o konu bambaşka. . En son annem bu ev size hiç iyi gelmedi taşının dedi. Biraz araştırdım evlerin enerjisiyle alakalı durumlar yaşayn olmuş. Böyle birşey yaşayan var mı? Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Okuyanlara teşekkürler şimdiden
Bu sirkeli suyla silme islemini yillardir yaparim neden yaptigimi bilmeden. Icim daha rahat oluyor yapinca. Ozellikle kapi girislerini sirkeyle silerim hep.Bence var ama evin icinde yasayanlarin enerjisinin cok daha fazla etkilediğini düşünüyorum. Sirkeli suyla silip ,tutsuyle enerjiyi notrleyebilirsiniz. Ama onemli olan icindekiler
Bende evin hatta eşyaların bile enerjisi olduğuna inanıyorum. Benimde çok sevdiğim kutu gibi harika bir evim vardı. Sonra ev sahibim sattı biz ev bulamadık. Ve acilen taşınmak zorunda kaldık. Yeni taşındığım ev kendine ait bahçesi olan güzel bir yer. Hatta görenler daha güzel dese de ben sevemedim. Enerjimiz tutmadı evde kendimi iyi hissetmiyorum ev enerjimi düşürüyor. En yakın zamanda taşınmayı istiyorum bendeSelam kknın güzel kadınları size danışmak istediğim bir derdim var. Bu evime taşınalı iki bucuk sene oldu hiç ısınamadım hiç sevemedim eski evime aşıktım o kadar mutlu huzurluydum ki... başlarda o evi özlediğim için alışamadığımı düşündüm ama iki bucuk senede asla sevemedim bu evi bu şehri burda yaşamak istemiyorum. Tayin istediğimiz buraya geldiğimiz günden beri pişmanım büyük şehire alışamadım sevemedim. Annemler ve eşimin yakınlarıda burda yaşıyor onlara gittiğimde gayet huzurluyum aslında ama kendi evimde içim daralıyor iş yapmak süslemek bile gelmiyor içimden. Birde buraya taşınalı televizyonumuz, bulaşık makinemiz ve daha bir sürü eşyamız bozuldu kırıldı keyfini süremedik üstelik yenilerdi. Sürekli banyonun biryerleri bozuluyor. Komşularımdan zaten çok rahatsızım o konu bambaşka. . En son annem bu ev size hiç iyi gelmedi taşının dedi. Biraz araştırdım evlerin enerjisiyle alakalı durumlar yaşayn olmuş. Böyle birşey yaşayan var mı? Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Okuyanlara teşekkürler şimdiden
Duydum bende bunu sonra beyaz sirke ile yapiyorum hem mikrop kirilir diye. Ayni etkidir herhaldeBu sirkeli suyla silme islemini yillardir yaparim neden yaptigimi bilmeden. Icim daha rahat oluyor yapinca. Ozellikle kapi girislerini sirkeyle silerim hep.
O evde birşey mi var acaba ? çok merak ettimOlmaz olur mu.. 4 ay önce bu evime taşındım. Geldiğimden beri sabah 8 de ayaktayım. Uykumu alıyorum. Enerjik oluyorum. Sürekli temizlik yapmak geliyor içimden. İnşallah satın alırız bu evi.
Bizim memlekette bi evimiz var. Evde kim otursa boşandı. Tam 5 çift boşandı o evde. Dayım ve ablam da dahil. Bi kiracımız delirmek üzereydi. Kadın sürekli anneme gelip çok daralıyorum bunalıyorum demeye başladı. Sonra bi gecede apar topar taşındı. Tesadüftür muhakkak ama beni tedirgin eder o ev. Gidip yaşamam mesela orda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?