Evli,40 yaşında , çocuksuz

beyaz canm selam okurken nasıl duygulandım anlatamam sana 8 yıllık evli 30 yaşındayım eşimin sperm azlıgından sorun oldugu için 2 aşılama 1 tüpbebek malesef negatif ne yapalım sınavdan geçiyoruz ama bu sınavdan geçerken ömrümüzden gidiyo diyorum ki gitsin ama onu hissedeyim kafasını okşayım evde onun yüzünden eşimle atışayım bütün evin odaları onun sesiyle kokusuyla dolsun istiyorum ama olmuadı olmuyo kendimize kızıyorum evliligimin ilk 5 yılında neden hiç bebek için eşimi ikna edemedim dr götürmeye diye 5.yılında artık dedim bizim çocugumuz olmuyo sorun var diye bunu hep hissettim 1 yıl hap kullandım ilk evlendigim sene 1 yıl geçsin diyodum ama 1 yılın sonunda hapı bıraktıgımda her ay elimde herkesten gizli test yapıyodum ama bunu sana yemin ederek söylüyorum biliyodum içimden bir ses hamile kalamıcam diyodu zaten içimdeki sesi dr kendi sesiyle onayladı.kesinlikle eşimi suçlamıyorum yada kızmıyorum napalım sabredecegiz kz kardeşim 15 gün önce dogum yaptı 24 yaşında ilk teyze oluşum ama insanların sen ne bekliyosun gibi aptal soruları beni tekrar ben neden anne degilim sorusuyla boguşmaya itti bu sabah kabullendim Rabbim verirse anne olurum yoksa anne o-l-a-m-ı-c-a-m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…